Mai multe programe documentare la DOLCE
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

avumit

Salutari.
Am deschis acest topic pentru a intelege de ce pe Dolce nu sunt programe documentare. Sunt doar 6 daca luam il luam in calcul si pe Travel. Lipsa Viasaturilor, History Chanel (daca nu are prioritate pe UPC) DaVINCI si mai sunt altele este suparatoare pentru ca, eu cred, ca exista oameni care doresc sa le urmareasca, chiar pe bani, deci platind o taxa in plus. Mai ales ca vorbim de TV cu antena parabolica deci se pot transmite sute de programe (smile.gif) bani sa ai sa le platesti!)
Putem specula urmatoarele:
Prezenta pachetului Explorer cu Discovery in pachetul de baza, cu care incepi abonamentul.... putem specula un contract intre cele 2 companii ce nu permite alte TV documentare.
Cei de la RTC sunt incompetenti in aceasta privinta.
Viasat si ceilalti nu vor sa fie retransmisi si de DOLCE. Nu le place... Au alergie..
Prioritatea RTC, respectiv DOLCE au fost TV de filme, distractie si deci au ignorat segmentul documentarelor.

Hai sa vedem ce zic si altii, sa speculam ca altceva nu putem face pt. ca informatii concrete nu sunt.
danutz1
E unul din motivele pentru care am renuntat la Dolce.

bog4u
QUOTE (avumit @ Feb 17 2009, 23:20) *
Salutari.
Am deschis acest topic pentru a intelege de ce pe Dolce nu sunt programe documentare. Sunt doar 6 daca luam il luam in calcul si pe Travel. Lipsa Viasaturilor, History Chanel (daca nu are prioritate pe UPC) DaVINCI si mai sunt altele este suparatoare pentru ca, eu cred, ca exista oameni care doresc sa le urmareasca, chiar pe bani, deci platind o taxa in plus. Mai ales ca vorbim de TV cu antena parabolica deci se pot transmite sute de programe (smile.gif) bani sa ai sa le platesti!)
Prezenta pachetului Explorer cu Discovery in pachetul de baza, cu care incepi abonamentul.... putem specula un contract intre cele 2 companii ce nu permite alte TV documentare.
Viasat si ceilalti nu vor sa fie retransmisi si de DOLCE. Nu le place... Au alergie..
Prioritatea RTC, respectiv DOLCE au fost TV de filme, distractie si deci au ignorat segmentul documentarelor.

Hai sa vedem ce zic si altii, sa speculam ca altceva nu putem face pt. ca informatii concrete nu sunt.

Daca ar fi introduse: Viasat-urile, NGC-Wild si History Channel---cred ca ar avea cea mai completa grila dintre toate dth-urile(poate doar la capitolul sport ar mai fi ceva de lucru) ! Oricum cei de la dolce au dat cateva "lovituri" concurentei prin introducerea E! , a "vantoaselor" si prin reducerea tarifelor, preturilor la echipamente si la instalare ! Cred ca in conditiile acestea, sperantele noastre sa vedem programele documentare dorite in grila lor scad tot mai mult !
avumit
Atunci pe mine peste 2 ani ma vor pierde..
ispatar
Hehe peste doi ani multe se vor schimba.
avumit
In bine sau in rau...
doktorofsat
QUOTE (danutz1 @ Feb 18 2009, 10:23) *
E unul din motivele pentru care am renuntat la Dolce.

Unii dorm cu zaharu in pat smile.gif

avumit
Tare chestia. Mi-ai dat o idee de arhitectura interioara. Merci smile.gif)

Am gresit sunt 7, am uitat initial de Animal P.
unchiujim
QUOTE (avumit @ Feb 17 2009, 23:20) *
Salutari.

da tu cine esti ma rog ? esti atat de competent sa-i judeci pe altii ?observ ca esti gica-contra-clonatu-anti-rtlc!
chatnoir401

QUOTE (doktorofsat @ Feb 20 2009, 18:24) *
Unii dorm cu zaharu in pat smile.gif

E mai simplu, nu are probleme ca o bate vantul sau o acopera zapada, dar totusi receptia nu e influentata de faptul ca e in interior?
avumit
Faptul ca nu sunt pupincurist RTC, desi sunt abonat la ei, anti RDS, dar din cate vad mintea ta nu te ajuta sa intelegi ce scriu eu pe aici. Sunt anti - prostie. AAAAAAAA. II deranjeaza pe cei de la Dolce sau RTC ca sunt si clenti obiectivi care critica in mod obiectiv lipsa unor servicii. Hai dispari ca m-am saturat de angajati care se gandesc ca maine isi pierd iaurtelul de dimineata daca nu fac reclama.
Ce este DOLCE. O TV PRIN Satelit care si pe CRT are macroblocuri. Nu are destule canale documentare. A bagat canale de filme de duzina. Mai vrei. IA spune daca esti abonat DOLCE la cate filme te-ai uitat pe MOUVIES 24? Sau la canalele vantoase. Daca se face un sondaj de opinie cata audienta are Dolce cu ajutorul noului canal E!. Cati din clientii DOLCE stau cel putin 15 minute/zi pe E!. Desi pe mine nu ma intereseaza, de ce nu are si programe de radio? Si mai sunt multe. Spun asta dupa aproape 3 luni de DOLCE.
Mai vedem peste inca 3.

Apropo toate companiile de cablu si tv satelit au in componenta viasat, numai DOLCE nu. Deci ceva se intampla. Mai ales ca si eu cunosc persoane care au cerut aceste canale si li s-a spus ca sunt primii care cer. Hai la gara cu minciunile ca si asa trenurile nu mai circula!
crissty
QUOTE (avumit @ Feb 21 2009, 09:13) *
Apropo toate companiile de cablu si tv satelit au in componenta viasat, numai DOLCE nu. Deci ceva se intampla. Mai ales ca si eu cunosc persoane care au cerut aceste canale si li s-a spus ca sunt primii care cer. Hai la gara cu minciunile ca si asa trenurile nu mai circula!

Daca iti doreai atat de mult canalele Viasat de ce te-ai abonat la Dolce?Stiai din start ca nu sunt in grila lor,asa ca pute-ai alege un alt DTH care are si canalele alea!
avumit
Dai ai dreptate. Ce nu inteleg, ma depaseste, vehementa cu care sunt atacat legat de acest subiect. Ba sunt fantoma, ba angajat RTC, ba RDS... Sunt un om simplu care cu ajutorul softpedia incerc sa inteleg lipsa acestor programe. Pana acum singura concuzie este ca nu se vrea. De aceea am deschis acest subiect.
Suparator este faptul ca atunci cand cineva nu lauda RTC, urgent se gasesc soldatei care sa-ti bage pumnul in gura.
Parca am fi in perioada interbelica "se face Majestate" sau in comunism.
unchiujim
QUOTE (avumit @ Feb 21 2009, 12:42) *
Dai ai dreptate. Ce nu inteleg, ma depaseste, vehementa cu care sunt atacat legat de acest subiect. Ba sunt fantoma, ba angajat RTC, ba RDS... Sunt un om simplu care cu ajutorul softpedia incerc sa inteleg lipsa acestor programe. Pana acum singura concuzie este ca nu se vrea. De aceea am deschis acest subiect.
Suparator este faptul ca atunci cand cineva nu lauda RTC, urgent se gasesc soldatei care sa-ti bage pumnul in gura.
Parca am fi in perioada interbelica "se face Majestate" sau in comunism.
ar fi bine sa-ti controlezi limbajul.e foarte usor sa dai cu pietre si sa critici,e sport national la noi la romani.de ce te-ai abonat la dolce desi cunosteai grila lor? eu am prelungit contractul pe inca 2 ani deoarece sunt multumit.am avut si cablu upc si...... bandit.gif . nu ma uit la E!,MOVIE etc. da ,imi doresc mai multe canale documentare dar nu fac din asta o tragedie si nici subiect pe un forum.sper ca am fost explicit.din cate vad ai ceva personal cu toate serviciile rtc, revin cu intrebarea : de ce nu ai renuntat la ei ? ba chiar te-ai abonat si la tv!
avumit
Vad ca habar nu ai ce am scris pana acum. Nu stiu ce te deranjeaza ca am deschis acest topic. Banuiesc ca inca libertatea de exprimare in tara asta functioneaza. Sau daca afirmi ceva trebuie sa iubesti neaparat un serviciu sau o firma? Eu atrag atentia de lipsurile, pe care eu consider ca le are DOLCE. Citeste si pe forumul DOLCE sa vezi ce parere am despre RTC si apoi comenteaza ceva despre mine. OK? Vad ca pe toti soldateii RTC i-am infuriat cu acest subiect. Si am sa-l fac sa mearga mai departe. Chiar daca unii o sa moara de ciuda...

REPET: DOLCE ESTE SINGURA MARE TV CARE NU DIFUZEAZA VIASATURILE. SI INCERC SA AFLU DE CE? Nu fac o tragedie din lipsa lor, dar incerc sa aflau, daca se poate, de ce nu sunt in grila. Nimic mai mult.
found
da, e un mister.. le-as fi vrut de 10 X [viasaturile-desi au cam multe dramatizari [filmuletze] fatza de documentare] decat alte posturi gen..otv sau kanal d, si m-am mirat nevazandu-le acolo unde toata lumea le are.. in orice caz cred ca dolce are un motiv serios pt care nu sunt in grila..informatii oficiale referitoare la lipsa lor nu sunt, asa ca e deschisa calea speculatiilor..
de remarcat ca sunt doar 2 exemple in grila de documentare si.. as prefera mai mult TheHistoryChannel dar nu se aude nimic nici de ala.. ca si de doq sau davinci [ dar nu stiu daca al doilea emite]..
avumit
Al doilea emite, il am pe AKTA la casa de vacanta. Cine stie poate prin topicul asta ii sensibilizam (desi nu prea cred). Poate datele lor nu corespund cu cerintele noastre, adica putini oameni ar plati in plus pt. genul asta de programe.

Cand am deschis topicul m-am referit la ce exista serios pe piata, nu la vise. Exista pe langa Viasat si DaVinci, History (care abia acum a intrat in grila UPC deci e posibil sa se lase asteptat cu anii pe alte companii, mai ales ca e difuzat de propria companie), Biography (ce se lasa lansa lansat la noi prin aprilie-mai la noi), canalele Zone si Nat. Geo Wild. Vorbesc de ceea ce difuzeaza si altii la noi. Ma gandeam cu noul transporder vor introduce si aceste canale. Nimeni nu le vrea gratuit, dar nimic pana acum. Atunci cand le-am cerut pe email aceste programe mi s-a spus ca nu fac parte din produsele lor acum, dar in viitor vor exista. Viitorul asta e ca si in cls. VI la mate cand invatasem infinitul. Asa putem astepta si noi la infinit.
SPF
Eu am renuntat la Akta pentru ca mi-a dat afara National Geographic Channel. Mda, am DaVinci Learning dar e cu cateva clase sub National Geographic incepand cu naratiunea si terminand cu imaginea. Adica totusi, National Geographic au cameramani adevarati.

Nu zic ca DaVinci nu e canal bun, cu potential, cu emisiuni interesante, dar sa faci audienta postului respectiv scotand din grila concurenta e cam mult. E mojicie.

Pana acum, utilizator de Dolce de 3 zile nu am nimic sa le reprosez. Asa "putine" documentare cum au ei, imi ocupa tot timpul.
avumit
Atunci cand faci saltul de la slab catre mediu sau chiar bun, la inceput nu iti dai seama de micile probleme care le are DOLCE. Si eu am fost abonat RCS analogic si nu am avut prea multe canale documentare. Acum am mai multe si parca as vrea si mai multe. E firea omului....
Nutzila
QUOTE (avumit @ Mar 2 2009, 08:59) *
Atunci cand faci saltul de la slab catre mediu sau chiar bun, la inceput nu iti dai seama de micile probleme care le are DOLCE. Si eu am fost abonat RCS analogic si nu am avut prea multe canale documentare. Acum am mai multe si parca as vrea si mai multe. E firea omului....

cu toti am vrea si mai multe documentare la dolce. oricum si astea 6 (parca) nu-s putine si ne ocupa mult timp, nelasandu-ne sa ne plictisim. Eu is convins ca Dolce isi va imbogatii, in urmatoarea vreme, pachetul de documentare. E interesul lor de a ajunge ce-i mai buni, diversi in oferta, si cu posturi de calitate. Nu stiu cum se negociaza pentru retransmiterea posturilor tv, da ma gandesc ca nu-i usor in unele cazuri. Fiecare platforma ar vrea exclusivitatea pe unele posturi tv cu trecere la public, dar ma gandesc ca si companiile care detin aceste televiziuni isi doresc o piata cat mai mare!
avumit
Da dar vezi ca in cazul Viasat nu e exclusivitate din moment ce e prezent pe mai toate companiile.
chatnoir401
Mai devreme sau mai tarziu vor fi si VIASAT-urile in grila DOLCE. Nu se poate pune problema de exclusivitate a unui operator CATV sau DTH asupra acestor posturi asa cum ar fi in cazul GSP TV prezent doar pe RCS.
Nutzila
QUOTE (chatnoir401 @ Mar 2 2009, 23:08) *
Mai devreme sau mai tarziu vor fi si VIASAT-urile in grila DOLCE. Nu se poate pune problema de exclusivitate a unui operator CATV sau DTH asupra acestor posturi asa cum ar fi in cazul GSP TV prezent doar pe RCS.

Corect
chatnoir401
E de la sine inteles.
avumit
Intrebarea este cand? Atunci cand vom fi la pensie? smile.gif)
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.