Samsung S3500
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

stokarit_s

Samsung S3500 este un telefon care o sa aiba un pret mai atractiv.

Principalele atuuri sunt :

- display TFT, 16 milioane de culori cu rezolutia de 320 x 240 pixels si diagonala de 2.2 inches
- dimensiuni 99.9 x 48 x 14.3 mm
- slot MicroSD
- EDGE
- camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video
- Radio FM
- Office Document Viewer

Specificatiile complete le gasiti aici : http://www.gsmarena.com/samsung_s3500-2696.php
stokarit_s
Telefonul este disponibil la pretul de 483 de lei http://www.shopmania.ro/magazin~online-tel...195854.html#prs

DorinuSs
are careva telefonul asta? e bun de ceva?
iuli_iuly10
seamana ingrozitor de mult cu Samsung J770 tongue.gif
Enter_Here
CITAT (DorinuSs @ 10th July 2009, 18:54) *
are careva telefonul asta? e bun de ceva?

Am eu acest telefon si sunt foarte multumit de el, cere-mi cate detalii vrei despre el si iti voi da (exceptii resoftari si decodari, ca n-am incercat). Daca vrei postez niste poze cu el.

Carcasa este metalizata, exceptie capacul, tastatura este metalizata, ecranul este superb, videourile se vad foarte bine, pozele le face excelent (parerea mea), din cate am inteles e versiunea ieftina altui telefon, desing-ul mi se pare extraordinar, in sensul ca orixce persoana care ma cunoaste(si ma sgtia drept posesor de v360v gri) ma intreaba ce super e telefonul, arata tare de unde l-ai luat? Deci telefonul cand il vezi te impresioneaza foarte mult prin design.

Are si un mic minus(ma rog pentru mine), cardul de memorie se baga in spatele bateriei. Nu cum se baga la celelalte modele de samsung.

Tema cu care vine, este chiar cea din poza, cel putin asa a fost la al meu. Sunt destule de spus despre acest telefon, trebuie sa faca5-6 zile de cand il am biggrin.gif.
pepino967
Mi l-am achizitionat si eu, de la Vodafone. Are si plusuri si minusuri.
PLUSURI:
1. design atractiv(n-as zice ca seamana cu j770, asa cum a scris cineva mai sus);
2. display generos(cum sa fi fost altfel, daca are 16mil. culori?) tongue.gif ;
3. pozele ies bine, chiar si pe lumina slaba(le-am descarcat pe pc si am fost placut surprins de cat de bine se vad);
4. sunetul in difuzor si in casti: clar si tare;
5. la fel si in convorbire;
7. posibilitate de creare de teme(chestia asta chiar e misto, nici nu conteaza ca nu se pot descarca teme pe el, ti le creezi personal);
8. tastatura-usor de manevrat, la fel si slide-ul(dar, atentie: cand vi-l achizitionati, uitati-va bine la el, ca eu am cerut sa mai vad inca unul pt. ca primul care mi l-a aratat vanzatorul, avea deja un mic joc la sanie);
9. chiar daca e codat pe Vodafone, imi place ca meniul nu e personalizat de acestia;
10. meniul e cu multe chestii interesante in el.

MINUSURI:
1. bateria, cel putin dupa a doua incarcare, m-a tinut doar 1 zi si jumatate, in conditiile in care am vorbit cca 20 min./zi si fara o butonare excesiva(posibile cauze: poate ca are un consum mare display-ul(fiind cu 16mil. culori), sau poate din cauza softului de la Vodafone, sau poate ca inca e noua bateria si nu s-a activat complet); interesant este faptul ca pe www.gsmarena.com, la specificatiile tehnice scrie la baterie ca tine pana la 7h 30min. in convorbire si vreo 380h in stand by(acum, pt. ca am acest tel, pot sa spun ca se insala amarnic);
2. nu are blitz si nici functia "Autofocus" la camera;
3. pachetul nu contine cablu usb, nici cd de instalare, nici card de memorie(doar telefonul cu baterie si cu hf).
Voi vedea pe parcurs cum se comporta si voi mai reveni cu informatii despre el. Deocamdata, il am doar de 3 zile.
Oricum, tinand cont ca am dat doar 70 ron(restul -puncte de loialitate), nu cred ca am facut o afacere proasta.
Enter_Here
Da acelasi lucruri m-au nemultumit si pe mine, exceptie bateria, pe mine chiar ma tine smile.gif. Ar mai fi o chestia cu luminozitatea ecranului, poti s-o setezi la minim si poti sa setezi optiunea difuz pe oprit tongue.gif. Player-ul este excelent, la difuzor se aude si basul si se aud si inaltele. Si faza cu creatul temei e chiar interesant, iti trebuie doar o poza si se rezolva biggrin.gif. Eu sunt extrem de multumit de el, numai ca m-a cam suparat ca la j700i primesti usb si eu n-am primit, dar noroc ca am bluetooth la pc, si memorie interna maricica(40mb). De blitz nu am nevoie, exista si functia cu modul noapte, este destul de bun, acum sa fim seriosi telefonul nu a fost creat pentru poze.Am crezut ca e ceva minor dar nu e. Creaza teme chiar frumoase. Telefonul asta are cam putine defecte(deh nimic nu e perfect ). biggrin.gif.

pepino967
CITAT (Enter_Here @ 22nd July 2009, 22:17) *
Da acelasi lucruri m-au nemultumit si pe mine, exceptie bateria, pe mine chiar ma tine smile.gif. Ar mai fi o chestia cu luminozitatea ecranului, poti s-o setezi la minim si poti sa setezi optiunea difuz pe oprit tongue.gif. Player-ul este excelent, la difuzor se aude si basul si se aud si inaltele. Si faza cu creatul temei e chiar interesant, iti trebuie doar o poza si se rezolva biggrin.gif. Eu sunt extrem de multumit de el, numai ca m-a cam suparat ca la j700i primesti usb si eu n-am primit, dar noroc ca am bluetooth la pc, si memorie interna maricica(40mb). De blitz nu am nevoie, exista si functia cu modul noapte, este destul de bun, acum sa fim seriosi telefonul nu a fost creat pentru poze.Am crezut ca e ceva minor dar nu e. Creaza teme chiar frumoase. Telefonul asta are cam putine defecte(deh nimic nu e perfect ). biggrin.gif.
Pai, cat te tine bateria la al tau? Pe mine, mai mult de 2 zile nu ma tine. Si stau cu el inchis noaptea, nu ascult muzica la el. Tu l-ai luat tot de la Vodafone? Ca ma gandesc ca o fi vreo problema din softul astora de la Vodafone.
Chestia cu luminozitatea: mai jos de nivelul 3, nu prea se vede display-ul in lumina soarelui, cand sunt pe strada. Oricum, il voi seta pe nivelul 2 si-i voi opri lumina difuza, sa vad ce se intampla. In rest, telefonul e super-ok. Neasteptat de bine ies pozele, dar oricum nu-l folosesc prea des la fotografiat, iar sunetul, da. E foarte bun si clar si tare.
Enter_Here
Maxim 4 zile, si ascult muzica la el, il folosesc ca un mp4, vorbersc des la el , si da de la vodafone este, imi e sa nu fie luminozitatea de vina, ca eu o am setata la minim.Este foarte posibil sa fie si softul de vina.Si nu stau noaptea cu el inchis.
pepino967

CITAT (Enter_Here @ 23rd July 2009, 13:43) *
Maxim 4 zile, si ascult muzica la el, il folosesc ca un mp4, vorbersc des la el , si da de la vodafone este, imi e sa nu fie luminozitatea de vina, ca eu o am setata la minim.Este foarte posibil sa fie si softul de vina.Si nu stau noaptea cu el inchis.

PFUUU ! eek.gif M-ai pus pe ganduri. down.gif Te tine 4 zile ascultand muzica si fara sa-l inchizi noaptea? surprise.gif
La mine, mai precis, se intampla urmatorul fenomen: din 5 liniute, primele 3 se duc intro jumatate de zi, iar celelalte 2 mai tin 1 zi jumatate. scared.gif
Tot pe Vodafone il ai si tu?
Enter_Here
Da, da luminozitatea la minim, o sa vezi ca se schimba treaba. biggrin.gif Am facut un fel de comparatie biggrin.gif .
pepino967
CITAT (Enter_Here @ 23rd July 2009, 21:59) *
Da, da luminozitatea la minim, o sa vezi ca se schimba treaba. biggrin.gif Am facut un fel de comparatie biggrin.gif .

Nu cred ca doar luminozitatea poate influenta atat de mult durata bateriei, pentru ca, in primul rand nu stau cu el atat de mult timp cu display-ul aprins, in al doilea rand, "ce naiba?" nivelul 3 e jumatate din luminozitatea maxima. N-am facut nimic daca tre sa-l dau la minim de tot, asta doar ca sa ma tina bateria mai mult. Inseamna sa ma chiorasc tot timpul sa disting ce scrie pe display. Nu cred ca-i normal si mi se pare ilogic sa-i fi calculat consumul cei de la Samsung, in asa fel ca sa le tinem pe minim ca luminozitate, ca sa avem si noi o durata decenta de utilizare a telefoanelor. O voi face si pe asta si daca nu apare nici asa vreo schimbare, ma duc cu el inapoi sa mi-l trimita in service(cu toate ca, la cum merg pe la noi treburile cu telefoanele in garantie, ori ma scot pe mine vinovat, ori spun ca nu stiu sa exploatez telefonul, ori isi baga nasul vreun nestiutor sau indolent si-l face mai varza decat e acum). I-as schimba softul, dar fiind un model nou pe piata romaneasca, nu stiu daca se poate la vreun service-gsm si oare cat o costa?
Enter_Here
Acum chiar nu stiu ce sa zic, eu azi am ascultat muzica cred ca vreo 7 ore la tel si am mai si vorbit la el, si l-am si fatait cu bluetooth-ul sa ii pun videoclipuri, sa vad cum le reda, etc, si am mai ramas cu o liniuta tongue.gif.Chiar in momentul asta, mai pun inca un videoclip pe el biggrin.gif.Eu zic ca pe mine ma tine ok, exista probabilitate destul de mare sa fie bulit softul. In rest telefonul este chiar super.Parerea mea go 4 it, pentru un buget medium, sau chiar low, este foarte bun, dupa parerea mea este peste nokia 5130 xpress music.
pepino967
CITAT (Enter_Here @ 23rd July 2009, 23:42) *
Acum chiar nu stiu ce sa zic, eu azi am ascultat muzica cred ca vreo 7 ore la tel si am mai si vorbit la el, si l-am si fatait cu bluetooth-ul sa ii pun videoclipuri, sa vad cum le reda, etc, si am mai ramas cu o liniuta tongue.gif.Chiar in momentul asta, mai pun inca un videoclip pe el biggrin.gif.Eu zic ca pe mine ma tine ok, exista probabilitate destul de mare sa fie bulit softul. In rest telefonul este chiar super.Parerea mea go 4 it, pentru un buget medium, sau chiar low, este foarte bun, dupa parerea mea este peste nokia 5130 xpress music.

Ooops!!! A mai aparut o problema. E clar ca are ceva softul. Cand mi s-a restartat prima data, n-am luat in seama, m-am gandit ca poate am apasat eu mai insistent pe tasta de inchidere, dar dup-aia mi s-a mai restartat inca de 2 ori. Uite-asa, ii vine pe chelie, se inegreste ecranul vreo 2-3 secunde si apoi se aprinde din nou. Si am observat ca dupa restartare se sterg toate apelurile din "Jurnal apeluri". Acu', ma rog, sunt 24 de ore de cand nu s-a mai restartat.
Cred ca va trebui sa il bag in service pt. reparatii, dar mai intai ma voi interesa daca au astia pe la vreun gsm-service, softul lui original. Interesant este faptul ca, intrand pe site-ul www.samsungmobil.ro, acest model nu se afla in nicio arhiva a lor cu modele de telefoane mobile. Curios, nu-i asa?
Intre timp, l-am gasit aici: www.samsung.com/ro/consumer/detail/detail.do?group=mobilephones&type=mobilephones&subtype=style&model_cd=GT-S3500MSAHAT
Enter_Here
Foarte ciudat, huh.gif , eu n-am avut nici o problema pana acum, nu mi s-a restartat chiar deloc, deci clar ai primit telefonul defect. Sa ma anunti daca a fost de vina softul sau telefonul, sincer sa cred mai degraba softul. Foarte ciudat. Telefonul dupa cum ti-am mai spus, nu-mi face nici o problema.
florin_alin24
QUOTE (pepino967 @ 24th July 2009, 11:45) *

Incearca sa-i faci un update la soft.
pepino967
CITAT (pepino967 @ 24th July 2009, 11:45) *
Incearca sa-i faci un update la soft.

Daca imi spui cum tre sa procedez sa-i fac update, iti multumesc anticipat. Eu nu am mai facut chestii d-astea pe Samsung-uri, doar pe SE.
florin_alin24
Iti trebuie programul oferit de samsung pentru telefon si un cablu de date. Alte detalii nu iti pot sa pentru ca nu am facut asta nicodata.
pepino967
CITAT (florin_alin24 @ 24th July 2009, 19:17) *
Iti trebuie programul oferit de samsung pentru telefon si un cablu de date. Alte detalii nu iti pot sa pentru ca nu am facut asta nicodata.

Din pacate, programul (ce fel de program? un fel de pc-suite ca la SE?) nu-l am, iar cablu de date va trebui sa caut sa cumpar de prin oras, pentru ca n-a fost inclus in pachet.
florin_alin24
Programul este asta.
pepino967
CITAT (florin_alin24 @ 24th July 2009, 22:03) *
Programul este asta.

Multumesc pentru program. Telefonul, parca si-a mai revenit. Incredibil ! Am vorbit vreo 20 de minute, l-am mai si butonat si vad ca are in continuare toate liniutele. Eu stiu acu ce sa zic? Poate ca incepe bateria sa-si dea drumul cum trebuie. E adevarat ca am setat luminozitatea display-ului la nivelul 2(din 5 cate are telu) si am dezactivat optiunea lumina difuza. Si vad ca nici nu se mai restarteaza(deocamdata). Oricum, cand imi voi lua cablu de date, voi face si un update de soft.
Acum, poate-mi spuneti si cu ce cablu e compatibil. tongue.gif biggrin.gif
Enter_Here
Eu folosesc bluetooth la el biggrin.gif, n-am cablu de date, dar mergesicu cabluusb de la un j700i biggrin.gif. Eu n-am avut nici o problema de cand l-am luat, e unsuper telefon, bateria ma tine bine.Acum au trecut 2 zile si eu mai am 3 liniute, si am vb latel, am ascultat muzica, am vizualizatvideoclipuri, l-am fatait cu bluetooth-ul etc. Deci folosire normala, nu cine stie ce.
pepino967
CITAT (Enter_Here @ 25th July 2009, 15:37) *
Eu folosesc bluetooth la el biggrin.gif, n-am cablu de date, dar mergesicu cabluusb de la un j700i biggrin.gif. Eu n-am avut nici o problema de cand l-am luat, e unsuper telefon, bateria ma tine bine.Acum au trecut 2 zile si eu mai am 3 liniute, si am vb latel, am ascultat muzica, am vizualizatvideoclipuri, l-am fatait cu bluetooth-ul etc. Deci folosire normala, nu cine stie ce.

Da. Cred ca incepe si al meu sa functioneze mai normal. Si nu sunt un tip foarte pretentios. Pe mine, daca ma tine bateria 2 zile, sunt multumit. Nu mi-e greu sa tin minte ca, la fiecare 2 zile sa-l pun la incarcat. Si eu am vorbit azi vreo 30 de minute, l-am butonat, ca a trebuit sa mai fac ordine prin agenda, am mai creat vreo 2 sau 3 teme, deci l-am folosit ceva-ceva si s-a dus doar o liniuta pana acum. Asa ca, sunt convins ca-mi va ramane ceva baterie si pentru maine. biggrin.gif Mai ales ca eu il tin inchis noaptea. Probabil ca e asa cum mi-au mai zis si altii. Ca, de fapt, abia dupa vreo 8-10 incarcari, incepe sa lucreze bateria la parametrii optimi. Se pare ca se adevereste aceasta chestie. Eu sunt doar la a 3-a incarcare.
Prefer sa-mi iau un cablu usb, pentru ca prin usb isi face si incarcare de la sursa pc-ului.
In rest, e ok telefonul. Nici nu s-a mai restartat. Chiar mi-ar fi fost ciuda sa am probleme cu el fiind nou, pentru ca e un telefon care-mi place mult. Are cam tot ce-i trebuie si mai e si frumos ca design.
Enter_Here
Da, acelasi lucru m-a atras si pe mine, e un telefon chiar finut si reusit de cei de la samsung biggrin.gif.
pepino967
Azi imi pun si io castile, sa vad cum se aude muzica si sa vad care-i diferenta intre acele efecte de sunet: surround, normal, clasic, rock, jazz, pop, dance, larg, dinamic. Pfuuu, ca multe mai sunt. tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.