Da acelasi lucruri m-au nemultumit si pe mine, exceptie bateria, pe mine chiar ma tine

. Ar mai fi o chestia cu luminozitatea ecranului, poti s-o setezi la minim si poti sa setezi optiunea difuz pe oprit

. Player-ul este excelent, la difuzor se aude si basul si se aud si inaltele. Si faza cu creatul temei e chiar interesant, iti trebuie doar o poza si se rezolva

. Eu sunt extrem de multumit de el, numai ca m-a cam suparat ca la j700i primesti usb si eu n-am primit, dar noroc ca am bluetooth la pc, si memorie interna maricica(40mb). De blitz nu am nevoie, exista si functia cu modul noapte, este destul de bun, acum sa fim seriosi telefonul nu a fost creat pentru poze.Am crezut ca e ceva minor dar nu e. Creaza teme chiar frumoase. Telefonul asta are cam putine defecte(deh nimic nu e perfect ).

.
Pai, cat te tine bateria la al tau? Pe mine, mai mult de 2 zile nu ma tine. Si stau cu el inchis noaptea, nu ascult muzica la el. Tu l-ai luat tot de la Vodafone? Ca ma gandesc ca o fi vreo problema din softul astora de la Vodafone.