Zbor spre Amsterdam

reovel

In 24 Feb trebuie sa plec la Amsterdam si vreau sa merg acolo cu avionul. Plecarea are loc de la Timisoara. As vrea sa-mi dati ceva linkuri, dar sa pot face rezervare online.
Cam asa arata: Plecare in 24 Februarie, aeroportul Timisoara spre Amsterdam
Cu retur in 27 Februarie, din Amsterdam in Timisoara
Clasa economic, un adult
Multumesc anticipat... console.gif
Iuliux
Timisoara - Milan cu Wizz pe 24. cost 109 lei. (ora 06:45 plecare 07:30 aterizare)
Milan - Eindhoven pe 24 cu Ryanair. cost 69 euro. (12:20 plecare 13:55 aterizare)
Zborurile se leaga frumos.
Retur te rog sa-ti calculezi singur.

cip_76
Mult mai simplu e Timisoara - Dortmund si de acolo cu trenul, sau mai e varianta Budapesta - Eindhoven si de acolo cu trenul.
reovel
Ceva cu conexiune, fara sa schimb aeronavele nu se gaseste sad.gif ? si va rog sa-mi dati si un link, ceva, ca eu sa fac rezervare online nu gasesc...
alexxxxx
cu conexiune fara sa schimbi aeronavele se numeste "cu escala" si nu, nu se gaseste.
Si nu pricep ce linkuri vrei sa ti se dea.... wizz : www.wizzair.com; ryanair: www.ryanair.com. Acum cred ca gasesti sa faci rezervare online. Greu?
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.