Sony Ericsson Idou
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

M0rtar0

in magazinele germanos intra la 2100 lei. cel putin asa apare in noul lor catalog. o sa incerc sa va postez niste poze facute cu el cand o sa fie disponibil smile.gif
Valy1
QUOTE (TimeWriter @ 22nd October 2009, 13:20) *
Păi și Pixon/Innov sunt mai bune decât C905/

Si marmota .... naughty.gif
Nu as spune despre innov8 ca e mai bun doar pentru ca jumatate din zi face poze mai bune , dar diferenta nu e uimitoare . De pixon nu mai zic ca e clar inferior. Deci ?

TimeWriter
QUOTE (Valy1 @ 22nd October 2009, 22:03) *
Si marmota .... naughty.gif
Nu as spune despre innov8 ca e mai bun doar pentru ca jumatate din zi face poze mai bune , dar diferenta nu e uimitoare . De pixon nu mai zic ca e clar inferior. Deci ?

Până când SE nu o să rezolve problemele pe care le au cu aberațiile cromatice încă de la K850i, părerea nu se schimbă. Un nou driver schimbă felul în care sunt capturate culorile, NR-ul, dar defectele opticii n-ai să le rezolvi cu niciun driver.
Dat fiind faptul că C905 are bliț cu xenon, asta nu-l face superior. E vorba doar de poze în beznă la distanțe sub 3 metri, nu faci poze numai în condițiile astea. 2 metri duce și flash-ul de pe Innov. Pixon și Innov au același hardware pe partea de cameră, diferă driverul (care a fost programat altfel pe Symbian).
Valy1
QUOTE (TimeWriter @ 22nd October 2009, 23:39) *
Pixon și Innov au același hardware pe partea de cameră, diferă driverul (care a fost programat altfel pe Symbian).

Nene..io nu stiu de specificatii , cifre , preturi , programari etc...Stiu doar ca le-am tinut in mana pe toate (C905 , Innov8 , Pixon) si le-am testat destul de mult , nu doar in magazin. Innov8 intrece c905 pe timp de zi , pe timp de noapte (fara blit) sunt ~egale , pe timp de noapte cu blitz C905 se joaca cu ele . Pixon nu prea intra cot la cot cu primele 2..chit ca o avea aceeasi camera cu Innov8 .
Sunt de acord ca probabil nu este cel mai bun. Dar sub cele insirate aici nu e cu nimic mai prejos.
Apollo
CITAT (Valy1 @ 22nd October 2009, 23:50) *
Nene..io nu stiu de specificatii , cifre , preturi , programari etc...Stiu doar ca le-am tinut in mana pe toate (C905 , Innov8 , Pixon) si le-am testat destul de mult , nu doar in magazin. Innov8 intrece c905 pe timp de zi , pe timp de noapte (fara blit) sunt ~egale , pe timp de noapte cu blitz C905 se joaca cu ele . Pixon nu prea intra cot la cot cu primele 2..chit ca o avea aceeasi camera cu Innov8 .
Sunt de acord ca probabil nu este cel mai bun. Dar sub cele insirate aici nu e cu nimic mai prejos.

Ai avut ocazia sa testezi Satio sau vorbesti pe baza a ceea ce ai constatat la modelele anterioare? Mie mi se pare normal sa vorbim dupa ce testam un aparat.
Faptul ca Pixon are soft propriu Samsung ma face sa-l scot din gama mea de optiuni. Poate sa scoata si poze perfecte si tot nu l-as lua.

Eu am nevoie de telefon si caut ceva cu Symbian si care sa fie touchscreen. Evident, imi doresc sa faca poze bune spre foarte bune. Avei vreo varianta mai buna decat Satio?
Valy1
QUOTE (Apollo @ 24th October 2009, 03:58) *
Ai avut ocazia sa testezi Satio sau vorbesti pe baza a ceea ce ai constatat la modelele anterioare? Mie mi se pare normal sa vorbim dupa ce testam un aparat.

Da' unde am zis io ceva de Satio ? huh.gif
Giovy92
Hopa, am venit! Desigur cu pretul (scuze vali dar e) de la Germanos:
Pret: 2.098,99 Lei

Apollo
Tocmai l-am luat de la germanos la pretul mentionat de Giovy.

Este extraordinar telefonul. Si ce poze face. O sa postez cateva cand am timp.
Oricum, daca N82 scotea poze foarte bune, asta este mult peste el si peste ce ma asteptam.

P.S. Pozele sunt mult peste cele din testul de pe GSMArena. Incep sa ma intreb cat de obiectivi sunt.

P.S.1. Nu sunt fan al vreunei marci anume. Anterior am avut Nokia N82 si 6280.
RomanianAngel
Lam "butonat" si eu putin ieri la germanos. E interesant, se misca bine, ecranul e de exceptie. Nu avea card bagat, nici melodii si nici video. Am facut 2-3 poze dar dintrun motiv neinteles nici pana acum tipul de acolo nu ma lasat sa mi le trimit prin Bluetooth pe telefonul meu ca le postam aici. Imi place la el ecranul, e foarte clar, o poza am facuto in macro, am dat zoom pe telefon, se vedeau punctuletele de cerneala cu care a fost tiparit pliantul pozat lejer. Am intrat putin in Media, si am descoperit ca se misca foarte bine (repet, nu avea card si nici o melodie sau vreun video, desi e putin ciudat....nu are demo tour?). Cam atat am apucat sa fac, mai mult nu ma lasat vanzatorul. Mi sa parut ca e mai usor decat al meu (k850i), desi pe net zice ca e cu 6 grame mai greu, mecanismul camerei mi se pare exceptional, se misca foarte fluid, e destul de greu de deschis din greseala, dar se deschide ok cand e cazul.
Mia placut. Si mia zis vanzatorul ca pretul e de 1500 lei la abonament cosmote w00t.gif w00t.gif.
M0rtar0

Click pentru a vizualiza atașamentul

o sa incerc sa mai fac rost si de altele
loveatv
salut,
am cateva intrebari pt cei care il detin
-cum scoate pozele
-cat tine bateria la o utilizare medie
-cum se misca,are LAG?
-cum e sunetul in casti si la difuzor?
-ati testat GPS-ul ?cum se comporta softul instalat?
Mersi...
TimeWriter
-cum scoate pozele
Vezi mai sus.

-cum e sunetul in casti si la difuzor?
La difuzor, mediu, dar în căști, cică e groaznic (în comparație cu competiția).

S-ar putea să pun mâna pe el săptămâna ce vine și o să revin cu detalii. Până atunci, poți citi review-ul de pe GSMArena.
Apollo
Eu il detin deja si sunt foarte multumit de el.
Scurte pareri:

1. Poze - eu am scos poze mult mai bune decat cele postate mai sus.
Am avut inainte N82 si pozele scoase cu Satio sunt cu mult peste cele scoase cu N82. Cand le scoti la imprimanta se vede foarte clar diferenta.

2. Eu nu ascult muzica, dar imi place cum se aude. Oricum, castile cu care vine la pachet sunt slabe, deci e de recomandat folosirea altor casti daca vrei o auditie mai buna. Am spus, eu nu folosesc telefonul pentru a asculta muzica.

3. Nu are lag absolut deloc. Se misca impecabil.

4. Nu am apucat sa pus soft pentru a testa GPS-ul. Mi-am propus sa fac asta in perioada urmatoare.

5. Bateria tine 3-5 zile, depinde cum il folosesti. Prima data m-a tinut 3 zile, apoi 4. Acum l-am incarcat sambata si abia acum a inceput bateria sa arate un pic ca s-a consumat, in conditiile in care l-am folosit dupa cum urmeaza:
- vreo 20-30 minute filmare junior (onomastica etc), poate mai mult
- poze (la fel, party bla bla)
- vorbit cam 30-40 min pe zi (se aude foarte bine)
- ma joc Sudoku cam 1 ora pe zi, in anumite pauze (sa nu ma intrebi care sunt alea, ca nu iti spun smile.gif) );

Estimez ca il voi incarca abia miercuri, joi. Oricum mi-am propus ca primele dati sa-l utilizez pana moare bateria de tot, apoi sa-l incarc cam 12-16 ore, sa o fortez un pic.

Constructia este foarte buna, iar telefonul e foarte sic.

Eu l-am luat dupa o comparatie cu Omnia HD, mi-a placut mult mai mult Satio.

Precizez ca eu vroiam un telefon care sa faca poze foarte bune si pe care sa pot pune Garmin. urmeaza sa vad cum se comporta si pe partea de GPS si daca functioneaza ca N82, atunci voi fi cu adevarat incantat de alegere.
loveatv
Mersi pentru raspuns
Din cate vad te tine foate mult bateria
Cand am banii asta il iau rolleyes.gif
Apollo
Sfatul meu este ca inainte sa-l cumperi, sa te duci si sa-i rogi pe baietii de la Germanos sa te lase sa-l butonezi un pic. O sa iti dai seama in felul asta ce feeling iti ofera. Poate iti dai seama ca iti doresti altceva.

Cum am spus, eu l-am comparat cu Omnia HD.
TRazvan
Si eu l-am butonat (daca pot spune asa) un pic la Germanos si mi-a placut foarte mult. Cum se manifesta la wi-fi? Nu am gasit nici o retea neparolata in zona unde l-am probat.
M0rtar0
nu schimba vreun moderator in titlul topicului idou cu satio?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.