Malaga transport ieftin

raluca2005

Stie cineva o alta varianta spre Malaga in afara de obositul si mult - prea - scumpul - pentru - ce - ofera Blue Air? Vrem sa plecam si noi 11-12 zile oarecum in perioada 25 august - 5,6 septembrie si nu gasesc nimic mai jos de 550 de euro 2 persoane. S-o putea gasi mai jos de atat?
Freddie
QUOTE (raluca2005 @ Feb 15 2009, 19:10) *
Stie cineva o alta varianta spre Malaga in afara de obositul si mult - prea - scumpul - pentru - ce - ofera Blue Air? Vrem sa plecam si noi 11-12 zile oarecum in perioada 25 august - 5,6 septembrie si nu gasesc nimic mai jos de 550 de euro 2 persoane. S-o putea gasi mai jos de atat?

Singura varianta mai ieftina un pic, dar nu directa, este urmatoarea:

Dus:
Tarom
RO421 - 25.08 / 09:15 - 11:30 Bucuresti - Barcelona
ClickAir:
XG 1079 - 25.08 / 18:00 - 19:30 Barcelona - Malaga

Intors:
ClickAir:
XG 1078 - 05.09 / 07:00 - 08:25 Malaga - Barcelona
Tarom:
RO422 - 05.09 / 12:20 - 16:25 Barcelona - Bucuresti

Pret: Tarom - 132 EUR
ClickAir - 85 EUR

La click air nu uita sa debifezi travel insurance de 15 EUR, sigur, daca nu cumva o vrei. Include medical insurance, bagage si cancelation insurance.

Cu varianta asta iesi la 217 EUR. E greu de gasit sub asta, totusi e departe si e August smile.gif

Succes!

Freddie
Am facut acum o simulare si pentru BlueAir, Bucuresti-Malaga 25 aug - 06 Sep, 256 EUR. Merita fara discutie diferenta de bani pentru a nu face escala la Barcelona, totusi pierzi citeva ore bune prin aeroport plus aproape o zi de vacanta daca aduni timpul.
alexxxxx
In august la Blueair am vazut 512 E/2 persoane. E un pret f. bun avand in vedere ca e zbor direct, plus ca nu e o destinatie tocmai comuna, ca Roma sau altceva.
Totusi, ai putea incerca sa gasesti un lowcost pana la Madrid, ai avea sanse mai mari, si de acolo sa iei un tren AVE pana la Malaga, vad ca pe renfe.es e 64 E/dus-intors si face vreo 2h30. Eu as merge totusi pe varianta directa, daca nu gasesti o super-oferta pana la Madrid. Totusi, e august...
raluca2005
QUOTE (alexxxxx @ Feb 16 2009, 11:17) *
In august la Blueair am vazut 512 E/2 persoane. E un pret f. bun avand in vedere ca e zbor direct, plus ca nu e o destinatie tocmai comuna, ca Roma sau altceva.
Totusi, ai putea incerca sa gasesti un lowcost pana la Madrid, ai avea sanse mai mari, si de acolo sa iei un tren AVE pana la Malaga, vad ca pe renfe.es e 64 E/dus-intors si face vreo 2h30. Eu as merge totusi pe varianta directa, daca nu gasesti o super-oferta pana la Madrid. Totusi, e august...

Stiu. Imi pare rau ca nu am profitat de promo-urile pe Malaga de la Blue Air de acum 2-3 saptamani. As fi putut zbura la 100 si ceva de euro. Ma indoiesc ca mai apar altele pe destinatia asta. E drept ca in august sunt cele mai mari preturi. Ma enerveaza si orarul de zbor la Blue Air: pleaca prea tarziu si practic platesc o noapte degeaba.
fly_dream
QUOTE (alexxxxx @ Feb 16 2009, 11:17) *

Cu EasyJet Bucuresti-Madrid pe 25 august este imens, dar la intors, daca exista tren de noapte Malaga-Madrid, se poate intoarce, zborul Madrid-Bucuresti este dimineata devreme (6:30) si costa 28 euro/persoana pe 5 septembrie, respectiv 43 euro pe 6 (cu decolare la 7:05).

Cu fataiala prin aeroport, dar ieftin, ar iesi si un intors fara tren, cu EasyJet Malaga-Milano (Malpensa), dar plecand pe 5 septembrie seara (20:20-22:40) cu 35 euro, apoi pe 6 (10:05-13:20) Milano-Bucuresti din acelasi aeroport, tot cu ei, cu 29 euro.

La dus, se poate merge Bucuresti-Milano (Bergamo) in seara lui 24 august (21:35-22:20) cu MyAir cu 56 euro, apoi pe 25 dimineata (8-10:30) Milano(Malpensa)-Malaga cu EasyJet, 29 euro. Problema in acest caz este ca trebuie schimbat aeroportul.

Ne mai gandim.....
raluca2005
QUOTE (fly_dream @ Feb 16 2009, 12:22) *
Cu EasyJet Bucuresti-Madrid pe 25 august este imens, dar la intors, daca exista tren de noapte Malaga-Madrid, se poate intoarce, zborul Madrid-Bucuresti este dimineata devreme (6:30) si costa 28 euro/persoana pe 5 septembrie, respectiv 43 euro pe 6 (cu decolare la 7:05).

Cu fataiala prin aeroport, dar ieftin, ar iesi si un intors fara tren, cu EasyJet Malaga-Milano (Malpensa), dar plecand pe 5 septembrie seara (20:20-22:40) cu 35 euro, apoi pe 6 (10:05-13:20) Milano-Bucuresti din acelasi aeroport, tot cu ei, cu 29 euro.

La dus, se poate merge Bucuresti-Milano (Bergamo) in seara lui 24 august (21:35-22:20) cu MyAir cu 56 euro, apoi pe 25 dimineata (8-10:30) Milano(Malpensa)-Malaga cu EasyJet, 29 euro. Problema in acest caz este ca trebuie schimbat aeroportul.

Ne mai gandim.....

Mda, am trecut si eu in revista varianta EasyJet si am realizat ca trebuie sa imi iau cazare in Milano o noapte la dus si una la intors. Deci... ce nu dau pe mere dau pe pere. Cu MyAir sincer mi-e frica sa nu pierd legaturile, am inteles ca sunt tare neseriosi. Am multi prieteni care au stat ore bune in aeroport cu ei. Si chiar ca e de schimbat aeroportul si distanta din cate stiu e cam mare.

alexxxxx
Pai cam s-au trecut in revista optiunile. Parerea mea sincera e sa cumperi biletul de la Blueair pana nu se scumpeste, economisesti mult timp, un zbor direct te scuteste de multa durere de cap, in opinia mea face banii.
In august cam la toti operatorii aerieni e scump fiindca exista fara probleme cerere si e un timp bun sa-si mai scoata "parleala" din timpul anului.
flc
parerea mea e sa nu cumperi asa ceva. inca e devreme sa iei bilete pt august.
iei masina la destinatie ?
raluca2005

QUOTE (flc @ Feb 17 2009, 12:00) *
parerea mea e sa nu cumperi asa ceva. inca e devreme sa iei bilete pt august.
iei masina la destinatie ?

Oricum o sa mai astept putin. Mi-e sa nu se mareasca preturile, de-asta ma agit de pe acum. Nu stiu daca vom inchiria masina, nu o sa ajungem in Sevilla, Granada sau Cordoba anul asta, mergem in luna de miere asa ca o sa stam la plaja in Torremolinos plus imprejurimile: Malaga, Nerja, Marbella, eventual Gibraltar, sa vedem ce mai e in zona.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.