AncaBanca
13th February 2009, 19:51
Salut.
Am primit o astfel de bursa cu plecare in aprilie si stiu ca au mai fost oameni din romania care au fost acceptati. Asa ca vreau cu o oarecare disperare sa intru in contact cu persoane in aceeasi situatie, sa schimbam pareri si idei 
Shout pliz daca va simtiti cu musca pe caciula!
AncaBanca
21st July 2009, 12:18
Salut, imi dau seama ca iti raspund cam tarziu si imi pare rau, mai ales daca spui ca termenul de aplicare pentru bursa a fost acum ceva vreme. Oricum, daca ti-ar mai fi de vreun ajutor..
Eu sunt aici pe program de Undergraduate course, deci nu pot sa-ti raspund foarte sigur referitor la master, dar o sa incerc sa-ti raspund din ce am vazut prin jur. Poti sa vii pe orice fel de specializare in Japonia, umaniste sau stiinte naturale. Nu stiu insa foarte sigur daca poti studia si in engleza sau doar in japoneza. Prin campus stiu un tip cu specializarea de real care a venit si studiaza aci japoneza de placere 6 luni, dupa care isi va continua studiile in engleza timp de inca 2 ani, dar e vorba de doctorat, tipul respectiv avand deja masterul luat in propria tara. Stiu ca exista si programe de research sau de master, pentru studenti postgraduate, si cu siguranta sunt si in domeniul real, dar detalii mai specifice sau legate de limba nu-ti pot da, imi pare rau.
Imi pare rau ca am fost intarziata dar nu am mai vizitat acest topic de mult, iar daca vei mai avea intrebari, as mai putea intreba prin jur pentru detalii.
Spor la treaba,
Anca