---
13th February 2009, 19:34
as vrea sa stiu cam cat iau la un party/concert,artisti gen
cedry2k,ad-litteram,rimaru,nimeni altu,guess who....astea din underground
restul nu ma intereseaza ca nu ascult..
la un show,si vanzari pe cd-uri... 
si daca stiti cam cat cere cedry2k pentru un show,tot albumul lui,poate poate il chem
madalin64
14th February 2009, 19:46
Din cate stiu eu, un MC nou lansat poate castiga intre 2-3 si pana la 20 de milioane la battlesuri. Unul cunoscut (in underground) nu stiu exact ... dupa cunostintele mele umile peste 30 de milioane. Repet, nu am date exacte.
---
14th February 2009, 20:09
dude 30 de milioane,oho :| nu prea cred..
totusi frate,in underground 1000 euro,ioi marius de la botosani un manelist,cere 1000 euro pentru ca sa cante tot album..(nu sunt manelist,din auzite am zis si eu)...totusi....cam mult
multi zic ca nu castiga nimic din hip-hop..eu nu ma refer la puya,parazitii,bug mafia,astea comerciali..
---
15th February 2009, 13:58
QUOTE (--- @ Feb 14 2009, 21:09)

dude 30 de milioane,oho :| nu prea cred..
totusi frate,in underground 1000 euro,ioi marius de la botosani un manelist,cere 1000 euro pentru ca sa cante tot album..(nu sunt manelist,din auzite am zis si eu)...totusi....cam mult
multi zic ca nu castiga nimic din hip-hop..eu nu ma refer la puya,parazitii,bug mafia,astea comerciali..
dar cati bani face unu,care nu face battle sau freestyle?,eu credeam ca daca canti in underground tu canti pentru bautura,sau putini bani ,cam (1-2)milioane,stupid me 
edit:si atunci de ce multi mc din romania scriu in despre saracie,si ca nu se merita sa faci hip-hop,ca nu faci deloc bani?
sa imi dea unu 20 de milioane pentru un show,ceva..rup tot!
AdelinPuya
15th February 2009, 20:55
Fratilor, poate castiga unii MC atatia bani,dar ganditi-va cam de cate ori pe an se intampla asta...o data sau de doua ori...in rest canta pentru putini bani,pentru ca n-au pretentii materiale,ei fac asta pentru cultura.Daca intri in hip-hop pentru bani n-o sa faci nimic,o sa fi doar un prapadit care nu stie ce sa faca in viata si a ales rapul drept cariera,ceea ce e total eronat.
---
15th February 2009, 21:38
da,pai ma gandeam eu 30 de milioane,de fiecare data,ma gandeam eu....
AdelinPuya
15th February 2009, 21:42
ar fi fost prea mult si probabil si-ar fi luat-o in cap....
---
15th February 2009, 22:55
stiu ca puya cere 40 de milioane pentru fiecare show,right?cam mult..dar la ce piese canta,despre vagaboande,bani si lux...ma mir..
AdelinPuya
15th February 2009, 23:36
Puya nu mai e ce a fost.a fost idolul multor pusti,printre care si al meu.Dar banii si celebritatea l-au tras in jos...e trist ca se intampla asa ceva cu el,care odata era un baiat de strada adevarat...rusine Puya pt ce ai ajuns...
---
16th February 2009, 00:17
da..a inceput sa cante despre femei,bautura,life style,junk...asa e cand simti ca nu mai poti,la fel si connect'r...
AdelinPuya
16th February 2009, 12:31
Plus ca are acum o voce de tot rasul.Nu mai e Puya de alta data.Sa speram ca o data cu lansarea noului album La Familia isi va reveni.
pitickenzi
26th July 2009, 08:06
madalin64, ai estimat bine
Eu acum 2 seri am fost la guess who la bacau si un prieten de-al organizatorului mi-a zis ca a cerut o mie si ceva de euro
Oricum "cafeaua" la care a stat a durat cam mult deci
0000000000
26th July 2009, 10:07
Puya nu isi va reveni (cel putin nu pe urmatoarele albume solo, si nici in cele La Familia. Poate Sisu va face o diferenta, cu conditia sa nu fie si el tras in jos de Puya). MediaPro Music vrea bani - Puya o sa aduca. Simplu
crst_g
26th July 2009, 10:10
0723 445 889 - pentru concerte Guess who
nu va mai ambalati asa, banii se strang de la fiecare spectator in parte. 300 spectatori * 20 ron biletul = 6000 RON. ca vrei tu sa te spargi in figuri cu private-party, e alta poveste.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.