Sta Mafia la masa Guvernului?
Pagini: 1, 2

Basarab

Sunt grupuri de interese mafiote direct implicate la nivel guvernamental?
acusila
cand nu au stat? smile.gif

Gabi73C
Cred ca nici nu s-a mai pomenit de asa ceva pe 77 de topicuri, pana acum, nu-i asa? biggrin.gif
danut21
o mica parte din guvern sunt mafioti sau lucreaza pt ei
prosicontra
sta
dar capul e la Cotroceni
allyn1985
QUOTE (danut21 @ Feb 11 2009, 15:58) *

asa este, de obicei in politica intra oameni cinstiti, dar fireste fiecare padure are uscaturile ei..
acusila
QUOTE (allyn1985 @ Feb 11 2009, 16:00) *
asa este, de obicei in politica intra oameni cinstiti, dar fireste fiecare padure are uscaturile ei..

laugh.gif laugh.gif laugh.gif esti naiv laugh.gif

zippo68
Hai ca e buna intrebarea.
>ficus
QUOTE (Basarab @ Feb 11 2009, 15:44) *

pai unde ai vrea sa stea? huh.gif
DARK-RIDER-82

GUVERNUL ROMANIEI ESTE MAFIA! SAU MAI BINE ZIS E CAPUL MAFIEI DIN ROMANIA!
infractoru' si politicianu' sunt cam asa : inlove.gif

QUOTE (allyn1985 @ Feb 11 2009, 16:00) *

cred ca s-a uscat in poula mea de tot padurea... mie sa nu iasa ca in Australia... rolleyes.gif
tomaso
Îl propun pe Basarab la un premiu.
zippo68
Si merita ,cel mai simpatic.
labellagio
Basarab, ce proastă e mă-ta!
data
la care guvern te referi?

la cel actual?

sau "la al guvernului" la modul general? adica la al fiecarui guvern?
raz_md

vad ca mi-a luat-o cineva deja inainte : "cand nu au stat" , cam asta ziceam si eu. biggrin.gif

QUOTE (danut21 @ Feb 11 2009, 15:58) *

mica? LOL m-as mira sa fie cativa (si nu ma refer la nivel de secretari de stat, ci la nivel de ministrii) care sa nu lucreze in interes propriu sau in interesul unor terte persoane, din manriile carora castiga indirect sau direct.
Basarab
Basescu a spus si el ca mafia sta la masa!

DE VIDEANU mafiotul care face contracte cu statul nimic?

De mafia Udrea-Cocos nimic!?
macmac
Daca doar ar sta, ar fi bine. Nasol e ca lucreaza la greu.
dracon
un mic exemplu:

8 ian.2009: Premierul Emil Boc i-a numit pe Gheorghe Gherghina si Bogdan Dragoi secretari de stat la Ministerul Finantelor si i-a eliberat din aceasta functie pe Eugen Teodorovici si Tiberiu Mavrodin.
Gheorghe Gherghina a mai fost secretar de stat in Ministerul Finantelor in mandatul lui Mihai Tanasescu, iar Bogdan Alexandru Dragoi a detinut aceasta functie in timpul Guvernului Tariceanu, fiind desemnat de PD.

Sa vedem ce performante a avut tanarul BD in mandatul de secretar de stat anterior? Citim intr-un material de presa din 2007 despre tepuirea nerusinata a statului roman in afacerea Sidex Galati:

Dar cea mai tare coincidenta este urmatoarea: cine credeti ca a fost persoana din Ministerul Finantelor care a acceptat sa plateasca aceasta suma (24 milioane dolari) si chiar a platit-o catre Mittal Steel? Raspuns: secretarul de stat PD Bogdan Dragoi, nimeni altul decit fiul lui Dan Dragoi, care este SEFUL BALLI ROMANIA! O alta coincidenta: cel mai bun prieten al unui sef PD este nu numai Dragoi, dar si Gheorghe Bebe Ionescu, fost director general FPS, autorul celebrei facilitati pentru care Sidex a pierdut in instanta internationala litigiul cu Balli. Si, nu-i asa, ei sint liberi, secretari de stat, deputati, ofiteri si protejati de catre DNA din motive, nu-i asa, de "siguranta nationala".

Emil Boc, declaratie recenta: "Cum a fost posibil acest lucru, de doi ani sa fim in Uniunea Europeana si sa avem 176 de milioane de euro? O sa va spun foarte direct: datorita incompetentei acelor oameni si a acelor structuri care au lucrat cu fonduri europene"

Guess what? "incompetentul" Bogdan Dragoi, secretar de stat este reinvestit cu gestionarea fondurilor europene!!! Caci tanara speranta a PD se ocupa de treaba asta din 2007!
- vezi: interviu cu Bogdan Dragoi, 17.01.2007

Q.E.D.
skandal
A propos de titlul threadului, de ce nu se discuta pe aici nimic de afacerea Sterling? Adica aia ne fura ciorba de sub nas si noi o frecam cu topicuri importante precum Gaza de la mama dreq 'j de catralioane de km distanta.
tudor_ionutz2000
ia uite mai skandal http://forum.softpedia.com/index.php?showt...atou&st=180
da-i bataie laugh.gif
prosicontra
un prieten italian m-a intrebat ce guvern e asta pentru ca el aude doar "nu am bani" exact cum zic niste cersetori tigani cand trece pe langa ei
fanariotul

Mafia prezideaza guvernul, atunci cand participa la sedinte.

Nu mai mult de 5 minute.
denverash
Basarabe mai deschizi multe topicuri pe tema guvern, basescu, boc etc etc etc etc etc?!? Gata, am priceput, cei de acum iti sunt simpatici foc, asta nu inseamna ca trebuie sa faci un topic pe zi, macar asteapta si tu pana la campanie in toamna.
fanariotul
QUOTE (denverash @ Feb 13 2009, 13:22) *
Basarabe mai deschizi multe topicuri pe tema guvern, basescu, boc etc etc etc etc etc?!?

Da' ce-ai cu el ?

Lasa-l sa deschida. Ce, doar acusila/ro max, petrache/omul vitruvian au voie ? biggrin.gif

Este nevoie de o privire de ansamblu asupra toxicitatii din Romania. rolleyes.gif
Basarab
NU SE MAI VORBESTE DE BARONII LOCALI?

De mafia de la Cosntanta a lui Mazare, de republica Craiova, de baronul de Vrancea Oprisan?

S-au facut copii cuminti, nu mai fura nimic?!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.