TimeWriter
10th February 2009, 17:53
Purtând numele de cod Fillipa, noul Cyber-Shot primește numele oficial C901. Acesta continuă seria de succes Cyber-Shot printr-o cameră de 5 megapixeli cu focalizare automată și bliț cu xenon. Tehnologia ?Smile Shutter? este și ea prezentă în noul dispozitiv. C901 va fi disponibil în trei culori, negru, gri și roz.
Acestea sunt câteva din cuvintele pe care le-am scris despre noul C901 în urmă cu aproximativ o lună, când nu se știa absolut nimic despre el.
Acum lansarea sa este oficială, începând de azi (vezi știrea refresh) Sony Ericsson a făcut publică apariția noului C901, precum și cea a noului C903, respectiv W395.

Sunt de părere că acest C901 este un înlocuitor excelent pentru K850i, mai ales datorită blițului cu xenon (care este must-have, în opinia mea, pentru un telefon dedicat fotografiei).
Însă o să merite un upgrade de la K850i la acest model? Răspunsul la întrebare probabil îl vom afla în scurt timp.
Kcuf_di
10th February 2009, 20:39
Si ce aduce nou fata de k850? Nimic?
TimeWriter
10th February 2009, 22:01
Detector perimetru facial, capturare imagine când subiectul zâmbește (chestii care trebuiau să fie implementate pe K850i cu un nou firmware, dar nu s-a mai întamplat), ruleaza ultima variantă de soft pe platforma A200 (cu meniurile alea ca la C905), e mai subțire și din câte am înțeles are o optică mai reușită decât K850i.
Însă, nu are: auto lens cover, taste touch senzitive, suport pentru carduri micro SD, cameră secundară pentru apeluri video, etc.
Personal, momentan încă prefer K850i.
Sany
1st September 2009, 20:20
Are careva ideie daca acest model va fi introdus in oferta Orange/Vodafone sau Cosmote ?
TimeWriter
5th September 2009, 14:31
O să fie, dar mai întâi trebuie să apară.
RomanianAngel
6th September 2009, 12:50
O sa fie si compatibil YouTube. A aparut pe siteul oficial SE pentru Singapore.
L.E.: "Music listening time: 29 hours" Destul de bine