identificare 2 componente si continuare schema

mirel3003

Salut am si eu schema din figura, iar piesele cu galben nu stiu ce sunt.
piesa numarul 1 e neagra si are 8 picioruse, nu pot spune nimic despre ea ca a fost zgariata sa nu se poata vedea, iar despre piesa numarul 2 seamana cu o rezistenta, comlect rosie si are la capat o dunga neagra deci are polarizare.

Nu am putut sa desfac fara sa deteriorez si am rupt firele de la alimentare si 1 fir de la intrare respectiv iesire audio
punctele de pe de pe desen indica polarizarea condensatorilor respectiv a piesei necunoscute.

Nu am studii de specialitate asa ca va rog fiti cat mai expliciti
EUEUU
salut! da si tu mai multe detalii,cum ar fii...montajul e folosit in audio? o fotografie ar fii buna!

mirel3003
e un handsfree de ala cu casca pe timpan
EUEUU
circuitul cu 8 pini (C. Integrat) poate fii un amplificator operational,pererea mea daca e folosit in audio,poate fii un filtru activ....din desenul facut de tine reiese ca ar fii alimentat diferential(-/+ masa)

hehe..Bluethoot?
mirel3003
unde i intrarea audio mono langa e iesirea cu un cablu format din lita care are rolul de bobina

circuitul integrat a fost zgariat de cel ce l-a facut iar a doua componenta am deteriorat-o(am rupt-o in 2) cand l-am desfacut
EUEUU
pai daca e bluetooth,trebuie sa aibe peundeva si o antena,macar pe cablaj,iar circuitul poate fii dedicat! acest aparat zici ca se alimenteaza la 2 baterii? de 9V?? mi-se pare cudat! unde au loc,sau ma rog...cat e de mare dispozitivul??smile.gif
mirel3003
hai sa iti explic. nu e bluetooth in primil rand.
dispozitivlu e de dimensiunea unei cuti de chibrituri poate mai mic, si se tine in buzunat(si mai are inca 2 baterii de 9v care tot in buzunar le ti)
se taie cablul mai sus de microfonul de la handsfree si de acolo se pune un cablu facut din lita, pe care il pui la gat pe sub haine(ca un colier)

EUEUU
si microfonul?
mister_rf
Si la ce iti trebuie acest montaj? sa copiezi la examene? rolleyes.gif
Closed.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.