Felicitare muzicala

Shao-Khan

As vrea sa pot schimba melodia la o felicitare electronica din aia de craciun (care are un cip ce face totul <stocare, redare, amplificare>). Ma intereseaza sa stiu daca se poate reprograma. Daca da, cum? Si ce fel de melodie pot pune pe el (midi sau mp3)? Sau daca exista vreun magazin in Bucuresti care face asa ceva! Vreau sa personalizez o felicitare din asta!... Ms ptr. sugestii!
Fratello
NU cred ca se poate. Melodia este stocata intr-o memorie read-only. Poti incerca in schimb sa construiesti un montaj cu ISD...inregistrezi ce mesaj doresti, se poate sterge, etc.

Shao-Khan
Ai cumva vreo schema ptr un astfel de montaj? Ideea e ca trebuie sa fie cat mai compact! Eu as vrea sa stochez un mp3! Chiar daca iese ceva mai mare ar fi ideal sa poata fi actionat la deschiderea felicitarii fara sa mai fie nevoie de o confirmare de genul apasarii unui intrerupator anex. Doar deschizi si incepe sa cante...
nightmare392
Nu cred ca ai nici cea mai mica sansa sa realizezi un circuit care sa incapa intr-o felicitare si sa fie capabil sa redea un mp3. Poate reusesti sa gasesti asa ceva. Calitatea oricum nu o sa fie grozava.
Fratello
Mai ieftin iesi daca achizitionezi un MP3 sau MP4 player, pui pe el melodia pe care o doresti, ii pui o funda, scrii pe cutie "La multi ani !" si ai scapat .... biggrin.gif
george10
QUOTE (Fratello @ Feb 5 2009, 14:39) *
Mai ieftin iesi daca achizitionezi un MP3 sau MP4 player, pui pe el melodia pe care o doresti, ii pui o funda, scrii pe cutie "La multi ani !" si ai scapat .... biggrin.gif

Asta da! naughty.gif
Blossi
merge! varul meu a reusit! dar nu stiu cum! o sal intreb

SuperDuper
Exista felicitari programabile, module separate si exista de asemenea si servicii de "preprogramare" unor felicitari.
Cam ca aici:
http://www.soundexpressiongreetings.com/mu...nd-modules.html
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.