Suzuki Splash 1.2 GS versus all
Pagini: 1, 2

bbogdanmircea

Este noul Suzuki Splash 1.2 GS care la 10800 DDP este dotata bine de tot!
Are concurenta la masini noi in banii astia?

Caracteristici Generale
Nr. Usi: 5
Nr. Locuri: 5
Carburant: BENZINA
Transmisie: MANUALA ( MECANICA )
4 cilindri in linie, 16 supape, racit cu apa, injectie electronica multipunct, benzina fara plumb
Tractiune: 4X2

Caracteristici Motorizare
Capacitate Cilindrica: 1242 cmc
Putere Maxima: 86 CP
Viteza Maxima: 175 km/h
Consum Carburant: 6,9-4,7 -5,5 l/100km
(urban | extra urban | combinat)
Emisii CO2: 131 g/km

Dotari confort
Aer Conditionat
Antena
Filtru polen
Geamuri electrice fata
Inchidere Centralizata
Oglinzi exterioare actionate electric
Oglinzi Incalzite
Servodirectie
Telecomanda
Volan piele reglabil in inaltime

Dotari bord
Avertizor acustic centura siguranta sofer
Avertizor acustic lumini aprinse
Ceas digital
Display informational
Comenzi audio pe volan
MP3
Radio CD cu 4 boxe
Turometru

Dotari interior
Banchete spate rabatabile (60/40)
Ornemante cu aspect cromat pe consola centrala
Parasolare
Priza 12V pe consola centrala
Scaun sofer + pasager reglabil pe inaltime
Scaune fata inclazite
Suport pahare (2-fata; 1-spate)
Suport sticle (2 fata)
Tetiere fata reglabile

Dotari exterior
Degivrare luneta
Faruri ceata
Faruri cu halogen
Geamuri cu tenta verde
Jante aliaj 185/60R15
Spalator si stergator luneta
Stergator parbriz 2 viteze + intermitent

Dotari siguranta
ABS,EBD
Airbag cortina fata
Airbag pasager
Airbag sofer
Airbaguri laterale
Bare laterale de protectie in usi
Centuri retractabile,pretensionate
ESP
Imobilizator motor
Sistem asistenta la franare
Sistem de blocare a usilor din spate (siguranta copii)
Sistem decuplare pedalier in caz de accident
Sistem ISO-FIX de prindere scaun copil

10,800 Euro
Pret cu TVA:

pstefan
Colac peste pupaza la pretul fara TVA se mai aplica si un discount !
Pe site spune asa : 9550 Euro DDP
http://www.suzuki.ro/index.php?option=com_...9&Itemid=55

Courage
nu stiu... poate sunt eu nebun, dar cand aud numele (splash) vad motorul de 1.2, simt ca imi vand astia o o carcasa peste o masina de tuns iarba wink.gif

http://www.autoevolution.com/engine/suzuki...sh-2007-12.html

Stiu ca exagerez, dar desi nu da deloc peste mine patriotismul, as lua Logan/Sandero fata de aceste jucarii.

Nu stiu in particular Splash dar gama Matiz/Spark/C1 etc, mi se pare extrem de scumpe pt ce ofera.
Dintre ele, doar VW Polo mi se pare cat de cat mai rasarita (adica mai incapatoare).
danX
super masinutza spash.
Si daca nu iti trebuie kilometri de tabla ca la Logan/Sandero/Albea/Symbol ( a se citi capacitate mai mare de incarcare), e exceptionala.

In special in oras.
undercoverbrother
te asigur ca masina e cat se poate de incapatoare. in fata cel putin stai mai bine decat in multe masini mai mari.
portbagajul nu e prea adanc dar e inalt. are spatiu de depozitare si sub placa de jos.

mototrul e de 1.25 nu de 1.2 (conteaza la cilidreea asta).

daca dai ex vw polo la valoare e clar...
gabrolio
E super masinuta, dar varianta GLX care e 10.000(sau sub daca au promotie), deja la 11.000 m-as uita la mazda2 sau skoda fabia. Banuiesc ca esti constient ca la noi in romanica vei vinde mai usor o skoda decat o japoneza...
ColtAlb
Pariez că următoarele pagini vor fi cu discuții gen "mai bine un Merțan SH din Jermania la banii ăștia".

Să o folosești sănătos și e bine că ți-ai luat o mașină nouă și frumoasă! wink.gif

undercoverbrother
QUOTE (gabrolio @ Feb 3 2009, 17:19) *
Banuiesc ca esti constient ca la noi in romanica vei vinde mai usor o skoda decat o japoneza...

azi poate.
asa ziceau si cei cu passaturi, cu bmwuri sau mai stiu eu ce masini "nemuritoare".
acum isi iau pe masina de nici 4 ani mai putin de jumate din valoare. asta daca ii suna cineva. si pe majoritatea nu-i suna nimeni cu lunile.

cand faci o achizitie gandindu-te la revanzare macar du treaba pana la capat si incearca sa intuiesti ce va fi peste cativa ani.
peste cativa ani japonezele vor fi mult mai cautate decat un polo sau o fabia care consuma cat un golf, au spatiu tot cam cat un splash, 3 cilindri si putere si cauciucuri de bicicleta. voi v-ati uitat vreodata la rotile unei fabia?
vezi ce s-a intamplat in sua unde doar saracii luau japoneze inainte, pe cand acum (inaintea crizei adica) jap au luat tot caimacul.
asta daca nu ai ce face pt ca de mai bine de un an tot ziceam ca piata auto sh se va prabusi cand era in plin avant. ce e acum e doar inceputul. cu alte cuvinte nu-ti bate capul cu val de revanzare.

cum scrie mai jos si ionut ionut gasesti pe autovit o gramada de masini noi zero km postate de dealeri la preturi excelente care acopera si mama nedevalorizarii masinilor "valoroase".
ionut_ionut
subscriu cele spuse de colegul de mai sus

pana la urma care este pretul lui Splash 1.2gs?

ca sunt diversi dealeri auto mai mici ce ofera masini noi la preturi f bune

ex:

bravo 1.4t 120cp =11800e ddp
yaris 1.4 d4d 90cp =11400e ddp
accent 1.5crdi 110cp =8270eddp vers cu Ac,airbag,cred ca nu are abs,oricum se iarta 110cp diesel
arab

Daca e sub 10000,cum se specifica,chiar merita "buburuza"! coolspeak.gif
ocupat
japonezii fac masini nu gluma ! chiar merita...
undercoverbrother
e ungureasca dar e facuta la indemnul biggrin.gif japonezilor.
arab
Si cu fiabilitatea nu sta rau,nu stiu cu service-ul pe la Romanica cum e...! tongue.gif
Pazvante
Opel Corsa Enjoy 1.3 CDTi!!!
petru_
Suzuki Swift coolspeak.gif
- Winter Edition. 9900Euro
- ceva mai slab dotat, dar nu mult.
undercoverbrother
pariez (vorba vine) ca daca se duce in showroom isi ia asa ceva
http://www.suzuki-romania.ro/oferte/editie...ata-sx4-18.html

masina e de clasa mica. 4 metri si 10cm. oglinzile deasupra celorlalti deci intri pe unde intri si cu splashu' dar poate nu intri cu swiftu'
radetzy
Pretul pentru Suzuki Splash 1.2 GS e de 9.550 euro (tva inclus) pentru masinile aflate in stoc.

Atasez o poza cu "concurenta" pana in 11.000 euro (poza e putin mai veche, aproximativ o luna, deci preturile poate s-au modificat).
Bwwlan
Mie unuia mi se pare ca la banutii astia, nu gasesti oferta mai buna pentru un city-flitzer, mai ales ca, din cate am citit, vine surprinzator de dotata (volan de piele cu comenzi, reglabil?! huh.gif 6 airbaguri?! huh.gif ESP?! huh.gif ) astea deja sunt dotari pe care nu putine masini de clasa imediat superioara nu le ofera nici macar ca optionale.
Apropo, stie cineva daca in Romania se importa Opel Agila? Masinile arata identic in proportie de 98% si eram curios daca exista o diferenta semnificativa in privinta pretului.
defster
QUOTE (radetzy @ Feb 5 2009, 18:53) *
Pretul pentru Suzuki Splash 1.2 GS e de 9.550 euro (tva inclus) pentru masinile aflate in stoc.

Atasez o poza cu "concurenta" pana in 11.000 euro (poza e putin mai veche, aproximativ o luna, deci preturile poate s-au modificat).

Nu prea e aia concurenta, Corsa si Grande Punto cam concureaza cu Swift, Splash e ceva mai mica, e in clasa cu 500-le de la Fiat, cu Ford Ka, Citroen C1, Aygo, 107 etc. Asa ca e normal ca, concurenta de acolo sa fie mai slab echipata ca doar e ceva mai mare si mai scumpa..
radetzy
QUOTE (Bwwlan @ Feb 7 2009, 00:21) *
Apropo, stie cineva daca in Romania se importa Opel Agila? Masinile arata identic in proportie de 98% si eram curios daca exista o diferenta semnificativa in privinta pretului.

Se pare ca la OpelGTT se gaseste. Aici gasesti lista de preturi. Din ce se vede e cam cu 2.000 euro in plus daca se aduce la nivelul lui Splash GS.

QUOTE (defster @ Feb 7 2009, 01:23) *
Nu prea e aia concurenta, Corsa si Grande Punto cam concureaza cu Swift, Splash e ceva mai mica, e in clasa cu 500-le de la Fiat, cu Ford Ka, Citroen C1, Aygo, 107 etc. Asa ca e normal ca, concurenta de acolo sa fie mai slab echipata ca doar e ceva mai mare si mai scumpa..

Intre Swift si Splash nu prea e diferenta mare la dimensiuni, dar fata de Corsa si GP, da, e mai mica. E cam intre Citroen C1 (3.5 m) si Corsa (4 m).

Swift: 3760 x 1695 x 1535 mm
Splash: 3715 x 1680 x 1590 mm

undercoverbrother
masina pare mult mai mare decat citroen c1.
poate si datorita spatelui masiv si rotilor full size.

ciudat, dar in versiunea opel pare maricica si din fata nu doar din spate ca suzy.
ionut_ionut
pana la urma conteaza ampatamentul,acesta fiind foarte apropiat de C1/aygo/107 / fiat 500 / matiz,etc ,departe de grande punto,corsa,clio
Ioanides001
Splash nu e vizibil mai mica decit swift. De fapt cred ca se foloseste aceeasi platforma. Splash arata mai upmarket la interior fata de swift...

QUOTE (Bwwlan @ Feb 7 2009, 00:21) *
Mie unuia mi se pare ca la banutii astia, nu gasesti oferta mai buna pentru un city-flitzer, mai ales ca, din cate am citit, vine surprinzator de dotata (volan de piele cu comenzi, reglabil?! huh.gif 6 airbaguri?! huh.gif ESP?! huh.gif ) astea deja sunt dotari pe care nu putine masini de clasa imediat superioara nu le ofera nici macar ca optionale.

Pe linga dotarile astea are si incalzire in scaune + geamuri electrice, oglinzi incalzite... Nu exista oferta mai buna in clasa asta, intr-adevar. Am facut si eu un research pe piata asta si splash e de departe cel mai bun deal...
bbogdanmircea
ma bucur ca s-a postat atata pe tema Splashului
intr-adevar e cam micuta dar eu n-as compara-o cu C1 si 107, totusi are 4 usi si park nu se termina usile si se termina si masina ca la 107/c1/aygo...
in rest ca si pret dotari intr-adevar nu are concurenta
intr-adevar daca mi-as lua masina noua cu siguranta ar fi Suzuki au de departe cel mai bun raport pret calitate
si SX4 spring edition e super bine dotata la 11500 park tot cam ca si Splashul dar nu stiu de consum, cu siguranta propulsorul de 1.2 e muuult mai economic decat cel de 1.5 cam 1-2 litri as zice eu
normal sx4 e mai masina...dar pana la urma pentru mine nu e mare diferenta cum si-au facut altii treaba cu Matiz poti sa ti-o faci si cu Splash
plus ca motorul pare super tar ela 1.2 86 CP, nu m-am uitat dar nu stiu sa fi vazut ceva mai potent la cilindreea asta
deci la motoare mici Suzuki cam da clasa!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.