Emisiunile si ziarele

axxelBE

Sa ne gandim la cate jurnale TV. Fie ca sunt la Antena1, la ProTV sau aiurea... Ce vedem ? Cine pe cine a mai omorat, cine pe cine a mai jefuit, cine pe cine a mai violat etc. Dar daca ne uitam la o emisiune de divertisment? Apropos! Ce parere aveti de CiaoDarwin?
Poate citim un ziar... Si daca nu e de sport o luam de la inceput, ba chiar mai punem si vreo 5 - 6 pagine de lupte politice din care nu intelegem nimic sau chiar daca intelegem nu prea avem ce face. (Poate doar sa ne enervam....)
Dar mai bine sa mai ziceti si voi!Poate eu gresesc...
maks
QUOTE(axxelBE @ Feb 27 2005, 22:22) *
Sa ne gandim la cate jurnale TV. Fie ca sunt la Antena1, la ProTV sau aiurea... Ce vedem ? Cine pe cine a mai omorat, cine pe cine a mai jefuit, cine pe cine a mai violat etc. Dar daca ne uitam la o emisiune de divertisment? Apropos! Ce parere aveti de CiaoDarwin?
Poate citim un ziar... Si daca nu e de sport o luam de la inceput, ba chiar mai punem si vreo 5 - 6 pagine de lupte politice din care nu intelegem nimic sau chiar daca intelegem nu prea avem ce face. (Poate doar sa ne enervam....)
Dar mai bine sa mai ziceti si voi!Poate eu gresesc...

Mie nu-mi place ce vad.Parca ma uit la o balta puturoasa plina cu viermi si cadavre.Aceleasi personaje defileaza al caror rol il stii, personaje care nu mai au nimic nou de spus afara de placerea de a-si arata bagajul fumat de idei inutile.Emisiunile de divertisment sunt facute pentru handicapati cred si daca nu ar fi pline de aluzii sexuale s-ar potrivi nivelului claselor primare ca gen de umor.Serialele romanesti sunt insuportabil de prost regizate si vidul spiritual in care se balacesc rivalizeaza doar cu programele de asa zise stiri unde vezi crime oribile alaturi de injuraturile suburbane ale protagonistilor rubricii de sport.Printre laturile locale deversate zilnic in spatiul public mai vezi si filme de mana a doua la fel de violente si cretine ca si publicul lor.
Pana si ofertele posturilor discovery se blocheaza in cateva subiecte sterile.Mumii, WW2, rechini, serpi si investigatii FBI.Ofertele de tip religios sunt si ele subumane, vezi tot felul de semidocti cum iti povestesc despre drumul lor fanatic prin hatisurile unei religii pe care ei o numesc crestinism.Si ar mai fi foarte multe de spus.Ma intreb cine sunt dirijorii acestui concert imbecilizant.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.