Mac Leopard pe PC

Angel_neon2

Se poate instala aceasta versiune pe PCul meu
am auzit ca cere foarte mult si cere calculatoare speciale [lamuritima]

Am un Intel Pentium D 3,00 GH 2Gb DDR2
placa video nVidia GeForce 7200 series si 160 Gb hard

lamuritima daca mergi si daca se poate rula pe PC daca deschide fisierele de windows si daca este bun pt uz normal [ascultat muzica , uitat la filme , jocuri ..si altele]
msmihai
poti instala dar sistemul de operare trebuie patch-uit la greu si tot va mai avea anumite gauri ca sa ruleze pe un PC .
ce functionalitate anume cauti pe un mac si nu o poti gasi pe un PC ?

AndyM
Ei, lasati-l in pace. Omului i s-a pus pata pe Mac, asa cum mi s-a pus si mie, si nu e dispus sa vrea 5000-6000 ron pe hardware.

@msmihai.
E buna intrebarea, dar poate stabilitatea il indeamna sa faca asta, si pe de-asupra, poate ca si mine, vrea sa incerce ceva nou. (Acum sa nu o bagati pe-aia cu Windows 7)
vali1712
QUOTE (AndyM @ Feb 3 2009, 18:41) *
Ei, lasati-l in pace. Omului i s-a pus pata pe Mac, asa cum mi s-a pus si mie, si nu e dispus sa vrea 5000-6000 ron pe hardware.

@msmihai.
E buna intrebarea, dar poate stabilitatea il indeamna sa faca asta, si pe de-asupra, poate ca si mine, vrea sa incerce ceva nou. (Acum sa nu o bagati pe-aia cu Windows 7)

Poate sa incerce OpenSolaris....

Una peste alta, pe un PC va rula relativ corect un Windows, Linux (cu toate versiunile lui), Solaris, etc.... Mac OS va rula oricum prost sau de loc. Daca vrei sa te bucuri de sistemul asta de operare iti trebuie clar un Mac. Altfel nu merita pierderea de timp, chinul si nervii....
bobocbbb
se poate cumpara un mac 2nd hand la un pret relativ bun,nu merita osx pe pc.
daca il vrea de curiozitate il poate pune cu virtual box-ul free de la sun sau orice masina virtuala,daca il vrea nativ un mac este ce-a mai buna solutie.
Dante_Sparda
Eu am Leopard 10.5.6 pe un Acer Aspire One laugh.gif si merge perfect. Ba chiar mai bine ca Vista sau Windows 7. Si pentru mult timp am sa raman cu Leopard'u pe netbook. smile.gif
ike_dubaku
QUOTE (Dante_Sparda @ Mar 11 2009, 12:44) *
Eu am Leopard 10.5.6 pe un Acer Aspire One laugh.gif si merge perfect. Ba chiar mai bine ca Vista sau Windows 7. Si pentru mult timp am sa raman cu Leopard'u pe netbook. smile.gif

Am reusit si eu sa pun Mac pe un AAO,dar nu am reusit sa-l fac sa vada wireless!

Dante_Sparda
Nu vede wireless cu placa Atheros. Sunt cateva incercari, dar ai 40% sanse sa reusesti sa il faci sa mearga. In schimb, restul de 60% kernel panic, etc etc si alte probleme.
Solutia e sa achizitionezi o placa wireless compatibila cu AAO si "out of the box" cu Leopard. Gasesti pe Google forumuri, unde afli modelele 100% compatibile. Eu sunt in aceeasi situatie, dar deocamdata nu ma plang (stau wired), zilele astea caut pe la noi, daca nu, comand de pe E-Bay.
vali1712
da....maine-poimaine o sa aud ca ati pus 10.5 si pe un eeePC..smile.gif)))) Pe AAO chiar si xp-ul merge prost...smile.gif)))..... hai sa fim seriosi....
antalex

pe o masina virtuala in windows ar merge?
yeeeeman
Cauta versiuni special facute pentru emulat in VMware.
proxxxy
QUOTE (vali1712 @ 4th March 2009, 00:22) *
Poate sa incerce OpenSolaris....

Mac OS va rula oricum prost sau de loc. Daca vrei sa te bucuri de sistemul asta de operare iti trebuie clar un Mac. Altfel nu merita pierderea de timp, chinul si nervii....

..sau foarte bine. Depinde foarte mult de configuratie. Eu am instalat os x pe 2 calculatoare si se misca impecabil.

La inceput l-am instalat din curiozitate, acum nu am mai folosit windows de cateva saptamani biggrin.gif
hubbabub1601
CITAT (proxxxy @ 17th June 2009, 14:30) *
La inceput l-am instalat din curiozitate, acum nu am mai folosit windows de cateva saptamani biggrin.gif

Iti urez multe-inainte! smile.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.