Bucuresti - Malmo

sori16

Buna,

Vreau sa merg anul acesta in Suedia si sa locuiesc in orasul Malmo.

Imi spuneti in ce perioada a anului este ok sa mergi in acest oras,modalitatea de trnasport ( ce imi recomanzi) si ce pot vizita in acest oras si unde merita sa mai merg?

Astept parerea voastra.

Sorina
metalactual
Citeste cu atentie topicul " totul despre tarile nordice", gasesti multe info. utile, inclusiv despre Malmo, transport spre acest oras si ce mai poti vedea in zona. Personal mi-a placut mult orasul, am stat cateva zile. Cea mai buna perioada de vizitat, dupa mine, este vara. Merge si primavara si toamna. Eu am fost iarna...dar am avut noroc de vreme buna.
Transport: recomand avionul, combinatie din 2-3 curse, depinde unde stai. Sunt f. multe posibilitati. Sau f. usor merge ajungand la Copenhaga cu avionul, exista curse directe OTP - CPH si de acolo cu trenul in Malmo. Trenul se ia chiar din aeroportul CPH.
Pentru vizitat in zona, recomand: Lund, Helsingborg, Copenhaga, chiar si Goteborg se poate face intr-o zi. Plus plajele lor de la marea Baltica, daca mergi vara, dar nu te astepta la 24 grd. in apa laugh.gif . Poti vedea multe alte locuri, fct. de cat transport iti permiti, ca bani si timp.

Da o tura si pe aici - Malmo - apasa !!!

MiG29
Iarna, nu as recomanda. Am fost eu la sfarsitul lui 2008 si desi orasul e foarte interesant, am prins o ceata incredibil de groasa, ca nu am apucat sa vad nici macar Turning Torso...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.