ovidium28
22nd February 2005, 09:56
Salut. Stie cineva cum sa fac in asa fel incit sa imi afiseze intr-o foaie de lucru excel cursurile valutare BNR la EURO din fiecare zi lucratoare a anului sub forma
Col A Col B
Data Curs Euro?
ovidium28
22nd February 2005, 10:42
Am descarcat programul Asistent financiar de pe "Programe facute noaptea acasa" si acesta creeaza o baza de date in Access cu cursurile valutare. Poate imi puteti spuneti un cod VBA sa le transpun in excel.
horatzica
22nd February 2005, 10:44
QUOTE(ovidium28 @ Feb 22 2005, 10:42)
Am descarcat programul Asistent financiar de pe "Programe facute noaptea acasa" si acesta creeaza o baza de date in Access cu cursurile valutare. Poate imi puteti spuneti un cod VBA sa le transpun in excel.

Un simplu export to excel file nu te ajuta?
ovidium28
22nd February 2005, 10:55
Vreau sa folosesc aceste cursuri pe sheet 2 fiindca in sheet 1 am un tabel in care urmaresc valoarea facturilor transformata in euro si as vrea sa stiu cursul euro din ziua facturarii si sa imi ramana salvate acolo. Asa in fiecare zi trebuie sa fac export si as vrea sa se actualizeze automat.
ovidium28
22nd February 2005, 10:58
Ma gindeam la un cod VBA care sa imi deschida fisierul valuta.mdb si sa preia doar inregistrarile din cimpurile DATA si EUR si sa se actualizeze atunic cind actualizez eu baza de date prin intermediul programului Asistent Financiar.
Celest
22nd February 2005, 15:44
Poti inregistra oricand un macro cu importul mdb-ului intr-un excel si apoi il adaptezi la necesitatile tale.
Faci import in excel cu Data - Import External Data - Import Data.
ovidium28
22nd February 2005, 20:36
Multumesc Celestin. Exact cum am vrut. Intotdeauna solutiile simple se afla la indemina noastra numai ca nu le vedem. totdeauna cautam ceva mai complicat. Asta a fost o paranteza.
Celest
22nd February 2005, 23:44
ma bucur