recomandare CASCO pentru un Fiat Punto

alungu

de curand mi-am luat un Fiat Punto de 1.4 cmc din 2004

am incercat sa contactez firma de asigurare unde mai am CASCO pentru o Dacia Super Nova, si sunt foarte multumit de cum respectiva firma de asigurare m-a tratat atat in intocmirea dosarului de dauna cat si in relatia cu service-ul

insa pentru Fiat mi-a evaluat masina la app 8000 euro ( eek.gif ) - cu o rata de 700-800 euro/an pentru CASCO
cand am spus ca este enorma suma la care imi evalueaza masina (chiar ma face sa am ganduri necurate) mi-au spus ca se poate face o reducere de 60-80 % la prima de asigurare, dar ca nu vor mai suporta decat respectivul procent din valoarea de noua a pieselor care se vor inlocui

as vrea sa accept o astfe de formula, dar mi-au spus ca nu o prea practica si nu as vrea ca in cazul unui accident sa faca tot felul de probleme, cu tot felul de formule de calcul

puteti sa imi recomadati o firma relativ ok de asigurare la Casco - din experienta voastra

sincer consider ca valoarea de piata a masinii mele este 3500 - 4500 euro, si as vrea sa o asigur la acesta valoare, dar pentru asta nu as vrea sa fac rabat la piese in cazul unui neferict accident

multumesc
melcu79
Cauta alta firma de asigurari!

E mult 10% din valoare o polita CASCO, de fapt e la limita superioara de asigurare !

Eu am avut CASCO la Asirom si Fata, intotdeauna caut un pret si referinte bune.
Pana acum nu am avut probleme cu nimeni.

Apropo valoarea de piata nu e aia pe care o consideri tu, ci cea calculata de firma (gen devalorizare 10% pe an sau pretul SH din nu stiu ce catalog).

cosmin_miu
mi se pare multtt

eu dau la bcr la o valoare asigurata de 7800 E o prima de 600 E (furt + avarii - fransiza 100E/ev ) . Daca plateam cash pe tot anu primeam un discount de 10% (aprox 60 E ) , daca scoteam si furtul mai reduceam vreo 10-15% (60-70 E ). Deci avarii fara furt ar fi venit vreo 450-500 E/an

tatal prietenei mele are un fiat grande punto din 2008 si este asigurat la o suma de 10.500 E la crediteuropebank (insa nu are nu are decontare directa cu multe service-uri ) si da aprox 400-450 E.

du-te la unu , doi brokeri iti vor spune ei cea mai buna oferta de pe piata........... mellow.gif
sfantu.dracu
Salut!

Si mie mi se pare exagerat de mult. Eu am dat pentru o masina noua (in primul an de CASCO) 620 Euro la o valoare asigurata de 14000 Euro. Asigurare completa si fara fransiza. Daca te intereseaza mai multe detalii, iti pot spune la cerere.

Cu respect,
EU
hyp3rion
Poti incerca aici.
hyp3rion
dublu post.
alungu
QUOTE (hyp3rion @ Jan 20 2009, 14:22) *
Poti incerca aici.

multumesc pentru link, de fapt cautam un forum dedicat

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.