Cum sa aflu sau sa sterg parola din celula(excel)

Katta92

Salutari,sunt in posesia unui tabel facut in excel si as vrea sa modific anumite celule din coloana si sunt protejate cu o parola,problema e ca nu stiu parola si cum pot sa o anulez sau macar sa o aflu?

Multumesc.
Katta92
Haideti ma,chiar nimeni? huh.gif deci tre' sa modific la cineva un document in excel,dar 2 coloane sunt parolate,si pt a modifica o celula din acele coloane trebuie sa stiu parola,problema e ca nu o stiu parola si nici cel caruia trebuie sa-i modific documentul.Deci exista o modialitate de a afla parola?sau sa o sterg fara sa o stiu?

Folosesc Microsoft Office 2003.

queensoft
De ce este parolat?
De ce nu intrebi persoana care a pus parola?
De ce nu folosesti search? http://www.google.com/cse?cx=partner-pub-8...6%23259%3Butare
Katta92
Am cautat pe google aseara de m-a durut capul,am incercat toate programele,dar niciunul nu vrea sa afle parola din acea coloana,deci documentul excel nu este parolat,pot sa intru in el dar nu pot sa-l modific. huh.gif

Este parolat probabil din motive de siguranta si nu se stie persoana care a parolat coloanele.

Later edit:Deci sa se inteleaga ca doar 2 coloane sunt parolate,celelalte pot fi modificate,dar eu trebuie sa le modific pe acelea parolate.
xxvirusxx
Pune documentul aici sa vedem despre ce este vorba.
Reclama
queensoft
QUOTE (Katta92 @ Jan 18 2009, 10:20) *
Am cautat pe google aseara de m-a durut capul,am incercat toate programele,dar niciunul nu vrea sa afle parola din acea coloana,deci documentul excel nu este parolat,pot sa intru in el dar nu pot sa-l modific. huh.gif

Este parolat probabil din motive de siguranta si nu se stie persoana care a parolat coloanele.

Later edit:Deci sa se inteleaga ca doar 2 coloane sunt parolate,celelalte pot fi modificate,dar eu trebuie sa le modific pe acelea parolate.

Pai, in cazul asta, de ce vrei sa-l modifici ?!
Apoi, cum adica nu se stie cine l-a parolat ?
Apoi, de ce nu refaci documentul ?! Sint vizibile toate formulele, nu-i asa?!
dorin_2k
Ha, ha, poate e facut de mine.
Dar sa iti dau totusi solutia:
Advanced Office Password Recovery
E protejat special ca cei ce nu au habar sa nu modifice ceva.
Daca e protejat, NU se vad formulele.
Celest
Descarci asta (gratis) si-l deschizi inainte sau dupa fisierul tau.

Dupa asta, in tools, jos vei avea 2 meniuri - Unprotect sheet si unprotect workbook. Rulezi workbook si apoi sheet si in functie de procesor, va elimina parola instant sau in cateva secunde (sau zeci de secunde).

Dupa ce iti da mesaj ca a deblocat, poti lucra direct in fisier, nu va mai fi blocat si daca vrei sa ramana asa, salvezi fisierul tau cu Save as peste el insusi.
Katta92
QUOTE (Celest @ Jan 18 2009, 17:38) *
Descarci asta (gratis) si-l deschizi inainte sau dupa fisierul tau.

Dupa asta, in tools, jos vei avea 2 meniuri - Unprotect sheet si unprotect workbook. Rulezi workbook si apoi sheet si in functie de procesor, va elimina parola instant sau in cateva secunde (sau zeci de secunde).

Dupa ce iti da mesaj ca a deblocat, poti lucra direct in fisier, nu va mai fi blocat si daca vrei sa ramana asa, salvezi fisierul tau cu Save as peste el insusi.

gata,am incercat metoda ta si a mers,Merci rolleyes.gif
Neika

Soluția e valabilă și pentru Excel 2007 ?
Neika
Revin cu răspunsul la întrebarea "De ce nu încerci, pur și simplu, să vezi dacă merge?" Laptop-ul este, momentan, plecat prin cele țări străine. Persoana respectivă, nu e prea pricepută în calculatoare & stuff. Când am instalat Office 2007, am instalat doar Word, Excel și PowerPoint. Când i-am trimis fișierul prezentat mai sus, și a încercat să deblocheze unele câmpuri protejate, dintr-un fișier creat în excel 2003, urmând pașii necesari, spune că primește o eroare legată de VBA, din câte am reușit să înțeleg. Oare mai trebuie instalat ceva suplimentar din pachetul Office? Asta, ca să nu mai plătesc degeaba convorbirile telefonice, destul de costisitoare. Dacă nu, mă voi lămuri eu, în 2 săptămâni, când îl va aduce înapoi. Mulțumesc oricum.

PS: Eroarea apare când apasă butonul "Unprotect sheet"
voodoo1
sal:Dam incercat programi si nu imi fct.:-?? ?
Reclama
Bucura-te de ofertele speciale de la Porsche Finance Group Romania.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.