gabibyte
17th January 2009, 16:51
Ce e clar e clar. Cel mai proeminent candidat la presedentie din partea PNL e Crin Antonescu.
Ne-am saturat pana in cap de Baselu, dar recunosc ca e mult prea popular ca pozitia sa ii fie amenintata.
Din partea PSD nu exista nici un candidat care sa aiba vreo sansa.
Deci lista se reduce la 3 candidati. Base, Crin sau Oprescu(daca se hotaraste sa candideze).
Mie unul, mi-e simpatic Antonescu. Nu e nevoie sa fie un tehnocrat pentru a ocupa pozitia aceasta, ci doar un om bun politic, ceea ce si e.
Cu o campanie calumea si o reclama puternica ar reusi oare sa il detroneze pe presedinte?
conu71
17th January 2009, 17:00
eu l-as vota pe mircea badea sau pe oprescu. niciodata crin antonescu. mai repede il votez pe base decat pe crin
data
17th January 2009, 17:21
un crin cam ofilit
si complet necunoscut pentru multi
parca ii vad la tara: ce alegeti intre un Crin si Basescu?
alalaltu
17th January 2009, 17:39
Nu cred fiindca in mediul rural e aproape necunoscut. Si aia mai merg la vot!
vali_mester
17th January 2009, 17:45
Nu are sanse nici la presedentia PNL.Mai multi votanti din electoratul "elitist" al PNL are primarul "care este".
cristea_ct
17th January 2009, 18:40
Crin Antonescu nu are nicio șansă. Și, este, totuși, un neica nimeni.
El și-a creat o anumită imagine dar nu este suficientă. Imaginea care a creat-o este aceea a unui om care se pricepe la toate și la nimic în același timp. Acest personaj critică orice, pozând în individul care are răspuns la orice problemă dar, în fapt, el doar critică. Nu are nicio poziție partizană, pro sau contra. El a fost întotdeauna diferit adică deosebit. Acesta este Crin Antonescu. Pozează în elitist dar nu este decât un frustrat politit. Pentru funcția de Președinte al României, trebuie să ai o viziune, să fi un individ care știe ce are de făcut. Nu un dindivid care stie doar ce nu au făcut bine predecesorul, sau cum a greșit Băsescu, sau Tăriceanu, bla bla bla.
Dacă era valoros, în guvernarea lui Tăriceanu trebuia să fie ministru. Nu a fost, ceea ce înseamnă că mulți l-au cântărit, măsurat, evaluat și au constatat că nu corespunde.
La PNL situația este nașpa. Nu au au un candidat credibil. Au marjat mai-an pe Cioroianu dar acesta a clacat lamentabil așa că.... adio.
În politică lucrurile satu diferit. Anul acesta, la prezidențiale vom avea o recapitulare a alegerilor din 2oo4 de la Primăria Capitalei unde Băsescu i-a snopit pe toți contracandidații sai, din primul tur. Așa o să fie și în toamnă. Băsescu iese din prima, iar al doilea o să fie candidatul PSD, poate Năstase sau alctineva. Candidatul PNL, dacă îl vor avea, ieșe pe locul 5.