Ar Avea Crin Antonescu vreo sansa la prezidentiale?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89

gabibyte

Ce e clar e clar. Cel mai proeminent candidat la presedentie din partea PNL e Crin Antonescu.
Ne-am saturat pana in cap de Baselu, dar recunosc ca e mult prea popular ca pozitia sa ii fie amenintata.

Din partea PSD nu exista nici un candidat care sa aiba vreo sansa.
Deci lista se reduce la 3 candidati. Base, Crin sau Oprescu(daca se hotaraste sa candideze).

Mie unul, mi-e simpatic Antonescu. Nu e nevoie sa fie un tehnocrat pentru a ocupa pozitia aceasta, ci doar un om bun politic, ceea ce si e.
Cu o campanie calumea si o reclama puternica ar reusi oare sa il detroneze pe presedinte?
gtk
nu, are o imagine fada... e nevoie de un personaj mai carismatic

Kokoshmare
QUOTE (gtk @ Jan 17 2009, 16:55) *

Aprob pozitiv !
lawrence38
poate daca or avea un post de femeie de serviciu pe acolo pe la prezidentie, he's the man !!! laugh.gif
conu71
eu l-as vota pe mircea badea sau pe oprescu. niciodata crin antonescu. mai repede il votez pe base decat pe crin
monokeros
LOL @ "Sters". Pai sa faca si el ceva reprezentativ pentru natie. Un carnat record, ceva. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
De fapt Oprescu are un CV politic subtire rau pe langa Crin dar din cauza ca are un stil mai "digerabil" si fatza aia de marlan colocvial are mult mai multa priza la "mese" biggrin.gif Ma rog, mase. Deci cred ca elementul definitoriu e un carnat record.
ego_zenovius
QUOTE (conu71 @ Jan 17 2009, 17:00) *
eu l-as vota pe mircea badea sau pe oprescu. niciodata crin antonescu. mai repede il votez pe base decat pe crin

am inteles. dintre mircea badea si oprescu, tu il alegi pe basescu.

crz

Presedintele nu trebuie sa fie carismatic. As prefera sa vad un candidat pe care sa il voteze cei 60% care in mod normal n-ar iesi din casa pentru Basescu, Oprescu, Nastase, Iliescu, Vadim, Constantinescu sau oricare altu din cei care au candidat pana acum.
data
un crin cam ofilit

si complet necunoscut pentru multi

parca ii vad la tara: ce alegeti intre un Crin si Basescu?
Babuska

Crin ar fi ok.
conu71
QUOTE (ego_zenovius @ Jan 17 2009, 17:16) *
am inteles. dintre mircea badea si oprescu, tu il alegi pe basescu.

asta ai inteles?smile.gif))
Kokoshmare
QUOTE (crz @ Jan 17 2009, 17:20) *
Presedintele nu trebuie sa fie carismatic. As prefera sa vad un candidat pe care sa il voteze cei 60% care in mod normal n-ar iesi din casa pentru Basescu, Oprescu, Nastase, Iliescu, Vadim, Constantinescu sau oricare altu din cei care au candidat pana acum.

Era un film cu Gene Hackman si cu Richard Gere in care se aratau dedesubturile campaniilor electorale americane. Si zice Hackman la un moment dat ca:" daca te plac, te voteaza" ! Daca din 10 americani 0,5 au citit programul de guvernare al lui Obama este excelent. Insa ma uitam la Jay Leno cum le punea intrebari la inceputul lui decembrie unora care spuneau ca au votat in noiembrie. Si ce sa vezi oamenii nu-si mai aduceau aminte cum arata Mc Cain iar de numele partenerilor de campanie si prezumtivi vicepresedinti nu si-a adus aminte nimeni.
gtk
QUOTE (crz @ Jan 17 2009, 17:20) *

pai nu prea intelegi cum sta treaba cu votatul... cei care nu au iesit din casa pt cei mentionati de tine, s-ar putea sa nu iasa nici la alt individ, indiferent ce calitati are sau cat de carismatic e
rsumy
Lui Crin Antonescu ii merge mintea brici.
Totusi nu cred ca l-ar putea bate pe Base'...pentru cei de la țară contează mai mult "fața" candidatului (aici s-ar impune o discutie: Basescu e chiar asa de "frumos"? smile.gif ).

Oprescu are sanse mari...

rsumy
monokeros
Man, e veche. Jonathan Swift povestea in Calatoriile lui Gulliver ca in regatul Brobdignag politicienii erau votati dupa "frumusetea" numerelor prestate la circ. La vremea respectiva (intrucat lumea s-a ginit ca Borbdignag era o satira la adresa Angliei iar Blefuscu - a Frantei) treaba a declansat outrage. La ora asta seamana a viziune profetica. Circ, si circ only cel mai frecvent. Ia-l pe defunctul Vadim bunaoara. Omu' o cariera intreaga dupa revolutie a vandut pericolul maghiar, a vandut apararea patriei, a vandut ideea "imi place de el cum se ia de <<ei>>". Pe scurt, a vandut gogosi la circ. Stie orice cetatean lucid ca ungurii sunt tot aia care sunt, ca Vadim nu s-a dus la granita sa traga vreo bashina si sa-i ameteasca pe potentialii invadatori, si de prin spatele usilor inchise se mai stie si ca deputatii si senatorii PRM, cand e de o "afacere mica" cu nenea Verestoy nu zic catusi de putin "piei bozgore". Si cu toate astea, circul s-a vandut la maxim 18 ani si ceva. I-a inchinat steaua, ok, dar a rezistat 18 ani si a facut nu putin profit (de fapt tinand cont de consistenta "prestatiei" politice omu' a facut o afacere bestiala) si acum probabil isi freaca sub-burta si zice "mama ce i-am ars, pacat ca n-a durat mai mult".
Exista totusi ceva defect si in rationamentul matale. "Lui Crin ii merge mintea brici", zici tu. Am si eu o intrebare retorica: in ce directie ? Ca daca-i merge in aia comuna celorlalti domni din politica, atunci mai bine sa iasa la interval un prost. Un destept rau intentionat ne-ar "opera" prea naspa. biggrin.gif
alalaltu
Nu cred fiindca in mediul rural e aproape necunoscut. Si aia mai merg la vot!
vali_mester
Nu are sanse nici la presedentia PNL.Mai multi votanti din electoratul "elitist" al PNL are primarul "care este".
gigel de hohențolărn
ok, antonescu n-are față
da pe cin s-aleagă ăia din pnl? pe nicolai, țopescu, fenechiu? smile.gif))

din pnl crecă l-aș vota pe olteanu, tăriceanu sau orban first.gif, în rest, poa să se screamă cât or vrea, că tot de kkmaca sunt și ei biggrin.gif
rsumy
QUOTE (monokeros @ Jan 17 2009, 17:31) *
[...]
Exista totusi ceva defect si in rationamentul matale. "Lui Crin ii merge mintea brici", zici tu. Am si eu o intrebare retorica: in ce directie ? Ca daca-i merge in aia comuna celorlalti domni din politica, atunci mai bine sa iasa la interval un prost. Un destept rau intentionat ne-ar "opera" prea naspa. biggrin.gif

Crin Antonescu face parte dintr-o "specie" aparte de politicieni. Nu s-a imbogatit, drept dovada Declaratia sa de Avere:
Click pentru a vizualiza atașamentul
Mai multe la: Crin Antonescu (ziare.com)

rsumy
data
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Jan 17 2009, 17:45) *
ok, antonescu n-are față
da pe cin s-aleagă ăia din pnl? pe nicolai, țopescu, fenechiu? smile.gif ))

din pnl crecă l-aș vota pe olteanu, tăriceanu sau orban first.gif , în rest, poa să se screamă cât or vrea, că tot de kkmaca sunt și ei biggrin.gif

Norica Nicolai ... daaa lol.gif
Pollux

eu prefer un personaj din Spore in lucul unui personaj carismatic precum Basescu sau Iliescu sau Oprescu.
cristea_ct
Crin Antonescu nu are nicio șansă. Și, este, totuși, un neica nimeni.
El și-a creat o anumită imagine dar nu este suficientă. Imaginea care a creat-o este aceea a unui om care se pricepe la toate și la nimic în același timp. Acest personaj critică orice, pozând în individul care are răspuns la orice problemă dar, în fapt, el doar critică. Nu are nicio poziție partizană, pro sau contra. El a fost întotdeauna diferit adică deosebit. Acesta este Crin Antonescu. Pozează în elitist dar nu este decât un frustrat politit. Pentru funcția de Președinte al României, trebuie să ai o viziune, să fi un individ care știe ce are de făcut. Nu un dindivid care stie doar ce nu au făcut bine predecesorul, sau cum a greșit Băsescu, sau Tăriceanu, bla bla bla.
Dacă era valoros, în guvernarea lui Tăriceanu trebuia să fie ministru. Nu a fost, ceea ce înseamnă că mulți l-au cântărit, măsurat, evaluat și au constatat că nu corespunde.
La PNL situația este nașpa. Nu au au un candidat credibil. Au marjat mai-an pe Cioroianu dar acesta a clacat lamentabil așa că.... adio.
În politică lucrurile satu diferit. Anul acesta, la prezidențiale vom avea o recapitulare a alegerilor din 2oo4 de la Primăria Capitalei unde Băsescu i-a snopit pe toți contracandidații sai, din primul tur. Așa o să fie și în toamnă. Băsescu iese din prima, iar al doilea o să fie candidatul PSD, poate Năstase sau alctineva. Candidatul PNL, dacă îl vor avea, ieșe pe locul 5.
Pollux
QUOTE (cristea_ct @ Jan 17 2009, 18:40) *
El și-a creat o anumită imagine dar nu este suficientă. Imaginea care a creat-o este aceea a unui om care se pricepe la toate și la nimic în același timp. Acest personaj critică orice, pozând în individul care are răspuns la orice problemă dar, în fapt, el doar critică. Nu are nicio poziție partizană, pro sau contra. El a fost întotdeauna diferit adică deosebit. Acesta este Crin Antonescu. Pozează în elitist dar nu este decât un frustrat politit. Pentru funcția de Președinte al României, trebuie să ai o viziune, să fi un individ care știe ce are de făcut. Nu un dindivid care stie doar ce nu au făcut bine predecesorul, sau cum a greșit Băsescu, sau Tăriceanu, bla bla bla.
Dacă era valoros, în guvernarea lui Tăriceanu trebuia să fie ministru. Nu a fost, ceea ce înseamnă că mulți l-au cântărit, măsurat, evaluat și au constatat că nu corespunde.
La PNL situația este nașpa. Nu au au un candidat credibil. Au marjat mai-an pe Cioroianu dar acesta a clacat lamentabil așa că.... adio.
În politică lucrurile satu diferit. Anul acesta, la prezidențiale vom avea o recapitulare a alegerilor din 2oo4 de la Primăria Capitalei unde Băsescu i-a snopit pe toți contracandidații sai, din primul tur. Așa o să fie și în toamnă. Băsescu iese din prima, iar al doilea o să fie candidatul PSD, poate Năstase sau alctineva. Candidatul PNL, dacă îl vor avea, ieșe pe locul 5.

roll2.gif
asta demonstreaza ca nu stii nimic despre partidul ala.

parerea mea este PNL va sustine un candidat independent. probabil un profesor universitar sau ceva de genul asta... oricum va miza pe cineva care nu a facut cariera in politica.
Kokoshmare
QUOTE (cristea_ct @ Jan 17 2009, 18:40) *

Rezon , coane Fanica insa nu cred ca PSD-ul il va desemna pe Nastase. De fapt daca aceasta coalitie nu se rupe si Boc impotriva tuturor detractorilor chiar va face treaba ,PSD-ul nici nu va participa la alegerile prezidentiale. Fac un pariu cu mine insumi pe ce vreau biggrin.gif
data
QUOTE (Pollux @ Jan 17 2009, 18:44) *
...
parerea mea este PNL va sustine un candidat independent. probabil un profesor universitar sau ceva de genul asta... oricum va miza pe cineva care nu a facut cariera in politica.

ceva gen Constantinescu? rolleyes.gif

ca am mai luat teapa odata
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.