Sony-Ericsson C510

crysty2k5

http://mobile.softpedia.com/phones/Sony-Er...sson-C510.shtml

AdiFCD
Designul este egal cu zero. Nu aduce nimic nou acest model. Puteau mai mult astia de la SE smile.gif

M0rtar0
n-ai prins ideia: se vrea un cybershot la un pret accesibil. mie mi se pare ca arata decent
Overruled
arata foarte bine si este disponibil la vodafone
planner26
Arata mult mai bine varianta Black. Ar fi ideal daca cineva care il detine ne poate spune mai multe despre el, cum se comporta, cat tine bateria, poate puneti si ceva poze sau filmulete facute cu acest telefon. Pe negru imi place mult, si sunt interesat sa imi achizitionez si eu unul. Please daca il detine cineva, postati aici despre el!
AdiFCD
E foarte scump pt ceea ce poate acest telefon, nu iese cu nimic in evidenta... scared.gif 150 de euro la fidelizare pe 2 ani , 210 euro la liber ... Stiu ca a aparut recent , dar chiar nu merita atatia bani smile.gif
kosmin90
Telefonul e dragut,la dotari nu iese in evidenta dar nici slab nu este.Pretul este cam piperat.

Ps: Paste fericit si multa sanatate!

Overruled
eu mi-am comandat unul de la vodafone cu prelungire pe un an si puncte, o sa ma ajunga in jur de vreo 500 ron, revin cu detalii luni.
Overruled
am achizitionat acest telefon si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de el. am facut si un review pt el. singurul SE aparut in ultima vreme care are un design foarte placut.
barosanu820

Unde e review-ul?? eek.gif
Overruled
da click pe semnatura..
RomanianAngel
Imi place designul, in special linia tastaturii curbata usor in sus. Din acel review inteleg ca e ok telefonul, la 92 de grame, mi se pare si mie. Ne poti pune niste poze facute cu telefonul in low/medium/high light conditions si macro/fara macro. biggrin.gif
Overruled
am sa ma ocup eu de asta. chiar imi place foarte mult telefonul.
M0rtar0
misto smile shutter-ul smile.gif) l-a mai cumparat cineva? pareri?
crf85
CITAT (M0rtar0 @ 27th May 2009, 02:04) *
misto smile shutter-ul smile.gif) l-a mai cumparat cineva? pareri?

eu am cumparat unul acum o luna la un pret bun, zic eu. am platit pe el 100 euro, nou - cutie sigilata de la T-Mobile din Germania, decodat dar fara card tongue.gif
Acum caut sa vad cum pot sa-i pun limba romana si pentru "Phone language" si pentru "Writing language".

alx-domino
ce sa aleg intre sony ericsson c510 si nokia 5320 cursing.gif
hyperion1707
CITAT (crf85 @ 21st July 2009, 19:27) *
Acum caut sa vad cum pot sa-i pun limba romana si pentru "Phone language" si pentru "Writing language".

Facandu-i flash cu Firmware ADRIATIC, folosind acest TUTORIAL
florin_alin24
QUOTE (alx-domino @ 22nd July 2009, 22:31) *
ce sa aleg intre sony ericsson c510 si nokia 5320 cursing.gif

Eu zic sa te indrepti spre c510, deoarece nokia nu exceleaza nici la camera nici la partea audio, chiar daca este un Xpress Music.
Gangsteru1
Sa renunt la Nokia E51 pentru SE C510?
Astept parerile voastre...
boqqdan_
intreabre.....cum fac si eu telefonul sa foloseasca doar reteaua GSM?...se pare ca nu vrea sa retina de la select network din setari si foloseste prioritar reteaua 3g de la orange, care prin unele locuri are semnal slab rau, cand nu exista semnal 3g..trece autoamat pe gsm.......am incercat un update..zice ca e ultima versiune.....cred ca e softul original..dar nu e din romania...telefonul a fost luat de la un baiat care l-a adus din spania...sau franta...nu mai stiu....multumesc
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.