Masters 2009
Pagini: 1, 2, 3

Mr.Jinx

De câteva zile a început masters-ul din acest an. Din păcate abea aseară am apucat să văd cum trebuie un meci și nu am avut de regretat. A mai văzut cineva disputa dintre ali carter și peter ebdon? Am rămas mască la cum a putut să joace Ali Carter. Pur și simplu genial. De mult nu l-am mai văzut în așa formă. Sincer...mă gândesc cu teamă la meciul viitor biggrin.gif
ionutz78
QUOTE (Mr.Jinx @ Jan 15 2009, 14:23) *
Sincer...mă gândesc cu teamă la meciul viitor biggrin.gif

Nu' sh de ce dar tot pe Ronnie pariez.

Ps pt cei interesati: e acum live pe Eurosport: Selby-Allen.

Houdin
Hehe..ce meciuri interesante in ultimele faze ale turneului. Numai reeditari de finale de campionat mondial.

In 1/2 disputa Higgins - Selby

Iar astazi faza 1/4 :
Ronnie-Carter
Maguire - Robertson

Meciuri live azi pe Eurosport de la 20:50 (preponderent supermeciul dintre Ronnie si Carter). Spectacol o sa fie smile.gif
Mr.Jinx
QUOTE (Houdin @ Jan 16 2009, 16:58) *
Hehe..ce meciuri interesante in ultimele faze ale turneului. Numai reeditari de finale de campionat mondial.

In 1/2 disputa Higgins - Selby

Iar astazi faza 1/4 :
Ronnie-Carter
Maguire - Robertson

Meciuri live azi pe Eurosport de la 20:50 (preponderent supermeciul dintre Ronnie si Carter). Spectacol o sa fie smile.gif

abea aștept biggrin.gif
valixor
Ronnie se va impune, dar greu... biggrin.gif Vom vedea cool.gif
ionutz78
QUOTE (Houdin @ Jan 16 2009, 16:58) *

Sper sa nu ne taie iar transmisia si sa ne bage sarituri cu skiurile sau raliul Paris-Dakar . Hai Ronnie!
Houdin
QUOTE (valixor @ Jan 16 2009, 17:06) *
Ronnie se va impune, dar greu... biggrin.gif Vom vedea cool.gif

Un meci total imprevizibil. Daca ar fi sa pariez , ar fi o problema smile.gif (poate doar >9.5 la frumoasa cota de 1.90). Aici totul de depinde de Ronnie..daca are chef si isi face jocul se ajunge usor in decisiv, pentru ca Ali e in forma mare..

4nDr3i
Eu sper să treacă mai departe Ali... m-a impresionat în meciul cu Ebdon. Nu aș vrea să se oprească în semi... nici măcar în fața lui Ronnie. Deocamdată 2-1 pentru racheta... (1-0, 1-1, 2-1). Go ALLIII!!
4nDr3i
Scuzati double-post-ul... probleme cu netul blush.gif
Mr.Jinx

Off...de ce ne temeam n-am scăpat. Au întrerupt transmisia până pe la ora 11 mad.gif . mama lor.

2-2 la pauză biggrin.gif
valixor
QUOTE (Mr.Jinx @ Jan 16 2009, 22:13) *
Off...de ce ne temeam n-am scăpat. Au întrerupt transmisia până pe la ora 11 mad.gif . mama lor.

2-2 la pauză biggrin.gif

Ronnie mi se pare ca e prea plictisit! huh.gif Carter se descurca binisor... Acum sunt sanse egale pentru fiecare! cool.gif
4nDr3i
Încercati aici, poate se vede... acum am dat si eu de el si astept sa se reia meciul... http://www.justin.tv/sportstime

LE: Mie-mi merge coolspeak.gif Vouă?
Mr.Jinx
a reînceput transmisia pe eurosport, 4-2 pentru ronnie în acest moment smile.gif
ionutz78
QUOTE (Mr.Jinx @ Jan 16 2009, 23:34) *
a reînceput transmisia pe eurosport, 4-2 pentru ronnie în acest moment smile.gif

...si meciul s-a si terminat, Ronnie s-a suparat si l-a trimis la culcare pe Carter rapid.

6-2
4nDr3i
QUOTE (ionutz78 @ Jan 16 2009, 23:54) *
...si meciul s-a si terminat, Ronnie s-a suparat si l-a trimis la culcare pe Carter rapid.

6-2

Da... l-a pierdut micutul sad.gif
Oricum, ronnie a arătat de ce este în stare. Mi-a placut de Michella... cum punea ea lapunct publicul laugh.gif
Mr.Jinx
QUOTE (Mr.Jinx @ Jan 16 2009, 22:13) *

și ca și cum asta nu ar fi fost destul de deranjant, azi nu transmit nici un meci în direct thumbdown.gif . ambele semifinale vor fi în reluare începând cu ora 1 noaptea sad.gif(
4nDr3i
QUOTE (Mr.Jinx @ Jan 17 2009, 11:49) *
și ca și cum asta nu ar fi fost destul de deranjant, azi nu transmit nici un meci în direct thumbdown.gif . ambele semifinale vor fi în reluare începând cu ora 1 noaptea sad.gif(

Da si asa doar o oră pentru două semifinale e putin. Încercati linkul pe care l-am postat, poate se vor transmite si semifinalele smile.gif
De la 15.00 (cred) Selby - Higgins. (Nu stiu cu cine să tin... îmi place de ambii jucători. Higgins e mai serios totusi, desi Selby va dori să-si apere titlul)
Nu l-am văzut până acum pe maguire jucând turneul ăsta... nu am prins niciun meci, dar după cum a jucat ronnie aseară nu cred că va avea mari probleme smile.gif (ronnie)
mircea21
Maguire joaca "slab" ... tocmai a reusit ieri 5 consecutive centuries, a doua oara in istoria snooker-ului. Parca Ronny mai reusise asta anul trecut, chiar impotriva lui Ali Carter. Si Robertson nu a jucat deloc rau: 2 break-uri de peste 100, unul de 60 si inca unul de 58 puncte.
Imi pare rau ca nu am vazut acel meci. Am vazut doar finalul. Imediat dupa meci, l-au invitat in studio (unde erau comentatorii: Steve Davis si Kendo) si l-au intrebat pe Maguire cum de a reusit performanta asta incredibila, a doua oara in istoria snooker-ului. Si el a raspuns: "Da, nici nu mi-am dat seama, eram prea concentrat ..."
Semifinale ft frumoase ... o s fie spectacol

... link-ul mentionat mai sus este bun ... cand nu transmit pe Eurosport incercati acolo. Va asigur ca veti avea parte de un comentariu de super calitate (Steve Davis) ...
4nDr3i
QUOTE (mircea21 @ Jan 17 2009, 15:31) *
Maguire joaca "slab" ... tocmai a reusit ieri 5 consecutive centuries, a doua oara in istoria snooker-ului. Parca Ronny mai reusise asta anul trecut, chiar impotriva lui Ali Carter. Si Robertson nu a jucat deloc rau: 2 break-uri de peste 100, unul de 60 si inca unul de 58 puncte.
Imi pare rau ca nu am vazut acel meci. Am vazut doar finalul. Imediat dupa meci, l-au invitat in studio (unde erau comentatorii: Steve Davis si Kendo) si l-au intrebat pe Maguire cum de a reusit performanta asta incredibila, a doua oara in istoria snooker-ului. Si el a raspuns: "Da, nici nu mi-am dat seama, eram prea concentrat ..."
Semifinale ft frumoase ... o s fie spectacol

... link-ul mentionat mai sus este bun ... cand nu transmit pe Eurosport incercati acolo. Va asigur ca veti avea parte de un comentariu de super calitate (Steve Davis) ...

Daa... o idee mai fain decât Bontea și Ancuța tongue.gif
S-a terminat primul frame al meciului Selby - Higgins (1-0) Să vede, să vedem smile.gif
Houdin
Super meciul. Tocmai ce a reusit scotianul un break de fix 100 puncte.. Daca se merge asa se ajunge usor in joc decisiv.
A si cred ca e primul meci de ceva vreme in care vad cum un jucator trimite bila alba cu 2 mante in buzunarul galben din spargere smile.gif
Mr.Jinx
și iată că s-a încheiat prima semifinală. selby a învis cu 6-2 biggrin.gif. acum nu ne rămâne doar go ronnie tongue.gif
mircea21
Eu vazui doar inceputul. In primul meci ratara de nu-mi venea sa cred ... si Selby si Higgins, apoi incepu Premier League.
Oricum sa-l vedem pe Rony. Meciurile lui impotriva lui Maguire au fost intodeauna interesante. Anul trecut, nu mai stiu la ce turneu a pierdut in joc decisiv, la bila albastra, 6-5, dupa o revenire incredibila.
Toata chestia este sa nu se supere ... daca ii vin dracii atunci o sa fie o prada usoara pt Maguire, dar nu cred ca va fi cazul de data asta. Premiile puse in joc si prestigiul turneului ajung ca motivatie pt oricine ...
4nDr3i
QUOTE (Mr.Jinx @ Jan 17 2009, 19:04) *
și iată că s-a încheiat prima semifinală. selby a învis cu 6-2 biggrin.gif. acum nu ne rămâne doar go ronnie tongue.gif

Oare vedem o reeditare a finelei de anul trecut? :nughty: Ar fi ceva. Mark a avut muuult noroc atunci... oare mai merge si anul ăsta biggrin.gif. Nu am reusit să văd decât primele două frameuri... dar dacă a câstigat cu 6-2 înseamnă că poate ceva. Va fi interesant dac'ar fi.
până una-alta să vedem a doua semifinală? A început? stie cineva ceva de ea?
4nDr3i
Scuzați din nou de double post. Dar am găsit unde puteți vedeam meciul http://www.justin.tv/mordane2 .
A inceput a doua repriză. Scorul e 3-1 pentru Ronnie biggrin.gif
Mr.Jinx
QUOTE (4nDr3i @ Jan 17 2009, 22:43) *
Scuzați din nou de double post. Dar am găsit unde puteți vedeam meciul http://www.justin.tv/mordane2 .
A inceput a doua repriză. Scorul e 3-1 pentru Ronnie biggrin.gif

mersi smile.gif. chiar nu știam ce se întâmplase cu celălalt link.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.