upload form + select upload directory

marian2oo7

Am nevoie de un script pt upload cu optiunea de de a selecta in ce director sa se uploadeze, de exemplu:
un fisier din anul 2008 in directorul "unu" si unul din 2009 in directorul "doi".
...merci
WebShqiperia
Salut vezi demo si mie spui cine iti place!

DEMO 1

DEMO 2

DEMO 3

DEMO 4

marian2oo7
QUOTE (WebShqiperia @ Jan 15 2009, 08:32) *
Salut vezi demo si mie spui cine iti place!

DEMO 1

DEMO 2

DEMO 3

DEMO 4

demo 4 e exact ce vreau, crezi ca ma poti ajuta?
marian2oo7
as prefera ceva in php
marian2oo7
am cerut imposibilul?
DarkAngelBv
pai e la fel ca in cazul scriptului de upload prezentat in primele posturi ale topicului sticky cu mentiunea ca vei avea un nou camp in care vei scrie directorul. Acest camp va plasa datele functiei move_uploaded_file

Spre exemplu in loc de:
CODE
move_uploaded_file($_FILES["fisier"]["tmp_name"], "director/".$_FILES["fisier"]["name"]);

Vei avea:
CODE
move_uploaded_file($_FILES["fisier"]["tmp_name"], $_POST['director'].'/'.$_FILES["fisier"]["name"]);

iar in codul formularului, in loc de:
CODE
<form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data" name="upload" id="upload">
    <input type="file" name="fisier" />
    <br />
    <input type="submit" name="upload" value="Uploadeaza" />
      <input type="reset" name="resetare" value="Reseteaza" />
</form>

vei avea:
CODE
<form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data" name="upload" id="upload">
    <input type="file" name="fisier" /><br />
    <input type="text" name="director" /><br />
</form>
marian2oo7
merci mult darkangelbv, totul e in regula numai daca directorul care l-am scris acolo exista, nu se poate sa mai adaug ceva in script si daca directorul nu exista sa se creeze singur?

Owidiu
QUOTE (marian2oo7 @ Jan 15 2009, 17:22) *
merci mult darkangelbv, totul e in regula numai daca directorul care l-am scris acolo exista, nu se poate sa mai adaug ceva in script si daca directorul nu exista sa se creeze singur?

CODE
<?php
   $mypath=$_POST['director'];
   mkdir($mypath,0777,TRUE);

move_uploaded_file($_FILES["fisier"]["tmp_name"], $_POST['director'].'/'.$_FILES["fisier"]["name"]);
?>

CODE
    <input type="file" name="fisier" /><br />
    Nume director: <input type="text" name="director" /><br />
</form>
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.