Cum modific acest script

puya4ever

Salut. Cine ma poate ajuta , am un script cu jocuri online avascript (avarcade v3) si vreau sa aranjez altfel jocurile de pe prima pagina si pe cele din categorii (thumbnails-ul cu jocul vreau sa fie unu sub altul si sa dispara description ). E de modificat 2 fisiere PHP (content si category cred ) iar eu nu stiu nimic PHP .
Ofer un spatiu publicitar free pe site timp de o luna la cine ma ajuta....
Si acum niste SS-uri sa va arat despre ce este vorba :

Aici este pe prima pagina, iar aici la categorii :

Ei bine, unde este rosu , asa vreau sa fie aranjate iconitzele site-urilor.................. pls help me:D
Owidiu
QUOTE (puya4ever @ Jan 13 2009, 23:14) *
Salut. Cine ma poate ajuta , am un script cu jocuri online avascript (avarcade v3) si vreau sa aranjez altfel jocurile de pe prima pagina si pe cele din categorii (thumbnails-ul cu jocul vreau sa fie unu sub altul si sa dispara description ). E de modificat 2 fisiere PHP (content si category cred ) iar eu nu stiu nimic PHP .
Ofer un spatiu publicitar free pe site timp de o luna la cine ma ajuta....
Si acum niste SS-uri sa va arat despre ce este vorba :

Aici este pe prima pagina, iar aici la categorii :

Ei bine, unde este rosu , asa vreau sa fie aranjate iconitzele site-urilor.................. pls help me:D

Daca oferi bani, ti-l dau eu smile.gif

puya4ever
lol...ce sa imi dai? am scriptul , e site-ul meu, eu vreau doar sa asez pozele de la jocuri cum sunt acolo imaginiile acelea rosii, trebuie modificate cateva randuri in php, cati bani vrei pt asta? ti-am spus, ofer 1 spatiu publicitar pe site 1 luna...cat doresti sa-ti platesc?ohmy.gif
Owidiu
QUOTE (puya4ever @ Jan 13 2009, 23:08) *
lol...ce sa imi dai? am scriptul , e site-ul meu, eu vreau doar sa asez pozele de la jocuri cum sunt acolo imaginiile acelea rosii, trebuie modificate cateva randuri in php, cati bani vrei pt asta? ti-am spus, ofer 1 spatiu publicitar pe site 1 luna...cat doresti sa-ti platesc?ohmy.gif

Atunci modifica tu alea 2-3 randuri in PHP
puya4ever
amice, esti cam flegmatic din cate vad...
crezi ca daca asi fi stiut PHP nu asi fi modificat?
Owidiu
QUOTE (puya4ever @ Jan 14 2009, 17:31) *
amice, esti cam flegmatic din cate vad...
crezi ca daca asi fi stiut PHP nu asi fi modificat?

Eu am avarcade modificat complet
Numai admin pannelul ( chiar si ala a fost modificat 70%) mai este.

Cunosc pe cineva care are cam ceea ce vrei tu (cred) poate reusesc sa-l conving sa ti-l dea.
puya4ever
avea site identic? ei bine, nu stiu exact ce fisier php aranjeaza asa thumbnails-urile jocurilor , desii tind sa cred ca este vorba despre content\content.php din script... sa pun codul sursa pe site ? credeti ca asa m-ati putea ajuta?

puya4ever
chair nu ma poate ajuta nimeni ? cat trebuie sa platesc pentru "a-mi rearanja thumbnails-urile" pe acest script ? ofer spatiu publicitar pt 1 luna 2 3 ........
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.