Farse la telefon
Pagini: 1, 2, 3

doru_1991

Cum toti si-au luat cosmote, au minute cacalau de nu stiu ce sa faca cu ele, s-au apucat de farse. Unii se forteaza sa-si schimbe vocea, unii pun inregostrari.

Stiti cunva o inregistrare (mie imi recunosc toti vocea smile.gif) ) sa o pun la telefon..sa fac prietenilor "farsa"?

Mie ultima oara mi-a facut-o o prietena, m-a sunat cu numar ascuns, si a pus o inregistrare cu o baba care "disperata" incepe: "ai zis ca vi sa-mi tai lemnele, si nu ai venit..cand vi mama" ceva de genu ..da nu reusesc s-o gasesc. (daca o stie careva s-o punca aici)

Si mai am una, o s-o pun pe forum cu unu de vorbeste ..mie mi-au trebuit sa imi puna de 3 ori inregistrarea ca sa-mi dau seama ca e fake sad.gif .
AndreiOM
Păi nu poți s-o rogi chiar pe prietena ta să ți-o trimită?

marele
Poti sa incerci cu asta!
doru_1991
QUOTE (marele @ Jan 14 2009, 15:11) *
Poti sa incerci cu asta!

o sa incerc

QUOTE (AndreiOM @ Jan 14 2009, 12:48) *
Păi nu poți s-o rogi chiar pe prietena ta să ți-o trimită?

ba da i-am zis sa mi-o trimita (pe messenger ca alta cale nu avem ..stam la distanta prea mare) dar nu are cablu de date la telefonu unde are inregistrarea... sper sa faca rost cat mai repede

QUOTE (doru_1991 @ Jan 14 2009, 17:16) *
o sa incerc

nu stie sa puna accente ..nu e buna smile.gif)
wiseguy76
Cand a aparut filmul ala The Ring, niste pusti de la mine din cartier, s-au strans la unu' acasa sa-l vada. Si la un moment dat, unul dinte ei a sunat de pe mobil pe telefonul fix al celui la care erau acasa laugh.gif Ala s-a speriat, si toti cu gura pe el: "baaa, nu raspunde ca mori!" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mikay5000
Cand aveam minute si mai aveam ce face cu ele sunam 2 persoane si puneam difuzorul aproape de microfonul celuilalt telefon, ii lasam doar pe ei sa vorbeasca. Noi numai ascultam si radeam cu lacrimi.
shteck2k6
post gresit. scuze

Dihorul Razboinic
QUOTE (Mikay5000 @ Jan 16 2009, 01:24) *
Cand aveam minute si mai aveam ce face cu ele sunam 2 persoane si puneam difuzorul aproape de microfonul celuilalt telefon, ii lasam doar pe ei sa vorbeasca. Noi numai ascultam si radeam cu lacrimi.

Genial. Trebuie sa incerc si eu. laugh.gif
doru_1991
faceam si eu treburi deastea ...acum nu mai facem ..acum facem conferinte ne bagam cate 4-5-6 persoane ..ca daca sunt mai multe nu mai intelegem nimic
alex_5kg

Trebuie sa recunosc ca ma ocupam si eu cu chestii d'astea,bineinteles nu singur ci cu intariri.
Formam numere la nimereala daca raspundea o fata/femeie vorbeam eu daca se nimerea un baiat/barbat vorbea o prietena.Facea mereu cu randul.Orisicum e foarte deranjat imi pare chiar rau de oamenii aia laugh.gif
doru_1991
Acum depinde si de farsa, cui i-o faci si ce fel de farsa
OT: de ex Gabriel Fatu (care ati auzit de el) face niste farse de tot c****u pe care pe noi ne amuza ..care vedem ..da daca am fi in pielea persoanei care i se face farsa..am vedea ca nu e bine ce zice el pe acolo
wiseguy76
BANC: PE un tip il suna unu: "Alo,cu Costica va rog". "Nu e domne' nici un Costica". Dupa 5 min.: "alo, cu Costica vo rog". "Domne', nu intelegi ca nu e nici un Costica? Pai cum nu e, ca mi-a dat nr. asta de tel. Si tot asa, telefon dupa telefon, il dispera p-asta toata ziua. Spre seara, suna din nou telefonul pentru a suta oara. Asta raspunde, la capatul puterilor, si aude: "Buna ziua, Costica sunt, m-a cautat cineva?" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
doru_1991
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tare ..merge pus in practica smile.gif)
VipeR85
QUOTE (doru_1991 @ Jan 13 2009, 21:36) *
Cum toti si-au luat cosmote, au minute cacalau de nu stiu ce sa faca cu ele, s-au apucat de farse. Unii se forteaza sa-si schimbe vocea, unii pun inregostrari.

Stiti cunva o inregistrare (mie imi recunosc toti vocea smile.gif) ) sa o pun la telefon..sa fac prietenilor "farsa"?

Mie ultima oara mi-a facut-o o prietena, m-a sunat cu numar ascuns, si a pus o inregistrare cu o baba care "disperata" incepe: "ai zis ca vi sa-mi tai lemnele, si nu ai venit..cand vi mama" ceva de genu ..da nu reusesc s-o gasesc. (daca o stie careva s-o punca aici)

Si mai am una, o s-o pun pe forum cu unu de vorbeste ..mie mi-au trebuit sa imi puna de 3 ori inregistrarea ca sa-mi dau seama ca e fake sad.gif .

dupa aproape o saptamana iit pun eu 2 farse....
mai era una cu o voce de femeie si incepea : buna...sunt X, nu ma cunosti dar eu te stiu, bla bla bla...acum zi si tu ceva (pauza-in care intrebam ca prostu cine e si ce vrea de la mine) bine, atunci ramane sa ne intalnim "acolo"... o are careva?
barricade
QUOTE (VipeR85 @ Jan 18 2009, 19:41) *
dupa aproape o saptamana iit pun eu 2 farse....
mai era una cu o voce de femeie si incepea : buna...sunt X, nu ma cunosti dar eu te stiu, bla bla bla...acum zi si tu ceva (pauza-in care intrebam ca prostu cine e si ce vrea de la mine) bine, atunci ramane sa ne intalnim "acolo"... o are careva?

Am facut si eu farsa cu baru` mai devreme unui prieten. roll2.gif L-am sunat cu numar ascuns; facea: "Gata fraiere, maine la 9 o sa vin la bar, te bat de te stric!" roll2.gif
O sa va zic maine daca s-a dus sau nu...bineinteles ca nu stie care bar. Posibil sa se duca la baru de la noi din cartier! biggrin.gif
doru_1991
e buna si asta cu baru ... =)) da eu tot o caut p aia cu baba :X
klaw_godly
aia cu barul e bestiala. Am puso la mai multi prietenii, unii se disperau si altii erau speriati laugh.gif
Mai sunt alte inregistrari dinastea? Deci bestial!
VipeR85
QUOTE (klaw_godly @ Jan 18 2009, 23:25) *
aia cu barul e bestiala. Am puso la mai multi prietenii, unii se disperau si altii erau speriati laugh.gif
Mai sunt alte inregistrari dinastea? Deci bestial!

care mai are sa ne incante si pe noi?
eu am un 6500 slide si din pacate nu merge sa suni si sa pun si melodia in acelasi timp dar ma descurc eu...de aia am prieteni pusi pe sotii.
doru_1991
pai daca nu merge inregistrarea in timp ce vorbesti (nici la mine nu merge dar am 2 telefoane) pui de pe calculator si se aude (ti telefonul la o distanta accectabila de boxele pc-ului)tongue.gif
cadaver212000
Am luat-o si eu p'aia cu baba .E atre rau!
Hidd3n
am nimerit odata o baba , m-am prezentat a fi primarul si sa ii zic ca tocmai a fost aleasa cea mai sexy femeie din comuna . Si primeste si bani pt asta ...:>
okta
pai de ce nu pune cineva aici farsa cu baba ?
doru_1991
deci ..chiar vreau farsa cu baba ..e criminala smile.gif)
klaw_godly
QUOTE (VipeR85 @ Jan 19 2009, 11:10) *
care mai are sa ne incante si pe noi?
eu am un 6500 slide si din pacate nu merge sa suni si sa pun si melodia in acelasi timp dar ma descurc eu...de aia am prieteni pusi pe sotii.

Pai cand suna prima oara nu merge sa dai loudspeeker si sa intri in meniu? Eu pot proud.gif

Dar daca se supara cineva caruia i-ai facut farsa? mad.gif Stiti ca acum se inregistreaza orice apel sau sms la orice operator, iar in caz de instanta(din cate imi amintesc) se pot cere acele inregistrari laugh.gif
claudia0991
Farsa cu baba smile.gif)
http://www.mediafire.com/?jc1vjabjmmj
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.