Dan Diaconescu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

nmg

Dan Diaconescu, amendat de CNA pentru ca era sa fie bagat in tomberon

* ? Tolea a vrut sa-l bage pe Diaconescu intr-un tomberon (Video)

Dupa ce era sa fie bagat intr-un tomberon in studioul propriei sale televiziuni, in direct, Dan Diaconescu a incasat si o amenda de la Consiliul National al Audiovizualului.

CNA a decis, marti, sa amendeze postul OTV pentru instigare la violenta in emisiunea 'Dan Diaconescu in Direct', din noaptea de duminica spre luni, cand realizatorul TV Dan Diaconescu a fost pe punctul de a fi aruncat de catre fostul luptator de K1 Tolea Ciumac intr-un tomberon adus in studioul televiziunii.

Potrivit CNA, realizatorului TV ii revenea obligatia sa nu permita invitatilor sa foloseasca un limbaj injurios sau sa instige la violenta impotriva altor persoane.

In timpul emisiunii, Tolea Ciumac s-a aratat nemultumit de faptul ca Dan Diaconescu a pus pe seama sa disparitia fostei lui sotii, Magda Ciumac. Prin urmare, el a decis sa-l 'bage' pe Dan Diaconescu intr-un tomberon.

Pur si simplu ... priceless ! laugh.gif

Si futut si cu banii luati w00t.gif

Uitasem de sursa
sivispacemparabellum
QUOTE (nmg @ Jan 13 2009, 16:00) *

Si futut si cu banii luati w00t.gif

Uitasem de sursa

OTV, Mircea Badea, Stan, Taraf Tv - pentru mine gunoaiele astea nu exista. Le-am scos de pe "programe favorite" la digital si niciodata, nici din greseala, nu vad porcariile astea.

Cine-i Tolea? Dar Magda?

PS e o intrebare aiurea, chiar nu ma intereseaza biggrin.gif

cosmin_17
QUOTE (nmg @ Jan 13 2009, 17:00) *

Si ***** si cu banii luati w00t.gif

Uitasem de sursa

puteai si tu sa folosesti un limbaj mai frumos.
saracul dan diaconescu,mai bine ar inchide OTV ca ramane falit din cauza amenzilor laugh.gif
C.F.S.
Poate il si bate data viitoare, sa fie amenda mai mare.
fracture
Dar Nikita's sextape ați văzut? bigyellowgrin.gif
C.F.S.
daaaaa
prosicontra
otv-ul ar trebui sa primeasca amenzi care sa se dea cu un program automat, tot la 5 minute pana se desfiinteaza
majoritatea televiziunilor, disperate dupa audienta au inceput sa promoveze prostituate, infractori, analfabeti, nebuni, .............
mahalaua ajunge sa fie considerata valoare

AMENZI MARI SI MULTE pentru toate aceste televiziuni pana cand castigul realizat din cresterea audientei sa nu poata acoperi valoarea amenzilor sau pana cand se vor desfiinta

Molnjer
Ca e Diaconescu dus cu pluta, e. Dar si CNA-ul e la fel de dus cu pluta. Auzi la ei ce motiv:'' instigare la violenta". Eu din toata treaba nu l-am vazut pe Diaconescu sa ameninte, sa injure sau sa bata cu pumnul in masa ptr a iinstiga la violenta.

Si nu mai duceti voi grija OTV, ca la cati bani are Diaconescu isi permite sa fie amendat si zilnic.
gigel de hohențolărn
CNA-ul ăsta e chiar dus cu pluta.
nmg

QUOTE (sivispacemparabellum @ Jan 13 2009, 16:14) *
Cine-i Tolea? Dar Magda?

PS e o intrebare aiurea, chiar nu ma intereseaza biggrin.gif

Chiar n-are importanta cine sunt astia w00t.gif

Situatia e de tot rasul w00t.gif

QUOTE (fracture @ Jan 13 2009, 16:30) *
Dar Nikita's sextape ați văzut? bigyellowgrin.gif

Care, care ? Vreau si eu ! laugh.gif
prosicontra
QUOTE (Molnjer @ Jan 13 2009, 16:40) *
Ca e Diaconescu dus cu pluta, e. Dar si CNA-ul e la fel de dus cu pluta. Auzi la ei ce motiv:'' instigare la violenta". Eu din toata treaba nu l-am vazut pe Diaconescu sa ameninte, sa injure sau sa bata cu pumnul in masa ptr a iinstiga la violenta.

Si nu mai duceti voi grija OTV, ca la cati bani are Diaconescu isi permite sa fie amendat si zilnic.

nu e normal sa primeasca postul amenda pentru instigare la violenta daca nu a intrerupt emisia sa bage publicitate pana cand trecea faza?
daca se taiau cu cutitele sau daca se impuscau era normal sa fie transmis in direct?
daca ii dadea o mu.e lui diaconescu era normal sa se transmita in direct si sa nu primeasca amenda?

mihaibo
Sunteti siguri ca faza nu e aranjata de dragul audientei mult iubite?
mynameismada
eu sunt destul de sigur ca e regizata...
cutler
ca toate emisiunile lui Diaconescu.
nmg
QUOTE (prosicontra @ Jan 13 2009, 19:22) *
daca ii dadea o mu.e lui diaconescu era normal sa se transmita in direct si sa nu primeasca amenda?

Hmmm ... buna intrebare ! lol.gif
934
QUOTE (sivispacemparabellum @ Jan 13 2009, 16:14) *
OTV, Mircea Badea, Stan, Taraf Tv - pentru mine gunoaiele astea nu exista. Le-am scos de pe "programe favorite" la digital si niciodata, nici din greseala, nu vad porcariile astea.

Prima oara cind il vad pe domnul Badea in aceeasi fraza cu 0 teve si Taraf. Dar gusturile nu se discuta iar deciziile se executa.

Nu CNA-ul il ridica sau sapa pe DD... ci tara asta de cretini. Mai trimiteti un sms pentru ca nici nu stiti ce pierdeti. deadtongue.gif
netul
Video de la acest "incident" puteti sa vedeti si aici:
http://video.netul.ro/dan-diaconescu-otv/t..._bbabc042c.html
Tare faza.. "cine e paznicu, sa il bag si pe el in tomberon?" smile.gif

Eu cred ca a fost regizata treaba, doar pt audienta... Cu siguranta Tolea i-a platit amenda, si a mai raas si cu bani smile.gif
koss_x_treeme
Deja cadem in penibilitate. 0 Tv face haz din necaz din orice moarte, viol, so on... de NIKITAAAA VAIIIII TU FATA VAII :| sa se duca ******* steluta steluta **** stelutzeeee sa alapteze orfanii smile.gif))
Kokoshmare
http://www.youtube.com/watch?v=WE9XuxIjxm0

Nerecomandat oamenilor de orice varsta confusedsmiley.png
macmac
Televiziunile astealalte (PROTV, Antena, Prima, B1, etc) mor de ciuda ca OTV are audienta cel putin dubla fata de oricare din ele, cu toti banii bagati de borfasii care le controleaza. Sau avea, ca de cand cica s-au facut niste mutari de culise nu mai prea ai ce vedea.
Voi, astia elitistii, aveti emisiunile voastre: "Happy Hour", "Danutz SRL", "Neatza cu Razvan Si Danny", "Schimb de soacre", "Nora pentru mama", "Test de fidelitate", "La sueta cu Bahmu", "Surprize, surprize", "Dansez pentru tine", samd. Nu e OTV pt voi, stati linistiti.
A, si acum vreo luna il vad pe Cristoiu la Antena3 spunand ceva de genul "Numai la OTV vezi emisiuni din astea ieftine cu titlul "Senzational"...". Si nu mai tarziu de a doua zi vad la Antena1 o emisiune, "Acces direct", cu niste litere de-o schioapa: "EXPLOZIV: NIKITA E GRAVIDA !" happy.gif Aceesi emisiune acum cateva zile: "Razvan si Roxy vor sa se casatoreasca" (sau asemanator). lol.gif

CNA ? O adunatura de pupincuristi politici pusi sa faca cenzura. Oare ce salarii au astia acum, pe vreme de criza, de la Stat ? puke.gif
macmac
Elitistii portocalii, atentie, ca am mai gasit niste titluri pe gustul vostru, tot laAntena1 - "Acces direct" (sau cam asa ceva):
Ce bucatar sexy si-a tras Pepe
si
Drama amoroasa a unui travestit.

biggrin.gif Vizionare placuta ! (interzis ne-elitistilor)
Judith
Diaconscu e un geniu.
gigel de hohențolărn
QUOTE (Kokoshmare @ Jan 14 2009, 12:42) *
http://www.youtube.com/watch?v=WE9XuxIjxm0

Nerecomandat oamenilor de orice varsta confusedsmiley.png

This video has been removed due to terms of use violation.

dă linku din nou laugh.gif
mihaigerard

Poate se hotaraste si CNA-ul odata sa-l trimita de Senzationescu la pensie. rolleyes.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (mihaigerard @ Jan 25 2009, 22:38) *
Poate se hotaraste si CNA-ul odata sa-l trimita de Senzationescu la pensie. rolleyes.gif

da ce-are băsescu cu senzaționescu de împărțit? huh.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.