adresa am gasit-o acum o saptamana. Dar de cate ori incercam sa ascult nu mergea. Doar de vreo 2 ori a mers cateva minute. Credeam ca exista alta posibilitate sa ascult. Sa fie din cauza conexiunii mele?
eRwin
18th August 2005, 18:36
alex13romania, THX
Mi-a fost de mare folos lista ta , am facut si eu un mic update.
Hello! Am si eu o rugaminte: are cineva o lista cu radiouri pt winamp ceva mai putin "cunoscute" ? De ce intreb: caut radiouri cu un anumit specific de muzica: de ex, radiouri cu muzica rock, sau cu muzica clasica. Am gasit ceva asemanator - un link de la cineva de pe un hub de DC , ZionDC cre ca era - era un streaming numai cu melodii house si chillout.
Se poate asculta si de pe dial-up fara sa se intrerupa... Poate ma insel dar e printre putinele posturi din tara care emite in format mp3PRO. Player recomandat asadar : winamp cu mp3PRO audiodecoder instalat. (daca nu e instalat se aude mono)
alex_herdea
19th October 2005, 18:13
ziceati ceva de radio deea..stream pe net..! Am intrat pe el si nu imi merge... plz faceti si voi stream-ul acela la radio deea ca e singuru radio care nu are si merita ascultat si pe net!! Ms !
-=CyberMix=-
20th October 2005, 23:46
Radio Mix Fm Tirgu Mures si-a schimbat serverul de streaming, pentru a asculta live acest post de radio, la o supercalitate audio la numai 56Kbps accesati:
Radio Sud-Est Slobozia si-a schimbat serverul de streaming, pentru a asculta live acest post de radio, la o supercalitate audio la numai 32 Kbps accesati:
pt ca la slobo_z city netu' e al dreaq de scump acesta fiind un municipiu uitat de lume si numai bun de muls de catre providerii care au niste tarife tare "dragutze", se pleaca prin terranet acum, iata traseul streamului
sursa audio aacplus --> link radio terranet slobozia -->> radio terranet sinaia -->> terranet ploiesti -->> terranet bucuresti -->> gts telecom -->> rds net -->> live.radiosudest.ro (shoutcast undeva prin berceni)
cam incurcat, nu ? asa ca nu injurati cand pica, e de la rds
orice relay e binevenit
WEBcast
22nd October 2005, 01:30
Radio WEBcast Media - Primul Radio 100% Interactiv din Romania
Stie careva un link de download pentru orban aacPlus Encoder ?
X5
23rd October 2005, 11:49
L-am gasit intr-un final de la cineva pe acest soft Orban aacplus Encoder dar nu stiu cum sa il configurez ca sa pot emite in format aac+ stie careva cum se configureaza...ca l-am configurat si cica nu se aude la ascultatori cand da click pe link-ul de la radio...se incarca buffer-ul dar nu se aude cica nimik.
L-am gasit intr-un final de la cineva pe acest soft Orban aacplus Encoder dar nu stiu cum sa il configurez ca sa pot emite in format aac+ stie careva cum se configureaza...ca l-am configurat si cica nu se aude la ascultatori cand da click pe link-ul de la radio...se incarca buffer-ul dar nu se aude cica nimik.
in mod normal nu poti sa-l configurezi decat daca ai licentza pe el. daca tu poti sa-l configurezi inseamna ca e crackat iar asta e ilegal. . asta pt ca orban aacplus encoder foloseste un softuletz incorporat care cauta "hardware fingerprint" amprenta digitala a computerului tau si in functie de ea cei de la orban livreaza si seria. bafta si sa ai "spor" la ilegalitati
X5
24th October 2005, 00:24
Gata sa rezolvat am si Orban aacplus Encoder si se aude super belea la un bitrate de 24 Kbps este Stereo v2 la 44 000 kHz si cred ca fata de 24 Kbps Mono cat era in Shotcast se aude cam cu 100% mai bine. Se configureaza simplu softul e la fel ca la shoutcast(URL/IP server,pass)...dar la mine nu se auzea cand emiteam...pentru ca acest Orban prea sunetul de pe recorder ceva de genul asta si prelua sunetul de la microfonul camerei web,si a trebuit sa ii dau sa ea semnatul direct de la placa de sunet.
ziceati ceva de radio deea..stream pe net..! Am intrat pe el si nu imi merge... plz faceti si voi stream-ul acela la radio deea ca e singuru radio care nu are si merita ascultat si pe net!! Ms !
Oricum e un radio care merita ascultat. Bravo IASI !!
eu sunt din IASI si iti pot spune ca VOX T era cel mai ascultat post in perioada 1993-1998 erau multi realizatori tineri ,aveau o emisiune pt dedicatii care cucerise peste80% din tineretul din IASI. A FOST FRUMOS pacat ca nu era sustinut de cineva mai puternic financiar.
Felicitari am incercat sa fac si io asta dar m-am lasat pagubas, nu am avut destula rabdare.
-=CyberMix=-
9th November 2005, 14:26
Radio Mix Fm Tirgu Mures a lansat azi primul WebPlayer cu support pentru AACPlus (compatibil cu browserele Internet Explorer, Mozilla si FireFox). Detalii pe http://www.mixfm.ro