Radiouri romanesti - live streaming
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

marian26

Daca doriti sa ascultati radiouri online, sa vizionati posturi TV online va invit pe uramtorul site : www.radiofanatic.lx.ro .
Daca sunteti animatori si doriti ca postul vostru de radio sa se afle in lista sitului va rugam sa scrieti in chat ori forum.
Acest site nu urmareste nici un scop material !
Acest site doreste a deveni cea mai mare colectie de posturi de radio si tv online care MERITA sa fie cunoscute !
rvic77
Salutare, de la radio FM am ajuns si eu sa vad cum se mananca radio-urile pe Internet. Aac-ul e ok dar nu hq.; cred ca la 128 kbps ar fi beton aac sau mp3 la 192 kbps. Exista asa ceva, adica sa se apropie de calitatea cd-ului ?!
Gand la gand, se fac experiente in acest sens cu radio Random biggrin.gif ideea e ca sursa sa fie macar Cd audio ca altfel ne chinuim de pomana
http://stillfm.sytes.net:8760/

daniel1976
QUOTE(adrian_catalin_ro @ Nov 2 2006, 17:33) *
Transmisii, video (IPTV) de data asta, testeaza cei de la INES, un fel de televiziune transmisa 100% digital prin fibra optica probabil.

INES transmite demult un serviciu iptv prin fibra optica ...detalii poti gasi pe site-ul lor.
adi2000
RADIOURI din toata lumea aici: http://www.live-radio.net/info.shtml
ghyo
QUOTE(adi2000 @ Nov 14 2006, 17:22) *
RADIOURI din toata lumea aici: http://www.live-radio.net/info.shtml

incomplet, tocmai al meu lipseste
a21alex
Da un mail ..... tongue.gif
*Victor*
QUOTE(ghyo @ Nov 15 2006, 14:13) *
incomplet, tocmai al meu lipseste

ghyo, mai ocupă-te puțin de promovarea postului de care te ocupi. De când am eu net acasă (de mai bine de un an și jumătate) site-ul e tot în construcție.

ghyo
QUOTE(*Victor* @ Nov 16 2006, 00:20) *
ghyo, mai ocupă-te puțin de promovarea postului de care te ocupi. De când am eu net acasă (de mai bine de un an și jumătate) site-ul e tot în construcție.

nu stiu sa fac site-uri, nu ma ocup de site-uri, scuze. oricum, am constatat ca nu e nevoie de site, doar de un manager bun smile.gif. daca agentiile de publicitate se lasa impresionate de un site atunci ar putea sa-si ia teapa, stii povestea cu gardu' si leopardu', conteaza audienta si calitatea ei, atat smile.gif. radioul in fm e radio, nu pagina www, stii si tu asta. nu stiu sa fac site, repet, sunt varza wink.gif
*Victor*
QUOTE(ghyo @ Nov 16 2006, 01:30) *
nu stiu sa fac site-uri, nu ma ocup de site-uri, scuze. oricum, am constatat ca nu e nevoie de site, doar de un manager bun smile.gif. daca agentiile de publicitate se lasa impresionate de un site atunci ar putea sa-si ia teapa, stii povestea cu gardu' si leopardu', conteaza audienta si calitatea ei, atat smile.gif. radioul in fm e radio, nu pagina www, stii si tu asta. nu stiu sa fac site, repet, sunt varza wink.gif

Nu mă refeream neapărat la site, ci la promovarea postului în general (și internetul e un mediu de promovare, unul chiar foarte accesibil). Să mai audă omu' de rând de Radio Sud-Est. Dar dacă zici că pe targetul vostru (ascultătorii de FM din Slobozia) stați bine, atunci e OK.

Oricum, să știi că un site frumos poate aduce venituri suplimentare și din partea agențiilor de publicitate (dacă tot ai atins subiectul ăsta). Nici măcar nu trebuie să fie unul frumos, dar măcar să nu scrie „în construcție”.

Pentru ascultătorii de rând pasionați de radio nu contează site-ul, ci stream-ul.
ghyo

QUOTE(*Victor* @ Nov 16 2006, 02:47) *
Nu mă refeream neapărat la site, ci la promovarea postului în general (și internetul e un mediu de promovare, unul chiar foarte accesibil). Să mai audă omu' de rând de Radio Sud-Est. Dar dacă zici că pe targetul vostru (ascultătorii de FM din Slobozia) stați bine, atunci e OK.

Oricum, să știi că un site frumos poate aduce venituri suplimentare și din partea agențiilor de publicitate (dacă tot ai atins subiectul ăsta). Nici măcar nu trebuie să fie unul frumos, dar măcar să nu scrie „în construcție”.

Pentru ascultătorii de rând pasionați de radio nu contează site-ul, ci stream-ul.

o sa-mi stresez prietenii sa-mi faca un site, pe gratis worthy.gif poate... poate...
cat despre fm-ul local n-am ce zice, daca nu s-ar supara king, as folosi sloganul FG, e valabil la mine in oras, oricum, in radio nu m-am ocupat decat de o parte din productie, playlist si de stream, atat. in timp ce unii colegi de breasla apasau butonul rec si inregistrau tot ce se putea (asculta www.fresh.fm, post olandez si cand treci p'aici spune-mi daca seamana ceva de la coada benzii cu olandezii) eu bagam ca eroul ore suplimentare de productie. hai ca m-am promovat destul, se supara softpedia si ne cere bani smile.gif si sunt si offtopic
*Victor*
Site-ul Radio Cluj și-a schimbat înfățișarea după cel puțin 6 ani. Chiar și transmisia live a trecut de la Real Media la altceva ce funcționează pe bază de Winamp. Spun asta, deoarece nu am reușit să ascult nici măcar unul dintre cele 3 stream-uri noi, toate tentativele finalizându-se cu „server full”.

De altfel, iată ce scrie pe pagina dedicată transmisiei pe internet:
Rugăm călduros ascultătorii Radio Cluj care pot recdepționa programele noastre prin eter să aleagă această variantă (95.6MHz, 909KHz, 1593KHz) și nu transmisia online, întrucât astfel pot prejudicia decisiv calitatea recepției acelora care nu pot recepționa programele noastre decât prin internet.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim audiție plăcută!

Radio Cluj este o instituție de stat. Fără alte comentarii.
*Victor*
Radio Ring Mediaș la http://194.102.204.15:8000/live.
Deea_andreea
VOX T HUSI & VASLUI 94.5 FM

=s-a schimbat ip-ul serverului nostru de streaming (32 kbps AAC+)

Noua adresa o gasiti AICI!
dor_d_vama
Radio Dor De Vama

Un streaming cu fara prea mari pretentii de animatie...doar muzica conteaza (cunoscatorii stiu de ce)...

Click aici sa asculti: Dor De Vama

Va astept cu comentariile....
radiomanu
QUOTE(kye04 @ Mar 8 2005, 11:43) *
thx....de mult cautam asa ceva....
fmtm
O noua adresa a singurului post local cu programe integral realizate in Timisoara . coolspeak.gif

www.westcityradio.ro:8000/stream.m3u

Auditie placuta ! wink.gif wink.gif wink.gif

Din Timisoara ,o adresa de care puteti tine cont !

Cred ca am dato in duplicat dar ... stiti cum se spune repetitia ...mama..
fmtm
Din Timisoara ,o adresa de care puteti tine cont !

Cred ca am dato in duplicat dar ... stiti cum se spune repetitia ...mama..
iliebooster
caut si yo un radio live cu muzica rock din romania
*Victor*
QUOTE(iliebooster @ Dec 10 2006, 18:12) *
caut si yo un radio live cu muzica rock din romania

Vezi City FM București. Pe site ai și adresele la care poți asculta live (de fapt cred că le-am pus și pe acest thread, dar e mai simplu să le iei de pe site-ul lor, dacă ți-e lene să cauți pe aici).

Baftă!
@ndy
Am si eu o intrebare legata de transmisia posturilor de radio pe internet.
In momentul ascultarii radioului,ocupa spatiu pe HDD sau nu? Daca da,cum se pot sterge?
ghyo
QUOTE(@ndy @ Dec 21 2006, 20:15) *
Am si eu o intrebare legata de transmisia posturilor de radio pe internet.
In momentul ascultarii radioului,ocupa spatiu pe HDD sau nu? Daca da,cum se pot sterge?

Nu ocupă nimic pe HDD, computerul vomită tot ce primește prin placa de sunet, de asta urlă muzica in difuzoare. Spațiu pe HDD ocupă doar atunci când, prin diverse metode, salvezi streamul intr-un folder.
john_Orizont_FM
Radio Orizont FM a schimbat de curand portul de tranmisie pe internet..http://89.120.226.158:8010/listen.pls sau www.orizontfm.ro site care este in re-constructie pt a treia oara wink.gif
Avem si noi rugamintea ca cei care se aflain zona Medgidia sa ne asculte pe 97,5 FM si nu pe internet pt a fi cat maia ccesibila transmisia pe net celor care nnu ne pot receptiona(Aici amintesc numarul mare de ascultatori din Spania, Italia si Irlanda care sunt in topul conexiunilor)
InTech
Mai brigazi,poate sa uploadeze cineva un PLAYLIST cu radiourile PUFOASE din Romania pe un server care sa fie online ? cele care le-am gasit in topicul asta sunt PICATE ( de playlist-uri zic ) mellow.gif

Mersi inlove.gif
*Victor*
QUOTE(InTech @ Dec 29 2006, 12:04) *
Mai brigazi,poate sa uploadeze cineva un PLAYLIST cu radiourile PUFOASE din Romania pe un server care sa fie online ? cele care le-am gasit in topicul asta sunt PICATE ( de playlist-uri zic ) mellow.gif
Mersi inlove.gif

Ia vezi playlist-ul meu. Conţine (cred că aproape) toate posturile de radio în limba română din FM care emit şi pe internet. Adresele sunt actualizate periodic, deci garantez pentru 90% din ele.
kye04
playlistu meu.nu am bagat chiar toate porcariile...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.