Radiouri romanesti - live streaming
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

ghyo

QUOTE(a21alex @ Jan 13 2006, 13:14) *
eh...se spune ca la 48 in aac+ ai calitatea de 128 in mp3.......nu prea este asha........de-aceea e mai bine la 64(comparativ cu mp3...ar fi peste 128)...crede-ma ....s-au facut teste....!
in 64......muzica o potzi asculta k si cum a avea-o pe cd........cat de cat e calitate.....

ar fi bine sa incerci aici sa faci comparatia. daca sunetul este preluat din "aer" si e procesat prost, se va auzi prost la calitate mica, daca e procesat bine atunci sigur se va auzi bine la un bitrate mic. daca semnalul audio este preluat direct din mixerul de emisie al postului de radio, se va auzi cu siguranta mai bine decat dintr-un tuner fm, iar cel mai bine si mai bine tongue.gif se va auzi atunci cand postul de radio nu foloseste muzica in format mp3 ci wav. vezi 21 buc. kiss, europa, national ,etc... la deva radio 21 pe ce cale ajunge? daca e din satelit atunci adio calitate wav, e deja compresat mpeg+compresia aacPlus=sunet bunicel in aacPlus doar la un bitrate mai mare, de ex. 48kbps. daca R21 Bucuresti ar da pe internet direct din procesorul de sunet Omnia la doar 32kbps in aacPlus v2, s-ar auzi foarte bine, poate cel mai bine din Romania pe internet.

posturile listate pe linkul acesta sunt doar cele licentiate de Orban pentru Opticodec. Cine nu-i pe site-ul ala foloseste alt soft sau un Orban Opticodec crackat - vezi live.eurodance.ro
a21alex
..la deva e de pe satelit ...deocamdata.....s-a perfectat un streaming direct din Bucuresti, la o calitate mult superioara satelitului....in toata tara va intra pe statiile locale(o parte mare din ele deja functioneaza in sistemul acesta)...deci va creste calitatea . Semnalul e transmis din mixer.......

ghyo
si iata ca avem "primul" post de radio din Romania care emite pe internet in format aacPlus.

ce memorie scurta au cei de la R21, incep sa le dau dreptate celor doi carcotasi de la Kiss FM cand spuneau intr-un alt forum ca le cam copiaza ideile niste omuleti de la 21. Streamul R21 a fost realizat cu ajutorul lui a21alex , care, ca participant pe acest forum ar fi trebuit sa fie corect, dar, cum ne aflama in Romania, nu este posibil. Iata cum se bat unii cu pumnul in piept. Sa nu uitam ca inaintea celor de la radio 21 s-a emis pe internet in format aacPlus de la Targu-Mures Mix FM. Si inaintea celor de la Tg Mures, s-a transmis pe net in Romania de la Slobozia in format aacPlus, Radio Sud-Est Slobozia fiind primul post de radio licentiat sa transmita pe internet in aacPlus si face acest lucru din luna martie a a anului 2005. Sa fiti sanatosi dragi tuenti oani ca nu sunteti nambar oani.

http://i32.photobucket.com/albums/d32/ghio/radio21minte.jpg

http://www.radiosudest.ro/

ah, ce uitasem, si chiar inaintea r21 a emis pe net in aacPlus (si nu AACplus cum scrie la 21 pe site) Radio Medias, hahaha, asa ca sunteti nr. 4 la cap. asta
a21alex
Poate este putin fortata expresia aceea pentru multi(nu-mi apartine)..... dar vorbim aici de posturi radio nationale ,care vor sa fie in pas cu tehnologia (ceea ce e un lucru bun , ascultatorii find cei ce castiga primii din asta), 21 chiar a investit mult in tehnologie ! R21 nu se poate lupta ptr concurenta cu radiourile mentionate de tine......1 la mana.....nu-s pe acelasi format 2 la mana .... nu-s in aceeasi localitate .... si 3 la mana R21 are acoperire nationala (prin reteaua proprie)iar cele mentionate de tine sunt locale ...daca e sa vorbim de emisie locala atunci iti pot spune ca Radio 21 - Deva - 102,6 FM emite in format AAC+ din iunie 2005 ... s-a mers paralel timp de 3 luni ...si in format mp3 si in format aacplus asta dupa ce inainte de a incepe testele aac+ trecusem de la mp3 la mp3pro pentru o perioada .....
In fine nu vreau sa deschidem un subiect mult dezbatut......dar nu putem trece cu vederea ca o mare parte din personalul de la Kiss a plecat de la 21 si a plecat cu tot cu format ...astfel ca miscarile pe care le face 21 se vad k in oglinda la Kiss . Si apropos de acest lucru...sunt ferm convins ca in cel mai scurt timp acest post va aborda si el transmisia aac+ ....dar ramane la latitudinea ascultatorilor sa traga concluziile , sa spuna cine pe cine copie......Deocamdata 21 chiar este No 1 conform ultimelor sondaje .... la fel si pe net cu-atat mai mult cu cat prin transmisia aac+ s-au inmultit asculatorii de 4X ajungandu-se la zeci de mii de ascultatori numai pe net/zi) ce va fi ... vom vedea deasemenea.....
ghyo
QUOTE(a21alex @ Jan 28 2006, 16:04) *
Poate este putin fortata expresia aceea pentru multi(nu-mi apartine)..... dar vorbim aici de posturi radio nationale ,care vor sa fie in pas cu tehnologia (ceea ce e un lucru bun , ascultatorii find cei ce castiga primii din asta), 21 chiar a investit mult in tehnologie ! R21 nu se poate lupta ptr concurenta cu radiourile mentionate de tine......1 la mana.....nu-s pe acelasi format 2 la mana .... nu-s in aceeasi localitate .... si 3 la mana R21 are acoperire nationala (prin reteaua proprie)iar cele mentionate de tine sunt locale ...daca e sa vorbim de emisie locala atunci iti pot spune ca Radio 21 - Deva - 102,6 FM emite in format AAC+ din iunie 2005 ... s-a mers paralel timp de 3 luni ...si in format mp3 si in format aacplus asta dupa ce inainte de a incepe testele aac+ trecusem de la mp3 la mp3pro pentru o perioada .....
In fine nu vreau sa deschidem un subiect mult dezbatut......dar nu putem trece cu vederea ca o mare parte din personalul de la Kiss a plecat de la 21 si a plecat cu tot cu format ...astfel ca miscarile pe care le face 21 se vad k in oglinda la Kiss . Si apropos de acest lucru...sunt ferm convins ca in cel mai scurt timp acest post va aborda si el transmisia aac+ ....dar ramane la latitudinea ascultatorilor sa traga concluziile , sa spuna cine pe cine copie......Deocamdata 21 chiar este No 1 conform ultimelor sondaje .... la fel si pe net cu-atat mai mult cu cat prin transmisia aac+ s-au inmultit asculatorii de 4X ajungandu-se la zeci de mii de ascultatori numai pe net/zi) ce va fi ... vom vedea deasemenea.....

sa lasam chestia cu tendinta mea de a-i crede ma huidu si gainusha, ma intereseaza minciuna din fotografia asta, atat. sau vrei sa spui ca celelalte 3 posturi nu sunt radiouri? eram sigur ca asta e argumentul, "e national" dar nu e primul din romania care transmite asha. rog ca minciuna sa-si ia un "remove" de pe site-ul 21. r21 nu are nici-o scuza. scurt si la obiect, r21 minte in poza alaturata

iata oridnea in care s-a emis pe net in aacPlus:

1. Radio Sud-Est
2. Radio Mix FM Tg Mures
3. Radio 21 Deva
4. Radio Medias 725
5. Radio 21 Bucuresti

asta asa, sa va intre bine in cap,mincinosilor. de ce am luat "foc" ? Pt ca eu m-am zbatut in radioul ala mic si neinteresant sa fac streamingul aacPlus, poate nu stii, dar intr-o statie locala mica "de la tara" se fac eforturi uriase pentru investitii mici.

vezi mesajul asta sa vezi de cand e sud-est in aacplus, pe vremea aia se folosea Icecast ca server, de aceea are extensie (mount) *.aac

http://forum.softpedia.com/index.php?s=&sh...ndpost&p=502669

si mai poti vedea pe sit-ul Orban link catre Radio Sud-Est

http://www.opticodec.net
kingblana
Intr-adevar , Radio Sud-Est Slobozia a fost primul post de radio din Romania care a transmis in aacPlus .
ghyo
QUOTE(kingblana @ Jan 28 2006, 16:22) *
Intr-adevar , Radio Sud-Est Slobozia a fost fiind primul post de radio din Romania care a transmis in aacPlus .

Mersi, kingblana. Iata si primul martor, a21alex

"iata oridnea in care s-a emis pe net in aacPlus:

1. Radio Sud-Est
2. Radio Mix FM Tg Mures
3. Radio 21 Deva
4. Radio Medias 725
5. Radio 21 Bucuresti"

a21alex
Vorbim totusi de radiouri puternice(mari) pentru ca asa , daca e sa ne gandim ... poate nici chiar cei de la Slobozia nu au fost primii ..... cine shtie daca nu un post pe net din Romania nu incepuse sa transmita primi in aac+ ... si ei isi spun ,,radio,, cine merita atunci laurii de a fi primii......Repet e primul mare radio care foloseste aac+ , pentru ca asta va fi moda de-acum incolo......si toata lumea o va folosi in scurt timp...
Mix a avut ocazia sa se extinda....de ce nu facut-o? Altfel ar fi fost situatia atunci !

Radio 21 Bucuresti .. e Radio 21 Romania pentru cei care inca nu stiu ...
kingblana
Radiourile de pe net nu sunt radiouri . Sunt Winampuri cu playlisturi . Radio e acela care emite in eter si are toate actele la mana sa poata fi numit RADIO .
a21alex

QUOTE(ghyo @ Jan 28 2006, 16:18) *
eu m-am zbatut in radioul ala mic si neinteresant sa fac streamingul aacPlus, poate nu stii, dar intr-o statie locala mica "de la tara" se fac eforturi uriase pentru investitii mici.

Respectele mele si toata stima ... meritele iti sunt recunoscute fi pe pace !
Problema e alta ... 21 nu are nimic cu Mix cu Sud ESt ...nici n-ar avea de ce sa aiba ceva cu ele.....dar din cele cu acoperire nationala 21 e primul care transmite aac+ 21 se adreseaza Romaniei nu celor din Slobozia sau TGMures exclusiv !
De aici vine treaba cu primul.....este primul din cele mari, puternice....
ghyo
oridnea in care s-a emis pe net in aacPlus:

1. Radio Sud-Est
2. Radio Mix FM Tg Mures
3. Radio 21 Deva
4. Radio Medias 725
5. Radio 21 Bucuresti

nu vorbim de radiouri puternice, vorbim de primul post de radio care a facut asta. Stiu ca am fost primii de la Gareth Paredes de la Orban si de la Peter J Lee, directorul de vanzari Orban in Europa. Ai ceva de comentat? Da-le un telefon si intreaba-i
a21alex
Hai sa zic...esti ,,Geneza,, transmisiei aac+ in Romania dar nu esti primul radio national care transmite in aac+...poate asa se intelege ce vreau sa spun.....
ghyo
QUOTE(a21alex @ Jan 28 2006, 16:38) *
Hai sa zic...esti ,,Geneza,, transmisiei aac+ in Romania dar nu esti primul radio national care transmite in aac+...poate asa se intelege ce vreau sa spun.....

am inteles de la inceput ce vrei sa spui si am mai inteles ca nu poti altceva decat sa sustii r21 si te inteleg. pe site-ul vostu nu scrie decat o minciuna, in continuare. nu scrie "primul post national", scrie doar ca e primul din romania la capitolul asta. stai sa intre si cei de la mix aici sa dea informatii
a21alex
Am vazut pe link-ul Orban ca se regaseshte Slobozia, dar acum Shoutcast-ul ofera facilitatzi el insushi de transmisie aac+ si inca gratuit....si se pare ca e mai bun ce ofera ei......fatza de Opticodec
ghyo
QUOTE(a21alex @ Jan 28 2006, 16:41) *
Am vazut pe link-ul Orban ca se regaseshte Slobozia, dar acum Shoutcast-ul ofera facilitatzi el insushi de transmisie aac+ si inca gratuit....si se pare ca e mai bun ce ofera ei......fatza de Opticodec

si asta ai aflat-o tot de la mine. ai uitat si asta? sau vrei sa fac un print screen si pe mesajul privat pe care ti l-am trimis, cel in care iti spuneam ca daca stiam ca scoate shoutcastul plugin nu mai dadeam banii pe orban. si cu toate astea tot noi am dat stream pe net in aacPlus, nu ma incalzeste cu nimic informatia pe care o ai tot de la mine
kye04
hahahah...ma amuza cei de la radio 21....si stiti de ce?
poate o sa par ciudat dar....
http://www.radio21.ro/forumx/phpBB2/viewto...1525&highlight=
uitati-va cind si ce am postat acolo...
smile.gif)))))))))))
so SHOUT THE FUCK UP a21alex
ghyo
QUOTE(kye04 @ Jan 28 2006, 16:44) *
hahahah...ma amuza cei de la radio 21....si stiti de ce?
poate o sa par ciudat dar....
http://www.radio21.ro/forumx/phpBB2/viewto...1525&highlight=
uitati-va cind si ce am postat acolo...
smile.gif)))))))))))
so SHOUT THE FUCK UP a21alex

kye04 , ti-au sters mesajul de pe forum....ba nu, nu era complet linkul

http://www.radio21.ro/forumx/phpBB2/viewto...ghlight=aacplus
a21alex
Radiourile locale nu se pot compara cu cele nationale......de aici toate divergentele astea.Eu inteleg asta ...tu insa nu.....doar am sus ca meritele la o`adica iti sunt recunoscute...dar ce vrei...ca pe site-ul radio21 sa apara o scurta istorioara a transmisiei aac+ in Romania si pe acolo sa fie si numele tau ? Fara rautate..... e o diferenta , calitatea face diferenta ?
ghyo
QUOTE(a21alex @ Jan 28 2006, 16:46) *
Radiourile locale nu se pot compara cu cele nationale......de aici toate divergentele astea.Eu inteleg asta ...tu insa nu.....doar am sus ca meritele la o`adica iti sunt recunoscute...dar ce vrei...ca pe site-ul radio21 sa apara o scurta istorioara a transmisiei aac+ in Romania si pe acolo sa fie si numele tau ? Fara rautate..... e o diferenta , calitatea face diferenta ?

omule, esti nebun? nu vreau asta, vreau doar sa dispara minciuna, "atatica" doar
kye04
nu l-au sters
mergi la forum si da sa caute orice postat de user KYE04
o sa vezi la DATI CU CAPU` AACPLUS
rz
Discutii mai multe (despre Radio 21) pe thread-ul dedicat va rog... nu aici, unde se posteaza mai mult adrese

Thread-ul: ''Radio 21 AAC+'' se afla imediat sub cele de la ''IMPORTANT''... va rog sa continuati acolo discutiile despre Radio 21
Va multumesc!
alex13romania
am mai gasit un post de radio online http://www.altermedia.ro/radio/
kye04
QUOTE(alex13romania @ Jan 31 2006, 16:04) *
am mai gasit un post de radio online http://www.altermedia.ro/radio/

tu ai reusit sa asculti ceva acolo???
*Victor*
Exista vreo adresa la care se poate asculta Magic FM (fostul Star Fm, fost Uniplus)? Sunt curios si eu cum suna un radio nou.
ghyo
QUOTE(*Victor* @ Feb 1 2006, 05:54) *
Exista vreo adresa la care se poate asculta Magic FM (fostul Star Fm, fost Uniplus)? Sunt curios si eu cum suna un radio nou.

inca nu. in curand, da
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.