Sony Ericsson w715

florin_alin24

http://mobile.softpedia.com/phones/Sony-Er...sson-W715.shtml

W705 in varianta Vodafone! wink.gif
tibi008
Dar oare astia de la Sony Ericsson nu au auzit decat de ,,262k colors,, thumbdown.gif , la ei inca nu exista 16 mil? Oricum arata foarte bine acest telefon. coolspeak.gif

mcsilluka
Stii cumva cand si la ce pret o sa fie valabil acest telefon in RO? huh.gif
Pe site-ul SE s-a postat de anul trecut dar inca nu se gaseste in magazine...

Thx,
smile.gif
Cs.
logo_cab
Si-a cumparat cineva acest telefon, sa stim puncte slabe/puncte forte? Cum e pe partea audio si pe foto?
balutza
Chiar sunt curios si eu de cum se prezinta varianta de pe piata romana. Ce buguri, ce puncte forte are, este un foarte bun inlocuitor pt W595 meu.
florin_alin24
Si l-a cumparat cine? Ca l-am vazut azi la voda la 1100 de lei. (cam scumput)
bgm79

stie cineva ce sistem de navigatie pot instala pe telefon w715?

balutza
QUOTE (bgm79 @ 1st June 2009, 22:29) *
stie cineva ce sistem de navigatie pot instala pe telefon w715?

Are el deja GPS.
bgm79
CITAT (balutza @ 2nd June 2009, 06:02) *
Are el deja GPS.

da stiu ca are...dar nu are harti k..vroiam sa stiu daca pot instala garmin sau ceva. la el poti folosi hartile doar daca ai net
Leon_bogdan

CITAT (bgm79 @ 3rd June 2009, 18:31) *
da stiu ca are...dar nu are harti k..vroiam sa stiu daca pot instala garmin sau ceva. la el poti folosi hartile doar daca ai net

si pe mine ma intereseaza daca merge folosit GPS-ul fara ca sa-ti faci abonament la Vodafone.
Leon_bogdan
CITAT (Leon_bogdan @ 11th June 2009, 21:14) *
si pe mine ma intereseaza daca merge folosit GPS-ul fara ca sa-ti faci abonament la Vodafone.

Merge sa-ti incarci harti... si sa nu depinzi de...operator?????????????????
A incercat cineva(chiar si la un model asemanator) ?????????????????

balutza
Sterge setarile de internet si wap, si incearca GPS. Din cate stiu va merge mai greu, pt ca dureaza mai mult sa se fixeze pe satelit, sau deloc. Incercati
M0rtar0
merge doar ca nu poti sa iti incarci harti decat in format java daca gasesti. in rest aGPS-ul isi face treaba fara trafic pe net. accesul la harti e gratuit 3 luni si poate fi facut prin programul wayfinder. adica in momentul in care tu scrii unde vrei sa mergi el iti scoate traseul prin wayfinder de pe net. aici faci trafic dar ai hartile updatatate in timp real. varinata fara net e ce am bolduit mai sus
kamikz
eu am telefonul acesta.

pana acum, in 3 luni de folosire zilnica am avut o singura blocare, in rest merge. pe partea de GPS nu l-am folosit decat cu programul Tracker, pentru a-m crea rute offroad si a le importa pe acestea in google maps.

celelalte 2programe de gps au nevoie de conexiune la net. Cel putin eu nu am reusit sa le fac sa functioneze fara.

in rest telefonul merge bine, mai ascult muzica din cand in cand, fac si ceva poze. E faina facilitatea de shake-control la music player, doar ca trebuie sa te obisnuiesti cu ea.
Face poze panoramice in mod automat, o alta functie care poate fi utila.

Inca o chestie faina: daca tastezi un nr de telefon , aparatul incearca sa-ti dea toate variantele care incep cu aceleasi numere, nu numai dn agenda ci si din lista de numere apelante/apelate. KOOL!

Altceva nu stiu ce sa zic. Este primul meu telefon non-nokia, dupa 13 ani de GSM. M-am obisnuit greu, insa acum e bine.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.