Actualul guvern

bogdan4ice

as dori sa aud opinii despre actualul guvern care ar trebui sa schimbe fata tarii....
worldwide
Uitandu-ma aseara la tv pe B1, imi permit eu sa largesc putin discutia si dau cateva mostre despre cum merge politica externa, acolo unde presedintele are un rol hatarator.

"Președintele Băsescu i-a relatat omologului său moldovean că a solicitat sprijinul
premierului Tony Blair pentru desemnarea, de catre Comisia Europeană, a unui comisar european pentru Republica Moldova."
Sursa: http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=5933&_PRID=ag

"De asemenea, președintele Băsescu a arătat că România va fi de acord dacă se va decide amplasarea de baze NATO pe teritoriul țării noastre, fără ca acest lucru să reprezinte un gest de ostilitate față de Federația Rusă."
Sursa: http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=5956&_PRID=ag

Frumos, nu ? worthy.gif

Mosotti
guvernul e super si presedintele beton coolspeak.gif
worldwide
Dap, cei mai "tari" coolspeak.gif
bogdan4ice
QUOTE(Mosotti @ Feb 16 2005, 16:01)
guvernul e super si presedintele beton  coolspeak.gif
*

Ti au dat ceva in plus se vede vreo schimbare?mai vb in cateva luni
Mosotti
ce dracu de schimbare vrei sa vezi in nici 2 luni? vrei sa te culci seara in romania si sa te trezesti dimineata in germania? voi inca mai credeti in minuni? cruda realitate: nu exista
bogdan4ice
QUOTE(Mosotti @ Feb 16 2005, 16:08)
ce dracu de schimbare vrei sa vezi in nici 2 luni? vrei sa te culci seara in romania si sa te trezesti dimineata in germania? voi inca mai credeti in minuni? cruda realitate: nu exista
*

sa ti zic ceva Romania si in 2 ani la fel va arata poate cu alt guvern ca asta nu va rezista decat pana cand psd va fi sigur de victorie o sa vedeti...

Mosotti
pai normal ca n-o sa arate cu pesedisti paranoici ca tine. stop bitching! n-o sa mai ajunga psd la putere in veci pururi. in 5 ani o sa moara bunicuta si o sa-l manince un mistret pe vinator si atunci vin si te intreb cine va conduce vidanja? imberbul titulescu?
bogdan4ice
QUOTE(Mosotti @ Feb 16 2005, 16:44)
pai normal ca n-o sa arate cu pesedisti paranoici ca tine. stop bitching! n-o sa mai ajunga psd la putere in veci pururi. in 5 ani o sa moara bunicuta si o sa-l manince un mistret pe vinator si atunci vin si te intreb cine va conduce vidanja? imberbul titulescu?
*

ce pot discuta cu unu care e vai de mama lui..... sa nu o dea in bara ...guvernul asta ca s a dus de tot nu o sa mai ajunga PD sau PNL la putere in veci
Cred ca am mai multe argumente in favoarea afirmatiilor mele decat poti sa aduci tu istoria vb singura ....trebuie sa deschizi ochii .....apropo am votata cu BASESCU asta ca fapt divers .....
fanariotul

QUOTE(worldwide @ Feb 16 2005, 15:58)
Uitandu-ma aseara la tv pe B1, imi permit eu sa largesc putin discutia si dau cateva mostre despre cum merge politica externa, acolo unde presedintele are un rol hatarator.

"Președintele Băsescu i-a relatat omologului său moldovean că a solicitat sprijinul
premierului Tony Blair pentru desemnarea, de catre Comisia Europeană, a unui comisar european pentru Republica Moldova."
Sursa: http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=5933&_PRID=ag

"De asemenea, președintele Băsescu a arătat că România va fi de acord dacă se va decide amplasarea de baze NATO pe teritoriul țării noastre, fără ca acest lucru să reprezinte un gest de ostilitate față de Federația Rusă."
Sursa: http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=5956&_PRID=ag

Frumos, nu ?  worthy.gif
*

Am vazut si eu emisiunea.
Oare cum se uita Tony Blair la Basescu cand acesta ii cerea sprijinul pentru desemnarea unui comisar european pentru Moldova ?
Ca o fi mica diferenta intre COMISAR(un fel de ministru al UE) si EMISAR, dar la nivelul ala...
Sau cum o fi pus Putin mana pe telefon sa-l sune pe Bush, ca sa-l intrebe de cand are NATO de gand sa faca baze in Romania ?
Ori cum i-o fi luat la ciocane pe aia din noul KGB, intrebandu-i de ce nu au aflat inainte ce are de gand NATO...
Ca este vorba de baze americane si nu NATO...iar e mica diferenta si nu "conteaza". smile.gif
worldwide
Da...Ce demisii si pensionari rapide s-or fi produs in Kgb-ul ala ! coolspeak.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.