Caut oameni cu DB2020 CID53

RCG

Cei care au DB2020 CID53 va rog sa ma contactati. Echipa SE-Scene este posibil sa fi gasit o metoda de patch-uire a CID53...
TimeWriter
Poate Esato sau NSE, SE Scene doar i-au copiat pe băieții ăștia. tongue.gif

loveparade
Cauti oameni cu DB2020 CID53 ?
Ma pufneste un ras ... poate cauti soft-uri care stiu sa faca patch la telefoanele CID 53.
Cu jdflasher ai incercat? Daca nu atunci, You can't patch CID 53 phones.
TimeWriter
QUOTE (loveparade @ Jan 3 2009, 22:07) *
Daca nu atunci, You can't patch CID 53 phones.

Not yet !

vladutgm
Mai cititi pe se-nse ca den_po a gasit o metoda de patch-uire pentru CID 53 si ca problema este in teste avansate. Poate ca pe se-scene.net se fac (de asemenea) teste.
AdiFCD
Era si cazul ...de cand asteapta lumea ... smile.gif
RCG
Fckin' shit oamenilor.

catalin2402 A GASIT O POSIBILA METODA DE PATCHUIRE A CID53 SI ACUM CAUT OAMENI PENTRU TESTE. GOT IT? vladutgm are dreptate.

Si btw: SE-Scene a descoperit majoritatea metodelor de functionare a walkmanului pe V630i si multe altele: gasiti in sectiunea developer wink.gif.

RCG
BTW:

in urma testelor cu black4vlad am reusit astazi sa decodam CID 53
zilele urmatoare voi incerca sa fac un tutorial cu poze pentru decodare / aplicare patch CID 53
multumesc pentru test

Sursa: http://se-scene.net/teste-db2020-cid53-t5637.html

Rog un moderator sa NU sterga postul sau sa il editeze intrucat nu am facut pentru reclama.

PS: in curand urmeaza DB2012 CID52
hyperion1707
QUOTE (TimeWriter @ Jan 3 2009, 22:08) *
Not yet !

Si totusi...
LE: Se pare ca, pana la urma, nu echipa SE-Scene a gasit modalitatea de a aplica patch-uri, ci @den_po.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.