nic_biso
2nd January 2009, 21:46
Poate nu am fost suficient de clar...
Eu sunt autorul trip reportului si evident toate fotografiile au fost facute de mine.
exorcistul
2nd January 2009, 21:48
Trebuia sa specifici amanuntul asta in primul post, sa stim si noi.
Oricum, foarte frumos.
mav1983
4th January 2009, 02:04
BRAVO!!! NU POT SA SPUN NIMIC DECAT BRAVO...CUVINTELE SUNT PREA SARACE...
MATRIXU
27th February 2009, 11:06
Cat te-a costat asa estimativ?
Ma bate si pe mine un gand la asa ceva.
Biletele de avion cu cat timp inainte le-ai luat?
nic_biso
27th February 2009, 18:43
Biletele de avion le-am luat cam cu 2 luni inainte. Zborurile cu Lufthansa Bucuresti-New York au costat cam 650-700 euro (cumparate din aprilie, zburat iunie-septembrie) iar cele 8 zboruri din State (cumparate din iulie, zburat in septembrie) au costat cam 500-600 dolari, la care s-au adaugat taxele de bagaj (la US Airways se plateste chiar si primul bagaj) si eu am avut 2. Deci au mai fost costuri totale cu bagaje cam de 100 dolari / persoana.
A mai costat transportul aeroport-oras destul, tinand cont ca am tot trecut prin multe aeroporturi. Transportul cu autorcarul a mai costat si el ceva, in Canada (250 dolari) + Mexic (50-60 dolari).
Cazarea a fost cam 20-30 dolari / noapte / persoana la hostel sau la hotel.
Mancarea cam 20 dolari/zi de persoana.
Alte cheltuieli cu obiective, suveniruri, cumparaturi (haine, cosmetice, electronice).
La mine a fost cam 2400 dolari / persoana (fara zborurile cu Lufthansa). Deci eu zic ca ieftin, mai ales ca am vizitat neintrerupt cam 3 saptamani.
softpedic
28th February 2009, 21:20
QUOTE (nic_biso @ Feb 27 2009, 18:43)

Biletele de avion le-am luat cam cu 2 luni inainte. Zborurile cu Lufthansa Bucuresti-New York au costat cam 650-700 euro (cumparate din aprilie, zburat iunie-septembrie) iar cele 8 zboruri din State (cumparate din iulie, zburat in septembrie) au costat cam 500-600 dolari, la care s-au adaugat taxele de bagaj (la US Airways se plateste chiar si primul bagaj) si eu am avut 2. Deci au mai fost costuri totale cu bagaje cam de 100 dolari / persoana.
A mai costat transportul aeroport-oras destul, tinand cont ca am tot trecut prin multe aeroporturi. Transportul cu autorcarul a mai costat si el ceva, in Canada (250 dolari) + Mexic (50-60 dolari).
Cazarea a fost cam 20-30 dolari / noapte / persoana la hostel sau la hotel.
Mancarea cam 20 dolari/zi de persoana.
Alte cheltuieli cu obiective, suveniruri, cumparaturi (haine, cosmetice, electronice).
La mine a fost cam 2400 dolari / persoana (fara zborurile cu Lufthansa). Deci eu zic ca ieftin, mai ales ca am vizitat neintrerupt cam 3 saptamani.
Raportat la perioada, e OK !