Samsung S8300
Pagini: 1, 2

eroarex

Noul Samsung S8300, la fel de slim ca si U900 soul va avea un ecran de 2,8" WQVGA AMOLED de 16mil culori si interfata sub forma de widgets biggrin.gif totul in numai 12.8 mm grosime biggrin.gif Corpul e din duraluminiu rezistent la zgarieturi dar si la amprente biggrin.gif Va putea reda Divx si se pare ca are si GPS
Arata foarte fashion si chiar o sa fie interesant biggrin.gif
LINK

Se pare ca va fi lansat prin martie anul viitor.
gebar
QUOTE (eroarex @ Dec 29 2008, 20:59) *
Noul Samsung S8300, la fel de slim ca si U900 soul va avea un ecran de 2,8" WQVGA AMOLED de 16mil culori si interfata sub forma de widgets biggrin.gif totul in numai 12.8 mm grosime biggrin.gif Corpul e din duraluminiu rezistent la zgarieturi dar si la amprente biggrin.gif Va putea reda Divx si se pare ca are si GPS
Arata foarte fashion si chiar o sa fie interesant biggrin.gif
LINK

Se pare ca va fi lansat prin martie anul viitor.

daca accepta 16 mil culori sa ruleze oare sistemul symbian ca si I8510?

eroarex
nu ruleaza, e o interfata proprie samsung cu widgets biggrin.gif fara batai de cap cu symbian
eroarex

imagini cu telefonul in actiune wink.gif
cristian30
va fi lansat in martie 2010?
eroarex
QUOTE (cristian30 @ Feb 11 2009, 21:36) *
va fi lansat in martie 2010?

nu cred, cel mai probabil in curand ... anul acesta biggrin.gif
DETALII COMPLETE AICI biggrin.gif
eroarex
video1
video2
impresionant divx pe un ecran amoled biggrin.gif

eroarex
un unboxing wink.gif
blackcat
Se pare ca a aparut deja. La Mediagalaxy.
dancosar

pls help! avand in vedere ca nu are simbian sau win mobile se poate pune alt soft si alte harti pt gps?
Zenix
A aparut si la Orange la pretul de 366.5 EUR.
Ovy123456789
Pretul e chiar acceptabil thumbsup.gif
eroarex
cam scump avand in vedere ca cu tot cu tva ajunge la 400 euro ... lg arena e la voda la doar 300 euro cu tot cu tva si mi se pare mai bun arena wink.gif
Zenix
Pretul de la Orange include TVA. Nu ma asteptam sa apara asa repede si la noi. Apropo, Samsung S7350 Ultra s a aparut?
eroarex
QUOTE (Zenix @ May 11 2009, 22:06) *
Pretul de la Orange include TVA. Nu ma asteptam sa apara asa repede si la noi. Apropo, Samsung S7350 Ultra s a aparut?

s8300 la voda e 330 euro smile.gif
vezi ca s7350 e tot la voda la vreo 250 euroi smile.gif
au si bagat lg arena la best deal ... abia astept biggrin.gif ... la voda
dancosar
sa nu care cumva sa faceti prostia sa il luati. eu am facut-o. aveam nevoie de un tel nou si imi trebuia si un gps si am zis ca iau S8300 si il fol si ca tel si cand am nevoie de gps este numai bun. am luat tel. si spre surprindera mea nu avea nici un soft sau harta sau ceva pt gps. am sunat la samsung bucuresti repr oficial si imi spun ei ca defapt nici nu se poate pune nimic pe el sa il fol ca si gps, chestia cu gps-ul este fol doar pt poze(o chestie ca sa localizeze unde a fost facuta poza). eu nu inteleg pt ce chestia asta. acum nu stiu ce sa fac, avand in vedere ca eu chiar aveam nevoie de gps.
Overruled
da, stiam chestia asta despre gps, pentru ca nu ruleaza nici un sistem de operare. in schimb telefonul este foarte tare.
blackcat
Pe gsmarena scria ca softul de GPS este optional. Adica se poate, daca vrea Samsung, ma gindesc eu.
shoru
QUOTE (dancosar @ 12th May 2009, 11:25) *
sa nu care cumva sa faceti prostia sa il luati. eu am facut-o. aveam nevoie de un tel nou si imi trebuia si un gps si am zis ca iau S8300 si il fol si ca tel si cand am nevoie de gps este numai bun. am luat tel. si spre surprindera mea nu avea nici un soft sau harta sau ceva pt gps. am sunat la samsung bucuresti repr oficial si imi spun ei ca defapt nici nu se poate pune nimic pe el sa il fol ca si gps, chestia cu gps-ul este fol doar pt poze(o chestie ca sa localizeze unde a fost facuta poza). eu nu inteleg pt ce chestia asta. acum nu stiu ce sa fac, avand in vedere ca eu chiar aveam nevoie de gps.

Poti instala soft pt GPS doar JAVA....asta daca gasesti
bogdan78
Cam slabe variante ai pentru gps mai ales ca nu are symbian sau windows mobile.
jetway
A reusit cineva la acest telefon sa scoata bara laterala q widget-uri? Sau macar sa elimine music playerul si radio ca sunt foarte enervante acolo? cursing.gif
Overruled
bara nu cred ca se poate scoate, dar din widgeturi da. ai un widget acolo pentru configurare prin care scoti ce widgeturi nu doresti.
lavi_crizantema
Umm ...
Stie cineva de ce atunci cand incerc sa trmit un mesaj imi da " Network settings unavaible " ?
Si cum schimba soneria de la mesaj ?
Si daca e lauat de la un magazin de telefone si am pus o cartela de la orange pre pay pot sa activez internetul ?
deadtongue.gif
Overruled
CITAT (lavi_crizantema @ 25th June 2009, 16:11) *
Umm ...
Stie cineva de ce atunci cand incerc sa trmit un mesaj imi da " Network settings unavaible " ?
Si cum schimba soneria de la mesaj ?
Si daca e lauat de la un magazin de telefone si am pus o cartela de la orange pre pay pot sa activez internetul ?
deadtongue.gif

Pentru mesaje trebuie setat centrul de mesaje: Messages -> Settings -> Text Messages -> Text message centre
Pentru soneria de la mesaj, intri la Profile, dai pe sageata din dreptul profilului >> iar langa numele profilului ai un tab care contine Incoming call.. New message etc. Dai la New message si schimbi acolo.
Da, se poate activa internetul, dar iti trebuiesc setarile de la operator.
lavi_crizantema
Ooookkk ... aia cu soneria am rezolvat-o si aia de la mesaje aproape .. notangel.gif
Si setarile de la operator... mai pentru prosti spus ? :">

Si app la aia cu mesaje ... Am intrat unde ai zis am selectat unul .... si la Centre adress am scris ... nr meu de telefon ?
La Validity period ....?
biggrin.gif
Mrg am pus ... 6h dupaia dreadful type text si la name am psu numele meu ..
Si acum cand ii dau send acum imi da "Sending message failed"

:|
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.