brake_ice
29th December 2008, 10:47
Azi noapte, mergand pe un drum spre Rachitele, cu un Touareg(echipat cu cauciucuri de iarna si cu functiile activate) aveam cam 40 km/h. Drumul era inghetat. Vine un Ford Mondeo, aluneca si loveste masina drept in cuiul de remorcare.(desigur ca ala a lovit cuiul cu usa). La randu-i Touaregul a alunecat in urma impactului si m-am bagat intr-un bolovan,, in radiator! Ala nici nu a coborat, s-a blindat in masina si a sunat la 112. A coborat si a inceput sa ma loveasca, sa injure si sa imi zica ca i-am f#### creditul.
A venit nenea politaiu si a zis ca eu sunt vinovat ???! Nici un proces verbal, nimic, mi-a luat datele din permis, nr. de telefon si mi-a dat si el un nr de telefon. A zis sa-l sun daca ma inteleg cu soferul si daca nu ne intelegem sa-l sun.
)
Deci, ce fac ???
--Taica-meu a zis ca am glumit si ca m-am bagat intr-un pom si s-a spart radiatoru.
PS:m-au mai si lasat in frig 4 ore 
PPS:nu glumesc. dar politistul ala, a procedat corect? sau sa fi fost o ruda de a lu asta?
rotnic
29th December 2008, 10:58
Scuza-ma, dar tu ce cauti pe soselele patriei daca habar n-ai ce draq trebuie sa faci in caz de accident?
sanddy1964
29th December 2008, 11:25
Ai proces verbal? Ce scrie pe el?
Cum te-a lovit cu usa in carligul de remorcare?A luat de volan sa evite impactul frontal si asa te-a lovit? Inseamna ca el venea din spate.
- Tu nu cumva erai oprit acolo unde nu e voie? Daca nu, nu ai nici o treaba.Sa scrie ala ca te-a lovit din spate si gata.Nu ai de plata nimic.
- Insa un motiv ti-a zis el de te-a scos vinovat.
- Stai linistit ca ala avea CASCO, nu e nici o problema..daca masina e luata in leasing CASCO e obligatoriu.
- V-a facut probe de alcoolemie? Acolo cum ati stat?Din cate inteleg insa politaiul a plecat de acolo fara nimic scris. Asa ca NU AI NICI O PROBLEMA INSA DU-TE AZI SI DECLARA ACCIDENTUL NEAPARAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!Altfel s eva duce jarteaua aia penala cu Fordul si te face chiar si nevinovat fiind. Tre sa declari in termen de 24ore orice accident.Asa o sa-i treaca bautura din nas lu' ala cu Fordul si pe urma isi pune in miscare amicii.
Ai gresit pt ca trebuia sa suni la 112 si sa spui cum a procedat nenea politaiul.Iti zic eu ca a vazut si el ca nu e vina ta dar v-a lasat sa va intelegeti in f de ce asigurari aveti si ce pagube sunt. Eu i-as da nitica carne lu ala cu Fordul.Da-l in ma-sa , nu-i da nimic de la tine.Fa-ti masina pe CASCO sau pe RCA-ul lui si gata.
C.F.S.
29th December 2008, 16:10
Doaaaamneeee iarta-ma dar scenariul asta parca e luat din filme. Cum sa nu va fac bre proces verbal militianu.... Incredibil bai nene, incredibil. Fugi la politie si declara accidentul, vorba celui de mai sus.
In afara de cuiul de la remorca (de la Touareg
) mai sunt si alte semne in partea din spate??
Ai retinut numarul de inmatriculare al idiotului?
Marius3k
29th December 2008, 20:48
Gagicile, de ce nu mergeti voi pe head2head?
charme
29th December 2008, 20:58
QUOTE (Marius3k @ Dec 29 2008, 20:48)

Gagicile, de ce nu mergeti voi pe head2head?
multumim de stramutare/stergere, da' ma lamureste careva daca-s atat de unicat pre cum fusei prezentata?
brake_ice
29th December 2008, 21:00
Am fost la politie si cica nr. de inmatriculare a lu ala cu Fordul a facut un accident si acu 3 zile a facut un accident la Sinaia si e dat in urmarire. Cat despre nenea politai, nu-i nimic de rezolvat pentru ca nu stiu cine p### era politistul respectiv.(si ca fapt divers...telefonul cu nr de telefon respectiv e inchis[am sunat de 3 ori])
Ala venea din spate cu viteza mare, deoarece a si franat cand a vazut ca se duce, plus ca nu avea nimic, nici lanturi nici cauciucuri de iarna. Viteza nu o cunosc da m-am uitat in oglinda si vedeam ca zboara zapada si pe luneta.
La subiect: avea vreo 70 km/h, a pierdut controlul, a alunecat spre stanga, eu ca prostu am franat ala cu usa fata dreapta a luat cuiul, iar masina ,,s-a speriat'' si m-am magat intr-un bolovan de pe marginea drumului.
OFF TOPIC: revelionul il am inclus la petrecerea de la servici
PS: Acuma vad de numar, il stiu, IF 99 D#F
sanddy1964
29th December 2008, 21:17
Cum adica # ???????????? PAI SCRIE NUMARU, CARE EPROBLEMA?
Nu ai nici o chestie, stai linistit, daca ai CASCO, fa masina pe CASCO si apoi o sa se ocupe aia sa rcupereze banu de la jegos.
@charme...mey...eu va intrebasem unde faceti Revelionul, alte chestii..lasati cu Touaregul ca e mai complicata treaba,,,112, chestii socoteli!
@ROX : Pai VEZI DE CE AM ZIS SA DEA TEL LA 112 ? isteata pamantului!Stii tu ca nu e bine sa dai la 112! Bravo Marius!Bine ai facut ca ai sters.
PT CA ALA ERA CU ALTE ACCIDENTE LA ACTIV!!!!!!!. Pt ca un jeg care sare la bataie cand e vinovat nu merita sa fie tratat normal, ci cu cu sabia! Vedeav-as cu un nesimtit din asta si sa va tocmiti cu un politai corupt!
D-aia era bine sa dea tel la 112 si sa nu dea nici un act lu ala care zicea ca e polizai.Daca ala nu se comporta ca un politai, NU ESTE POLIZAI!!!!!!!!!!NU TREBUIE TRATAT CA ATARE!TREZITI-VA! Au si ei sefi.Dati-le telefon!
Mariuse, sebulbuse,..sa mai restrangem nene numarul posturilor aiurea ca e totusi vorba de accidente!!!!
@charme: nu a zis nimeni nimic de ce ai scris tu, stai linistita, doar ca mai intai e bine sa intelegi despre ce e vorba si apoi sa zici ceva,..e vorba de Touareguri, etc
rox
29th December 2008, 21:22
QUOTE (sanddy1964 @ Dec 29 2008, 21:17)

Cum adica # ???????????? PAI SCRIE NUMARU, CARE EPROBLEMA?
Nu ai nici o chestie, stai linistit, daca ai CASCO, fa masina pe CASCO si apoi o sa se ocupe aia sa rcupereze banu de la jegos.
@charme...mey...eu va intrebasem unde faceti Revelionul, alte chestii..lasati cu Touaregul ca e mai complicata treaba,,,112, chestii socoteli!
@ROX : Pai VEZI DE CE AM ZIS SA DEA TEL LA 112 ? isteata pamantului!Stii tu ca nu e bine sa dai la 112! Bravo Marius!Bine ai facut ca ai sters.
PT CA ALA ERA CU ALTE 3 ACCIDENTE LA ACTIV!!!!!!!. Pt ca un jeg care sare la bataie cand e vinovat nu merita sa fie tratat norma, ci cu cu sabia! Vedeav-as cu un nesimtit din asta si sa va tocmiti cu un politai corupt!
alo, alo, n-am zis ca "nu e bine sa dea tel la 112", am zis doar ca are sanse ( maricele) sa nu faca nimic. de aici pina la !!!!! ####### , zeci de accidente la activ si politie romana corupta e cam cit de la mine pina la satu mare. adica mult.
Jesus.
brake_ice
29th December 2008, 21:48
Nu stiu daca e bine sa o dam in off topic!
Oricum...m-a sunat un domn, parea disperat si mi-a zis ca daca suflu inca o vorba despre accident imi da foc la casa! 
Acum ce e de facut?
sanddy1964
29th December 2008, 22:05
QUOTE (brake_ice @ Dec 29 2008, 21:48)

Nu stiu daca e bine sa o dam in off topic!
Oricum...m-a sunat un domn, parea disperat si mi-a zis ca daca suflu inca o vorba despre accident imi da foc la casa!
Acum ce e de facut?
Pai zii sa-ti aduca banu' de reparatii si nu zici nimic! Hai ca devine cam telenovela...lasa-l pe taticu sa se ocupe de acum inainte. Da acu' pe bune, el de unde are nr tau????????Hai mai nene, eu cu Touaregul dadeam inapoi si-i buleam si restul masinii apoi cadema la pace cu el si ziceam ca sa o faca CASCO pt amandoi...mai luam si un ban de la jegos.
@ROX...pai reciteste ce a fost sters
si o sa vezi unde ai zis ce nu trebuia...
Cred ca ar trebui sa asteptam cateva zile,,,pana se rezolva cazul...
Domnului respectiv da-i un link pe SP, si zii ca ti-a zis sanddy ce sa-ti faca...iti zic eu pe PM ce...
brake_ice
29th December 2008, 22:14
QUOTE (sanddy1964 @ Dec 29 2008, 22:05)

Pai zii sa-ti aduca banu' de reparatii si nu zici nimic! Hai ca devine cam telenovela...lasa-l pe taticu sa se ocupe de acum inainte. Da acu' pe bune, el de unde are nr tau????????Hai mai nene, eu cu Touaregul dadeam inapoi si-i buleam si restul masinii apoi cadema la pace cu el si ziceam ca sa o faca CASCO pt amandoi...mai luam si un ban de la jegos.
@ROX...pai reciteste ce a fost sters

si o sa vezi unde ai zis ce nu trebuia...
Cred ca ar trebui sa asteptam cateva zile,,,pana se rezolva cazul...
Domnului respectiv da-i un link pe SP, si zii ca ti-a zis sanddy ce sa-ti faca...iti zic eu pe PM ce...
Are numele meu, si am nr de telefon public si am abonament, poate m-a gasit la OrangeInfo
Am pus pe maica-mea sa se intereseze si tipul are 3 accidente in decembrie.+ala cu mine
1. Fara faruri aprinse si fara centura(achitat)
2. Viteza excesiva(achitat)
3. Accident fara victime(fuga de la locul accidentului)
4. accidentul cu mine(nerezolvat)
charme
29th December 2008, 22:29
QUOTE (sanddy1964 @ Dec 29 2008, 21:17)

@charme: nu a zis nimeni nimic de ce ai scris tu, stai linistita, doar ca mai intai e bine sa intelegi despre ce e vorba si apoi sa zici ceva,..e vorba de Touareguri, etc
ioi mey, scuze, e drept ca nu le am cu touaregurile, imi pot imagina linistita ca-s duse la sectie in punguta de un leu
Valy1
29th December 2008, 23:05
QUOTE (brake_ice @ Dec 29 2008, 21:00)

La subiect: avea vreo 70 km/h, a pierdut controlul, a alunecat spre stanga, eu ca prostu am franat
Pot sa te intreb cam la ce te-ai gandit ?
brake_ice
30th December 2008, 11:52
QUOTE (Valy1 @ Dec 29 2008, 23:05)

Pot sa te intreb cam la ce te-ai gandit ?
Banuiam ca o sa se duca in jos! Drumul acela trece pe langa un parau(cei care au fost pe acolo stiu) si banuiam ca o sa cada cu masina acolo, voiam sa-l ajut, dar a venit spre mine in loc sa se duca in jos!
melcu79
30th December 2008, 11:58
Nu asteptati dreptate de la politai.
Ei fie nu cunosc legea (da, habar nu au !), fie sunt ajutati sa nu o cunoasca.
Grija mare, faceti poze, retineti numerele de telefon si uitati-va de oameni care va pot fi martori (daca sunt pe acolo!).
_Smiley_
2nd January 2009, 19:47
QUOTE (brake_ice @ Dec 29 2008, 22:14)

.........
Am pus pe maica-mea sa se intereseze si tipul are 3 accidente in decembrie.+ala cu mine
1. Fara faruri aprinse si fara centura(achitat)
2. Viteza excesiva(achitat)
3. Accident fara victime(fuga de la locul accidentului)
4. accidentul cu mine(nerezolvat)
probabil ca mama ta face misto de tine. mersul fara faruri aprinse sau fara centura,la fel ca si viteza excesiva, nu intra in categoria "accidente". cat despre "fuga de la locul accidentului", eu stiu ca trebuie sa fie neaparat si victime, in caz contrar intra in alta categorie.
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.