Myair
Pagini: 1, 2

Thomas-

Ce parere aveti despre ei?
softpedic
QUOTE (Thomas- @ Dec 26 2008, 23:54) *

Destul de proasta, sper sa nu-i "strice" pe cei de la SkiEurope, cu care s-au aliat.

Thomas-
Asta am auzit si eu. In afara de intarzieri, este posibil sa iti anuleze zoborul si sa nu iti dea banii inapoi?
fly_dream
QUOTE (Thomas- @ Dec 27 2008, 12:33) *
In afara de intarzieri, este posibil sa iti anuleze zoborul si sa nu iti dea banii inapoi?

Nu sunt nici mai buni, nici mai rai decat altii (poate doar Ryanair sa prezinte mai multa siguranta in special datorita "parcului aero" substantial de care dispun). In circa 15 zboruri cu ei, am patit intarzieri nesemnificative, o anulare de cursa (anuntata cu 2 saptamani inainte si rezolvata printr-o rezervare la un zbor apropiat), o inlocuire de aeronava din "motive operationale" dupa o intarziere de 2 ore. La preturile promovate, un coeficient de risc "nu se vede".... In plus, aeroporturile pe care opereaza sunt mai acceptabile decat cele traditionale low cost.
Thomas-
QUOTE (fly_dream @ Dec 27 2008, 19:32) *
Nu sunt nici mai buni, nici mai rai decat altii (poate doar Ryanair sa prezinte mai multa siguranta in special datorita "parcului aero" substantial de care dispun). In circa 15 zboruri cu ei, am patit intarzieri nesemnificative, o anulare de cursa (anuntata cu 2 saptamani inainte si rezolvata printr-o rezervare la un zbor apropiat), o inlocuire de aeronava din "motive operationale" dupa o intarziere de 2 ore. La preturile promovate, un coeficient de risc "nu se vede".... In plus, aeroporturile pe care opereaza sunt mai acceptabile decat cele traditionale low cost.

Ei, sunt dispusa sa imi iau riscuri dintr-astea, dar am citit pe net despre cazuri cand s-au anulat cursele si oamenii nu si-au primit banii platiti pe bilet.
Apollo
Salve!

Tocmai ce a patit-o tatal meu in seara asta. Ar vrea sa depuna o reclamatie si nu prea stie unde sa o depuna.

SPETA

Si-a cumparat in luna noiembrie bilet dus - intors pe ruta Venetia - Bucuresti. Biletul la luat de la o agentie de voiaj care lucreaza si cu Myair. Biletul consta in acea foaie A4 pe care o stie toata lumea si care contine numele persoanei, datele de referinta ale zborului etc.

La venire, pe data de 17 decembrie 2008, nu a fost nicio problema.

In aceasta seara, pe aeroportul Baneasa, stupoare!!! Cand a vrut sa faca chech-inul, au constatat aia cum ca tatal meu nu apare la ei in computer si prin urmare, nu ii pot permite sa se imbarce, desi biletul e ok.

Le-am explicat ca la venire in Romania, pe aeroportul din Venetia nu a intampinat nicio problema. Ne-au solicitat boarding - pass-ul de imbarcare din data de 17 decembrie. Cand le-am aratat tichetul respectiv, au inceput sa se uite unii la altii, ca nu e posibil din moment ce in computer nu apare nimeni cu numele respectiv!!! Culmea e ca tatal meu nu apare pe lista de pasageri nici macar pe data de 17 decembrie, cand el a venit in Romania cu acel avion!!!

Ca sa nu o mai lungesc, in final nu au permis tatalui meu imbarcarea si au aruncat vina pe cei de la agentia de la care a luat biletul. Au sugerat sa luam maine legatura acolo si sa plateasca aia pentru un alt bilet de intoarcere in Italia, intrucat e greseala lor!!!

Ce parere aveti?

Cum e posibil sa se intample asa ceva?

A ramas sa vedem ce vom putea face maine dupa cateva discutii in Italia, la agentia de acolo.

Am sa va comunic si voua rezultatul.

Oricum, suntem hotarati sa depunem o sesizare undeva, dar nu prea stim unde. Ce parere aveti?

Hey23
Foarte ciudata treaba...asa ceva n-am mai auzit. Daca a putut sa ia primul zbor... ma gandesc ca e ceva in neregula cu baza de date de la Myair, ca cei de la agentie au cumparat biletul, ei o sa zica probabil ca nu e vina lor, si tot asa.

cosmorom
Sigur este o greseala in baza de date a Myair. Nu au nici o vina cei care au vandut biletul dar...mai uita-te odata pe acel bilet si vezi daca sigur e si intoarcerea trecuta pe el. Protectia consumatorului ar putea face lumina in acest caz. Da un mail si la Myair cu aceasta problema pe care o ai. Ei au niste agentii proprii de vanzare a biletelor si in Bucuresti. Una este pe B-dul Balcescu si nu ar strica sa te duci pana acolo sa vezi ce poti face si cui sa te adresezi.
karina19
QUOTE (Thomas- @ Dec 26 2008, 23:54) *

au niste taxe............. te doare mintea: taxa pt bagaje (max 18 kg), taxa de rezervare on-line, taxa de handling, taxa, taxa, taxa, celelalte companii iti dau cate un pahar cu apa, My Air nu, in plus percep taxe pt Call Center, urat din partea lor..... nu am venit eu aseara din Italia cu ei si am avut intarziere de 4.30 ore, bine ne-au dat bon de 5 euro/pers pt consumatie, dar nu va sfatuiesc sa mergeti cu My Air

numai bine
livelysory

Ce parere aveti despre Pasul Valcan?
A fost cineva pe-acolo? Am citit ca este destul de frumos acolo, chiar daca statiunea nu este la fel de renumita precum celelalte din Valea Jiului (Straja, Ranca, Parang) ...
burli
cinstit vorbind nu am auzit din pacate , precum sint si alte locuri de care numai putin stiu de ele ... poate aflam mai multe sint si eu curios
bubalus
ar trebui mutat si topicul asta MyAir..langa celelate (Wizz si restul)...

vad ca au oferte buna zilele astea la unele zboruri la Myair.

Azi am luat un bilet Venezia - Bucuresti pt Vineri 6 martie
(ora 07.05) cu 1 euro si Bucuresti - Millano pt. luni 9 martie (21.00) tot cu 1 euro. fara nici o alta taxa in afara taxelor de 5 euro pt. procesare plata cu cardul.
in total 12 euro.
ideea e ca momentan sunt cu serviciul in milano si nu si nu stiu daca o sa-mi pot lua vineri si luni liber....dar daca pot...inseamna ca am facut o afacere buna....daca nu...am pierdut 12 euro ..ceea ce nu-i un capat de tara.
era bine daca gaseam Milano - Bucuresti la 1 euro...dar cel mai ieftin era 36 euro + 5 taxa...
in fine...se mai adauga cheltuielile pana la venetia...si pierdul noptii pe acolo (zborul e la 7 dimineata)...insa daca pot sa plec...pot atunci o sacaut pe la wizz sau alti o varianta de plecare din milano....

QUOTE (karina19 @ Jan 14 2009, 18:49) *
au niste taxe............. te doare mintea: taxa pt bagaje (max 18 kg), taxa de rezervare on-line, taxa de handling, taxa, taxa, taxa, celelalte companii iti dau cate un pahar cu apa, My Air nu, in plus percep taxe pt Call Center, urat din partea lor..... nu am venit eu aseara din Italia cu ei si am avut intarziere de 4.30 ore, bine ne-au dat bon de 5 euro/pers pt consumatie, dar nu va sfatuiesc sa mergeti cu My Air

la 1 euro biletul.... parca m-as risca
TNT-NET
Nu stiu cum va ies voua biletele alea la 1 euro ca ma tot chinui de jumatate de ora sa gasesc o ruta convenabila in martie si sub 150 euro / 2 persoane dus intors nu gasesc ( taxe incluse). La ei pe site vad ditamai reclama 6 euro taxe incluse ...iarasi nu gasesc asa ceva. Poate ma ajuta si pe mine cineva . As vrea sa plec in martie de pe 13 pana pe 16-17 la milano , roma sau paris .
flc
QUOTE (TNT-NET @ Jan 27 2009, 22:43) *
Nu stiu cum va ies voua biletele alea la 1 euro ca ma tot chinui de jumatate de ora sa gasesc o ruta convenabila in martie si sub 150 euro / 2 persoane dus intors nu gasesc ( taxe incluse). La ei pe site vad ditamai reclama 6 euro taxe incluse ...iarasi nu gasesc asa ceva. Poate ma ajuta si pe mine cineva . As vrea sa plec in martie de pe 13 pana pe 16-17 la milano , roma sau paris .

pai cred ca nu gasesti, cauta eventual alte date.
eu am luat napoli -bbu la un euro, in august. de dus, vad eu...
fly_dream
QUOTE (TNT-NET @ Jan 27 2009, 22:43) *

Iti recomand varianta cu care ma duc eu de obicei la Paris ca sa ies cat mai ieftin posibil si sa se potriveasca oarecum si orele:

12 martie

Bucuresti (Baneasa) - Venetia (Treviso) cu Wizzair (11:55-13:00) 109 ron
Venetia (Treviso) - Paris (Beauvais) cu Ryanair (20:45-22:25) 10 euro

17 martie

Paris (Beauvais) - Milano (Bergamo) cu Ryanair (8:30-9:55) 10 euro
Milano (Bergamo) - Bucuresti (Baneasa) cu Wizzair (15:40-18:50) 109 ron

Din martie exista si zbor direct Wizzair Bucuresti - Paris, dar biletele s-au scumpit un pic, te-ar costa la dus pe 13 martie 299 ron, iar la intors (dimineata) ai fie pe 16 (229 ron), fie pe 18 (299 ron).
flc
Sunt zile de miercuri cand ajungi de la C-ta la Paris cu 5 euro, toate taxele incluse, in lunile feb si martie. Cauta la ryan.
bubalus
QUOTE (flc @ Jan 29 2009, 19:51) *
Sunt zile de miercuri cand ajungi de la C-ta la Paris cu 5 euro, toate taxele incluse, in lunile feb si martie. Cauta la ryan.

banuiesc ca zici ...din bucati....cu schimbare in pisa

edit: am verificat si eu ...am simulat pe 18 februarie si intradevar cu 5 euro zbori c-ta paris cu schimbare in pisa. 2,5 euro pe zbor...incredibil
nic_biso
Am zburat cu MyAir, Venetia - Bucuresti, pe 25 ian.
Puteti vedea poze de pe zbor cat si poze din Venetia, intr-un trip report.
fly_dream
QUOTE (nic_biso @ Feb 1 2009, 12:42) *
Am zburat cu MyAir, Venetia - Bucuresti, pe 25 ian.
Puteti vedea poze de pe zbor cat si poze din Venetia, intr-un trip report.

Uffffffffff, "rautate", ce dor mi s-a facut.........................! Zboruri in fiecare luna?!? Wow..... si eu nu am inca nimic planificat pe anul asta (am de platit datorii pentru excursiile trecute) si ofertele vin si se tot duuuuuuuuuuuuuuc.....
softpedic
QUOTE (fly_dream @ Feb 2 2009, 12:16) *
Uffffffffff, "rautate", ce dor mi s-a facut.........................! Zboruri in fiecare luna?!? Wow..... si eu nu am inca nimic planificat pe anul asta (am de platit datorii pentru excursiile trecute) si ofertele vin si se tot duuuuuuuuuuuuuuc.....

Asa te lauzi tu, draga, in an de criza ? biggrin.gif
madaa
Buna,

Am o problema cu minunata companie low cost My air:

In data de 04.01 am cumparat un bilet de avion de la My Air pe ruta Bologna-Bucuresti, insa zborul a avut o intarziere de min 24 ore din cauza faptului ca avionul era blocat la Paris pt ca ninsese.Am renuntat la bilet extenuata fiind dupa 14 ore de stat in aeroport si 6 la hotel si m-am intors in Bologna.Am vorbit cu cei de la biroul My Air si cu cei de la call center din Italia, de aici fiind indrumata sa scriu un mail la customercare@myair.com si sa cer rambursarea contravalorii biletului. Le-am scris vreo 5 mail-uri, insa degeaba...se pare ca se incapataneaza sa-mi incale drepturile instituite prin Regulamentul CE nr. 261/2004, acela de a-mi restitui banii pe bilet, la cerere, daca zborul are o intarziere mai mare de 6 ore.

Ati patit asa ceva cu My Air?Ce ma sfatuiti sa fac?Am depus plangere si la OPC si surpriza!! inca nu am primit niciun raspuns.

Va multumesc anticipat si va doresc o seara placuta! smile.gif
ronnie09
QUOTE (madaa @ Feb 2 2009, 23:45) *
Buna,

Am o problema cu minunata companie low cost My air:

Am avut si eu o problema cu ei (mi-au modificat ora de plecare). Dupa ce am schimbat cateva mailuri, in care incercau sa ma abureasca, am sunat la call-center (gasesti nr pe site). Aici am reusit sa obtin contravaloarea biletului (in bani) pentru ca nu imi convenea noua ora de plecare.
Asa ca te sfatuiesc sa suni la ei decat sa stai si sa astepti un raspuns prin mail.
Bafta!
adb9000
A folosit cineva noul carnet de la My air?
N-am inteles cat timp e valabil.Nu e chiar low cost da pentru urgente ar fi bun.
bubalus
QUOTE (adb9000 @ Feb 17 2009, 12:46) *
A folosit cineva noul carnet de la My air?
N-am inteles cat timp e valabil.Nu e chiar low cost da pentru urgente ar fi bun.

la ce carent te referi? poti sa detaliezi un pic?
adb9000
QUOTE (bubalus @ Feb 17 2009, 13:10) *

My CARNET
Myair presenta MyCarnet !!

MyCarnet è lo strumento indispensabile per chi viaggia spesso e non è in grado di programmare i propri spostamenti ma vuole in ogni caso risparmiare.
Con MyCarnet avrete la possibilità di prenotare il vostro viaggio ad un prezzo fisso, con garanzia di prenotazione sino all’ultimo posto disponibile sull’aereo.

Caratteristiche comuni a tutti i carnet:

- I carnet possono essere per voli nazionali o internazionali
- Nominativo libero: non richiesto il nome del passeggero al momento della richiesta del carnet
- La prenotazione del volo è possibile fino ad esaurimento disponibilità posti, senza altre limitazioni
- Bagaglio: un bagaglio da stiva incluso (max 18 kg)
- Tasse incluse
- Pagamento con carta di credito al momento della richiesta online

CARNET 10
- 10 tratte sola andata
- 2 cambi nome/data gratuiti. Cambi ulteriori a pagamento secondo le Condizioni Generali myair
- Spese amministrative: 10 Euro (Risparmi 40 Euro rispetto a 10 prenotazioni singole)

CARNET 20
- 20 tratte sola andata
- 1 biglietto gratuito: paghi solo 19 tratte
- 5 cambi nome/data gratuiti. Cambi ulteriori a pagamento secondo le Condizioni Generali myair
- Spese amministrative: 10 Euro (Risparmi 90 Euro rispetto a 20 prenotazioni singole)

CARNET 30
- 30 tratte sola andata
- 2 biglietto gratuito: paghi solo 28 tratte
- 7 cambi nome/data gratuiti. Cambi ulteriori a pagamento secondo le Condizioni Generali myair
- Spese amministrative: 10 Euro (Risparmi 140 Euro rispetto a 30 prenotazioni singole)

in limba romana inca nu l-au introdus.L-am vazut ieri prima data.

QUOTE (bubalus @ Feb 17 2009, 13:10) *

SCEGLI IL TUO CARNET

TRATTE ROTTE GRATUITA' CAMBI SPESE AMM. COSTO

10 NAZIONALI NO 2 10 € 980 €

10 INTERNAZIONALI NO 2 10 € 1250 €

20 NAZIONALI 1 5 10 € 1862 €

20 INTERNAZIONALI 1 5 10 € 2375 €

30 NAZIONALI 2 7 10 € 2744 €

30 INTERNAZIONALI 2 7 10 € 3500 €

Per ogni carnet:

- Cambio: data e/o nome

- 1 bagaglio incluso

- Tasse incluse

- Pagamento con carta di credito al momento della richiesta online
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.