Samsung J770

nullbyte

Am achiziționat un Samsung J770, văd că e foarte rar :|

Există jocuri, skinuri și aplicații pentru el? Orice chestie pentru acest telefon e bine-venită peacefingers.gif
daemonn_mihai
Salut. Cum e telefonul? Adica cum se aude muzica ca stiu ca este un telefon pentru muzica.....Si pozele cum ies. Ma bate gandu sa iau unul la Cosmote la abonament....

nullbyte
Păi și eu, de la Cosmote l-am luat. Plănuiesc să-l decodez.

Este foarte bun pentru muzică și radio, i-am adăugat un microSD de 2GB și se mișcă perfect. Camera e de 2MP.
Partea proastă e că nu are un sistem de operare mainstream, ca de exemplu Symbian, UIQ sau Windows Mobile. Are un sistem de operare propriu ("proprietary"). Jocurile Java se pare că se pot instala numai prin GPRS, eu nu am găsit altă metodă... E un telefon bun numai pentru muzică... Partea de skinuri e la fel de goală. Are 3 skinuri default, altele nu se găsesc.

Nota mea: 1/5. Se putea muuuult mai mult. Și nu înțeleg rostul utilizării unui OS propriu, când există deja Symbian. Symbian va fi open-source din 2009 (nu se știe când, dar teoretic în prima jumătate a anului). Nu cer Windows Mobile, pentru că e foarte scump, dar în loc să pună pe mobil softul lor (bun de nimic), mai bine puneau un OS deja folosit de miliarde de telefoane, un OS stabil și rapid, ce suportă multe modificări și add-onuri.

Sunt foarte dezamăgit de el... sad.gif
daemonn_mihai
Pai Cosmote-ul stiu ca nu blocheaza telefoanele chiar daca sunt luate la abonament. Si sa inteleg ca regreti alegerea facuta?
nullbyte
Nu le codează? Super!

Da, regret profund alegerea. Cum am mai zis, e un telefon slab, făcut doar pentru muzică. Am descoperit acum soluția pentru jocuri. Jocurile necesită și un fișier .jar, dar obligatoriu și unul .jad.
daemonn_mihai
Pai tocmai muzica ma intereseaza.......Da cum se aude? Se aude tare , incet , clar , gajie , paraie?? Cum e? Stiu ca toate Samsungu-rile sunt cam praf la sunet si baterie. Apropo bateria cat tine?
nullbyte
Am fost la munte zilele astea, sorry pentru slow reply.

Se aude super, cel puțin în căști. Fără se aude rezonabil, un sunet foarte clar, dar nu se aude de la 10 km să zicem. L-am luat la mine în astea 3 zile. Muzică la căști zilnic, 8-9 ore din 24, l-am încărcat de 2 ori în total.

Narcis38
Da,confirm ca este un telefon doar sa zicem doar pt muzica si lux ( designul nu este unul oarecare,ci este unul de lux sa zic asa) Dar sant foarte dezamagit ca nu sunt theme pt acest telefon ...
glitch
am vazut intr-o poza pe net ca ar avea la handsfree mufa jack 3,5mm sa poti baga casti normale, poate sa-mi confirme/infirme cineva chestia asta?
Narcis38

salut.

Am o mica problema cu acest telefon.Cum fac sa se auda doar o singura data melodia pt ton de mesaj ? mie mi se aude de 4 ori . Asta este la orice melodie pe care o pun pt mesaj,dar cand pun una default se aude normal
Rzv10
Salut...Mi-am luat si eu un Samsung J770 de la Cosmote si am o problema....Nu citeste cardul...Ma puteti ajuta va rog?
sanicica
salut, ma intereseaza un singur lucru ca in rest e clar din caracteristici acest telefon samsung j770 ce autonomie la baterie are, un ex. ar fi 7 ore vb, alta sursa zice 3 ore vb, nu mai intelegi care este adevarul, imi poate spune cineva, sau macar cit tine bateria normal...
tr-mag
[size="4"mi-am cumpara unu si mi se pare zoper bun,chiar imi place :X...muz se aude f bne dar vreau sa il dau k ew ma km imbat ji imi e teama sa nu imi cada pe jos sa se duca rq...pana acum am avut f mare grija de el...vreau un tel fara sina,fara clapa doar dintr-o bucata wink.gif)...pozele le face zooper bne :X,se spune k le face mai bne k un nokia de 2 mp :-??

e cumparat pe 24-12-2008,dau garantie 2 ani ji tot ce mi s-a oferit knd l-am cumparat....

m1rc34_1989 dak e interesat cnv biggrin.gif [/size]

[size="4"mi-am cumpara unu si mi se pare zoper bun,chiar imi place :X...muz se aude f bne dar vreau sa il dau k ew ma km imbat ji imi e teama sa nu imi cada pe jos sa se duca rq...pana acum am avut f mare grija de el...vreau un tel fara sina,fara clapa doar dintr-o bucata wink.gif)...pozele le face zooper bne :X,se spune k le face mai bne k un nokia de 2 mp :-??

e cumparat pe 24-12-2008,dau garantie 2 ani ji tot ce mi s-a oferit knd l-am cumparat....

m1rc34_1989 dak e interesat cnv biggrin.gif [/size]
dacus_dominos
QUOTE (Narcis38 @ Jan 9 2009, 11:37) *
salut.

Am o mica problema cu acest telefon.Cum fac sa se auda doar o singura data melodia pt ton de mesaj ? mie mi se aude de 4 ori . Asta este la orice melodie pe care o pun pt mesaj,dar cand pun una default se aude normal

Eu nu am gasit cum poti sa setezi o melodie ca ton de mesaj . Spunemi si mie cum faci! Multumesc
chicco
QUOTE (Narcis38 @ Jan 9 2009, 11:37) *
salut.

intri in profile si dai pe normal ( eu asa il am ), iar apoi o sa ai asa "apeluri de intrare" "mesaje noi" si "sunete telefon", e tu intri la mesaje noi si navighezi pana la " repetare alerta mesaj ", apoi selectezi " o data "

ontopic: da la casti se aude super, sunt multumit de el cu toate ca nu prea sufar mufa incarcatorului si a castilor, iar la aspect ma cam deranjeaza partea aceea de plastic din spate, dupa parerea mea ar fi aratat mult mai bine daca avea capacul bateriei pana jos

QUOTE (Rzv10 @ Jan 12 2009, 07:37) *
Salut...Mi-am luat si eu un Samsung J770 de la Cosmote si am o problema....Nu citeste cardul...Ma puteti ajuta va rog?

asa mi-a facut si mie !!! fii atent daca ai un telefon care sa suporte cardul bagi cardul in el si ii dai un format, inca o chestie ar fi sa te uiti daca nu cumva cardul este protejat cu parola asa am patit si eu, dar nu stiu care din aceste chestii ar fi de vina eu unu intai am scos parola, iar apoi am formatat, iar cand am bagat cardul SURPRIZA il vedea rolleyes.gif , sper ca ti-am fost de ajutor
Narcis38
nu merge in legatura cu tonul de mesaj. Dar daca pun o melodie default ( ale lui ) se aude normal,doar o data. Dar daca pun una mp3 se aude ba de 2 ori ba de 3 ori ba de 4 ori . Depinde de melodie.
cod199
QUOTE (glitch @ Jan 4 2009, 22:47) *
am vazut intr-o poza pe net ca ar avea la handsfree mufa jack 3,5mm sa poti baga casti normale, poate sa-mi confirme/infirme cineva chestia asta?

sa imi arati si kmie poza aia...eu am din ianuarie un j770 si nu am gasit nici o mufa 3.5mm. Era mijto sa fi avut...oricum castile se pun in mufa de la incarcator.

QUOTE (Narcis38 @ Feb 16 2009, 11:19) *
nu merge in legatura cu tonul de mesaj. Dar daca pun o melodie default ( ale lui ) se aude normal,doar o data. Dar daca pun una mp3 se aude ba de 2 ori ba de 3 ori ba de 4 ori . Depinde de melodie.

Uite cum faci...la inceput am avut si eu dilema asta cu mp3-urile.Intri la setari, profiluri telefon,dai la normal, si dupa ce dai din nou pe profilul normal iti apar un fel de setari pentru tonuri. Selectezi mesaje si acolo la mesaje dai mai jos si vei vedea repetare alerta mesaj. Acolo modifici la "O data". La mine merge pentru orice tip de ton, fie el mp3 sau default.

QUOTE (sanicica @ Jan 16 2009, 16:53) *
salut, ma intereseaza un singur lucru ca in rest e clar din caracteristici acest telefon samsung j770 ce autonomie la baterie are, un ex. ar fi 7 ore vb, alta sursa zice 3 ore vb, nu mai intelegi care este adevarul, imi poate spune cineva, sau macar cit tine bateria normal...

Sa stii ca bateria tine, daca nu il iei prea mult in seama cam vreo 3-4 maxim 5 zile... Eu am vb 3 ore si un pic si bateria era pe gol...mai mergea dar am vrut sa vad cat suporta pana la nivelul ala. La jocuri daca stai sa joci pe el in 2 ore nu mai ai baterie. Uan peste alta mie nu imi pare rau ca l-am cumparat biggrin.gif

QUOTE (nullbyte @ Dec 24 2008, 23:35) *
Am achiziționat un Samsung J770, văd că e foarte rar :|

Există jocuri, skinuri și aplicații pentru el? Orice chestie pentru acest telefon e bine-venită peacefingers.gif

Jocuri am gasit, numai ca iti trebuie fisierul jar, si fisierul jad. Ma poti contacta la id: cod199 si iti dau cu cea mai mare placere. App, era sa uit jocuri nu poti pune decat in limita memoriei telefonului...el are rezervat pt jocuri 3,5MB si atat! Mai mult nu poti pune....
cipj
QUOTE (cod199 @ Mar 15 2009, 09:46) *
Jocuri am gasit, numai ca iti trebuie fisierul jar, si fisierul jad. Ma poti contacta la id: cod199 si iti dau cu cea mai mare placere. App, era sa uit jocuri nu poti pune decat in limita memoriei telefonului...el are rezervat pt jocuri 3,5MB si atat! Mai mult nu poti pune....

La majoritatea jocurilor nu gasiti fisierul .jad. Dar se poate face fff simplu cu programul JADMaker. Le copiati pe amandoua in telefon apoi lansati fisierul cu extensia .jad.
Succes wink.gif
alyxa
QUOTE (Rzv10 @ Jan 12 2009, 00:37) *

buna si eu am un j770 de 3 luni si sunt multumita de el. dar am aceeasi problema.nu imi citeste cardul. imi transferam din pc in telefon muzica prin bluetooth si deodata si-a pierdut reteaua si-a schimbat tema si toate setarile singur. nu mai imi arata ce am pe card. imi arata doar ca e ocupat cardul. am unul de 2GB. dar nu mai vede fisierele. decat daca bag altele noi. o fi virusat? plzzzzzzz help me. nici daca il bag in alt tel nu il citeste. da eroare
Narcis38
am o problema... vreau sa pun o parola la "Mesaje" dar cand dau blocare confidentiala si aleg "mesaje" imi cere o parola,care e acea parola ? sau daca e.. cum o scot
Narcis38
QUOTE (cipj @ Mar 16 2009, 11:59) *
La majoritatea jocurilor nu gasiti fisierul .jad. Dar se poate face fff simplu cu programul JADMaker. Le copiati pe amandoua in telefon apoi lansati fisierul cu extensia .jad.
Succes wink.gif

imi puteti spune si mie cum folosesc programul JADMaker? va rog frumos
Raynor152
Pot sa schimb butonul din dreapta (right soft key) cand deschid telefonul ? Acuma e pentru vodafone live, de care nu am nevoie :| vreau sa il schimb in altceva
ChocoPuffs
Am achizitionat si eu prin februarie un samsung j770. Mi s-a parut un telefon ok, pana am observat ca aveam cateva probleme cu semnalul. Am avut proasta inspiratie de a nu-l duce imediat la reparat, astfel ca am stat pana acum cu el in service. Astazi mi-au zis ca nu au ce sa ii faca asa ca mi-au dat un telefon nou, tot j770. :) Dar, si telefonul asta are aceeasi problema de semnal. Am crezut mai intai ca e de vina cartela, dar cartela nu are nicio problema in alt telefon. Am auzit ca majoritatea samsungurilor au o mica problema cand e vorba de semnal dar, voi aveti probleme de genul asta? :|
nyzarram
CITAT (cipj @ 16th March 2009, 11:59) *
Succes wink.gif

CITAT (nyzarram @ 8th June 2009, 19:39) *
nu am samsung j770,dar cred k acest site va va fi util.se gasesc si fisierele jad aici.sper sa va foloseasca la ceva.bafta

http://www.mobilerated.com/samsung-sgh-j770-games.html
KyKyKyKy
Model .. Samsung j770 ... am melodi pe el, si de cateva zile nu-mi apar in player. Zice ca e goala lista... Ce sa-i fac?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.