MAGAZIN PIESE ELECTRICE IN IASI

stf_fane

Am o schema electrica si vreau sa o fac insa ar fi pentru prima data si nu stiu de unde sa iau piesele necesare. Am o lista insa mai am nevoie de un magazin sau o persoana din Iasi de unde sa le pot procura rolleyes.gif

As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cu orice fel de informatie. Nu am nevoie de multe, doar de vreo 10 rezistente, 4 condensatori, 5 tranzistori si o dioda.
lucifer76
Sunt mai multe magazine , e Dioda si General Sistems pe Independentei . Mai e Vitacom inspre gara . Si mai sund dar ... mai ascunse thumbup.gif

ramsesrr
Pai ai prin in fata Facultaii de medicina Dioda si General System(la vreo 100 de m unul de altul),mai e si Kon tot prin zona aia.
adrian19
Mai e si Alfa & Omega. Asta e mai ascuns. De la parcarea de la Billa daca te uiti spre copou, zevi o pensiune. O iei pe drumul de pe langa acea pensiune in sus si faci prima la dreapta, dupa care mai mergi vreo 70m si dai de magazin. Mai este un magazin, nu stiu exact cum se numeste, dar iti spun unde e. Il gasesti langa universitatea Petre Andrei. Vezi ca la asta n-ai sa gasesti intotdeauna pe mosuletul care are grija. Umbla nus pe unde mad2.gif . Deci nu ma injura pe mine daca te duci, dar e inchis de fiecare data bash.gif
bit 61
Mai exact vreo 87 de metri ,magazinul pe partea stinga. biggrin.gif
Cel de linga Petre Andrei se numeste "AF Adumitroaie".
Si pe "nea Lili" il gasesti in curtea din spate.Aceea este casa lui. wink.gif
Avea parca si o sonerie.
stf_fane
vă mulțumesc pentru răspunsuri. sper să găsesc ce caut și poate dă și la bucată că nu am nevoie de cantități industriale biggrin.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.