velform hairgrow plus
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

alynnul

buna! a folosit cineva solutia asta pt regenerarea parului? as vrea sa incerc si eu si nu am gasit nicaieri un review, o parere, decat reclame
fuji
A folosit cineva Velform Power Grow - perie laser?Da rezultate?

alynnul
am comandat velform hair grow plus, o sa va spun eu cum merge, dar oricum, daca aveti deja o experienta cu produsul va rog sa ne-o impartasiti. mie a inceput sa imi cada parul de cand l-am lasat lung(de vreo 3 ani). nu am chelie in fata, asa cum e clasica problema a barbatilor, insa mi s-a rarit considerabil parul.
ThePretender
QUOTE (alynnul @ Dec 15 2008, 10:51) *
buna! a folosit cineva solutia asta pt regenerarea parului? as vrea sa incerc si eu si nu am gasit nicaieri un review, o parere, decat reclame

Nu stiu ce review iti trebuie, faptu' ca e promovat prin teleshoping nu e de ajuns? Rahaturi!
ursssu
QUOTE (alynnul @ Dec 15 2008, 10:51) *

Sa stii ca si eu am comandat produsul ,nu prea am gasit multe pareri despre acesta,dar uite pagina originala a lui velform--http://www.industex.com!Este in topuri si este laudat cam mult,asta ma incurajat si pe mine,dar pana nu incerci nu ai de unde sti! Am mai vazut ca este promovat in multe tari ! Nu am comandat pana acum toate prostiile de la teleshop,dar de data asta am zis sa incerc:)!
thekeep
De la chestia aia cu luminite nu va creste nici parul, nici cocoselul. Mai incercati!
alynnul
QUOTE (ursssu @ Jan 10 2009, 08:59) *
Sa stii ca si eu am comandat produsul ,nu prea am gasit multe pareri despre acesta,dar uite pagina originala a lui velform--http://www.industex.com!Este in topuri si este laudat cam mult,asta ma incurajat si pe mine,dar pana nu incerci nu ai de unde sti! Am mai vazut ca este promovat in multe tari ! Nu am comandat pana acum toate prostiile de la teleshop,dar de data asta am zis sa incerc:)!

tocmai pt ca e asa de laudat mi s-a parut ciudat ca nu gasaesti pareri despre. oricum am comandat. vorbim dupa

fuji
QUOTE (thekeep @ Jan 10 2009, 13:16) *
De la chestia aia cu luminite nu va creste nici parul, nici cocoselul. Mai incercati!

Sa inteleg ca tu l-ai folosit si esti nemultumit. E problema ta ca l-ai folosit la cocosel ...nu cred ca e recomandat tongue.gif
thekeep
QUOTE (fuji @ Jan 11 2009, 13:29) *
Sa inteleg ca tu l-ai folosit si esti nemultumit. E problema ta ca l-ai folosit la cocosel ...nu cred ca e recomandat tongue.gif

ma refeream la unii ca tine.
lasa mha, cumparati voi toate kkt-urile de la teleshoping. la cat de prosti sunteti nu ma mir..
fuji

QUOTE (thekeep @ Jan 11 2009, 16:43) *
ma refeream la unii ca tine.
lasa mha, cumparati voi toate kkt-urile de la teleshoping. la cat de prosti sunteti nu ma mir..

desteptul pamantului, tocmai pentru ca nu am incredere in teleshoping am postat aici. Te bagi si tu in seama ca musca in kkat.
robertinoo
QUOTE (fuji @ Jan 11 2009, 19:47) *
desteptul pamantului, tocmai pentru ca nu am incredere in teleshoping am postat aici. Te bagi si tu in seama ca musca in kkat.

Ideea e ca sunt multi fraieri si vor mai fi. Altfel nu ar cheltui aia bani cu reclamele pe TV. Si apoi daca ar fi ceva de calitate s-ar gasi in magazine.
Astia profita de disperarea unor bolnavi, de comoditatea unora, de dependenta de cumparaturi a altora, de naivitatea prostilor.
Alex-R
Deci pana la urma l-a folosit careva ?
Cum e ?
Am dat si eu azi comanda la el , daca nici cu asta nu merge ma tund 0 si asta e, am nevasta ma iubeste restu nu mai conteaza biggrin.gif
Oricum voi revenii si eu ca restu cu pareri si opinii dupa folosire ....
alynnul
mie trebuie sa imi ajunga produsul in 16 sau 17. va scriu dupa. pana atunci, rog pe cine are frustrari personale sa se controleze, mai ales ca s-a ajuns la jigniri. thekeep, nu cred ca ai incercat nici macar un sfert din tot ce se prezinta la teleshoping, deci nu poti spune ca toate sunt bune sau ca toate sunt rele. de asemenea sunt multe produse proaste si pe rafturi, deci nu e asta un criteriu ca un produs ar fi bun sau rau. pe deasupra, produsele cosmetice, medicamente, alimente etc., efectul variaza de la om la om, odata pt ca unele date ale problemei difera de la unul la altul, si apoi pt ca nu suntem identici, organismele difera, stilul de viata si multe altele. deci poti spune doar ce ai patit tu cu produsul respectiv. si oricum, topicul asta e despre solutia pt par, nu despre peria Welform. Eu revin cu pareri dupa ce il folosesc macar o luna.
sebastian83
A trecut deja ceva timp de la ultimul post... nu ne impartaseste nimeni vreun rezultat?
Decaro
alynnul verifica pm-ul !!!
alexx1402
QUOTE (sebastian83 @ Jan 16 2009, 02:58) *
A trecut deja ceva timp de la ultimul post... nu ne impartaseste nimeni vreun rezultat?

Cam 2-3 zile... chiar daca ar fi ceva de "capul" lui ar fi imposibil sa vezi rezultate intr-un timp asa scurt.
Decaro
era bine daca isi facea o poza la parul actual ... si una dupa "tratament" !
alynnul
alaltaieri am primit solutia. de azi incep. imi fac poza, dar mai repede de 2 sapt cred ca e inutil sa va impartasesc pareri. va spun doar ca prietena care ma tunde pe mine si care e stilista zice ca are 2 cliente la care chestia asta a dar rezultate f bune
Alex-R
Mai eu am vb cu aia si au zis ca imi trimite coletul abia pe 15 feb. naspa ce sa zic asta e , nu mai au pe stoc sau ceva de genu ....
Si ca sa nu fac un topic nou cu aceeas idee am mai cautat si eu pe net , tratamente naturiste impotriva caderii parului, mare gresala , sunt 500 de miii de milioane de tratamente (toate naturale). Tinctura de eu stiu ce timp de 1 luna , solutie de x, y, z, care se lasa la macerat, si apoi te spei cu ea pe cap sau mai stiu eu ce .
Sunt vreo 2 "retete" care includ usturoi, ceapa si ulei , mai pun si o halca de carne si o pun de friptura smile.gif)

Ideea e urmatoarea nu spun ca nu sunt bune sau ca nu dau roade , dar mi se par cam multe , sunt vreo 5-6 variante diin diferite plante pe care le folosesti in diferite moduri si toate ar trebui sa iti stopeze caderea parului. dintre toate sunt curios care e cea mai indicata , ca nu pot spune cea mai buna ca nu stiu daca se potriveste.

De ex mi-a atras atentia tinctura de ardei iute (am inteles ca se ia de la plafar) si care se pare ca pe langa stoparea caderii parului totodata ajuta si la cresterea lui acolo unde nu mai e/ sau unde a fost candva. Sg dezavantaj ar fi senzatia de "arsura" dar care ajuta la circulatia sangvina a zonei

Voi ati folosit/incercat una din variantele gasite pe net ? A dat roade? A meritat?

Sper ca m-am facut inteles....
Decaro
un post antologic despre cheliosi in general .... Link
Alex-R
intradevar tare topic ....
dar daca e sa ma Lupt pt parul meu atat de asiduu ma rezum doar la natura.... ( vezi ceapa, usturoi smile.gif, mai nou si ardei iute)
SkeTches
Mi-a venit si mie comanda ... maine ma duc sa o ridic de la posta ... Ceva vesti alynnul-e ? smile.gif
Alex-R
Opinii ceva dupa folosire ? Ma rog opinii dupa 1-2 zile nu ma astept la ceva spectaculos dar se observa ceva ?
bisar_x
Din cate stiu eu rezultatele se vad dupa cel putin jumatate de an, si pe langa asta mai trebuie sa iei si o pastila de finasteride in fiecare zi. Minoxidilul face sa creasca fire noi, dar ca sa le pastrezi trebuie sa folosesti inhibitor de DHT (finasteride sau dusteride). Sunt si eu tentat sa folosesc Minoxidil 5% dar din cate stiu mai bun este sub forma de spuma (Rogaine). Oricum Finasteride nu as lua pt ca prezinta risc de ginecomastie si impotenta (holy crap smile.gif). Pt mai multe inf: http://hair-restoration-info.com/eve
Alex-R
Bun am primit si eu 2 sticlute de soluie smile.gif)culmea chiar mai devreme decat imi spusesera , recomandarea mea e sa va tundeti inainte de folosire folositi mai putin si 2 vedeti mai exact unde stati...
Am vazut nu mai stiu daca aici sa pe alt forum ca exista nelamurirea vis-a vis de "trebuie sa te speli dupa 45 de min de la aplicare ", nu, e gresit au tradus aiurea, pe sticla scrie ca daca vrei sa te speli pe cap in ziua aia trebuie sa te dai cu 30-45 de min innainte ca sa isi faca efectul ....
Acu' ce sa mai zic bafta multa razultate cat mai bune si asteptam pareri dupa folosire ..... ne mai auzim peste 1 sapt .
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.