piscine in Bucuresti
Pagini: 1, 2, 3, 4

luvishparadise

Buna!

Sambata aceasta am fost la Club Bamboo si am primit un voucher cu intrare libera la piscina si a doua zi m-am hotarat sa merg sa vad cum este si chiar am ramas placut impresionata! Primul lucru la care ma uit eu cand merg la o piscina este apa care aici pot sa spun ca era impecabil de curata si adancimea variaza de la 1.50 la 2.00 m deci te poti baga si decat sa te racoresti intr-o zi calduroasa de vara daca nu sti sa inoti.Nici sezlongurile nu erau mai prejos...foarte confortabile iar vegetatia din jur te face sa te simti ca intr-o oaza de racoare.Eu am intrat in vacanta asa ca am de gand s-o frecventez cat de des se poate pentru ca vreau sa obtin un bronz de invidiat si cred ca o sa-mi fac abonament pe toata vara.Din toate piscinele la care am fost pana acum asta mi s-a parut cea mai ok..tinand cont de raportul calitate pret.Intrarea costa 15 lei(de luni pana joi) si 30 lei (vineri-duminica)si iti poti face si abonament pe o luna 360 lei si pe toata vara cel care intentionez sa mi-l fac costa 720 de lei si ai acces nelimitat.Si ospatarita care m-a servit a fost foarte draguta si ceilalti mi-au lasat aceeasi impresie.
Va recomand sa incercati si voi aceasta piscina si sunt convinsa ca o sa sa va placa tinand cont ca sunt o persoana pretentioasa si nu imi place orice ,oricand,oriunde,oricum. tongue.gif
bilingual
Eu n-am apucat sa merg anul asta dar chiar vreau sa ajung saptamana asta daca e frumos afara pentru ca am auzit ca au renovat si sunt curioasa sa vad live cum am facut pentru ca am cautat cateva poze pe net si am gasit ceva dar nu foarte relevant.Vi le atasez si voua sa le vedeti si poate ne vedem pe-acolo.

Laur_Lulu
alte piscine in aer liber mai stiti?in afara de bamboo,daimon?tot in genul la astea mai stiti?Merci thumbup.gif
NorocosulAlex
Salut... dupa 3 zile de cautari cele mai bn piscine si stranduri din bucuresti ar fi:

1) IDM CLUB
2)CLUB CARA
3)FLOREASCA
4)BERY-FITNESS-SPA
5)DINAMO
6)TINERETULUI
7)MOGHIOROS
8)WATER PARK
9)BLUE CIEL
10)DAIMON

Daca cineva a fost la vruna din aceste locuri vreau si eu tarife(doar pe h/zi nu ab) si cum e acolo...

ar fi minunat daca ma`ti putea contacta pe PM... console.gif
MihaiBurcin
CITAT (NorocosulAlex @ 13th July 2009, 17:13) *
Salut... dupa 3 zile de cautari cele mai bn piscine si stranduri din bucuresti ar fi:

1) IDM CLUB
2)CLUB CARA
3)FLOREASCA
4)BERY-FITNESS-SPA
5)DINAMO
6)TINERETULUI
7)MOGHIOROS
8)WATER PARK
9)BLUE CIEL
10)DAIMON

Daca cineva a fost la vruna din aceste locuri vreau si eu tarife(doar pe h/zi nu ab) si cum e acolo...

ar fi minunat daca ma`ti putea contacta pe PM... console.gif

Salut,

La IDM am abonament de ceva vreme si trebuie sa fi membru, adica nu poti cu single entry. In partea pentru membri "veterani" au 2 piscine, una in renovare si alta inca in functionare (mai mica). Am luat ciuperci din ambele, banuiesc ca nu trateaza apa cum trebuie desi acest club trece drept de fite. Am stat mai multi ani in Germania si nu am patit nimica (in chip ostentativ, acolo nu mi-am luat nici slapi). Aici, am luat de la IDM ciuperci cu tot cu slapi!. Un alt factor negativ favorizeaza probabil si ciupercile este temperatura mult prea mare a apei, adica e de gen "balaceala"... pentru inot (si marea majoritate inoata acolo) ar trebui sa fie mai rece dupa opinia mea.
In portiunea pentru membri neveterani au o piscina mica, nu am incercat-o dar ma indoiesc ca trateaza apa mult mai bine....In alta ordine de idei sala de fitness e chiar foarte OK.

Daimon /Parcul Tineretului - a fost chiar OK, apa si toaletele se curata cum trebuie dar a devenit foarte aglomerat. Intrare 40 RON in week-end, 60 RON in week-end. Copii sar de pe laterale desi scrie ca plonjatul este interzis- nu le zice nimeni nimica.
Anul trecut era gol in timpul saptamanii si extrem de relaxant. Acum e plin de lume si au umplut micul gazon existent cu sezlonguri.Alt element negativ este ca pun muzica deranjant de tare (probabil treaba asta depinde si de gusturi).

Te rog sa-mi sau sa ne zici ce experiente ai avut tu pe unde te-ai dus si cat costa.
MihaiBurcin
Errata:

Intrarea la piscina Daimon din Parcul Tineretului este 40 RON in timpul saptamanii si 60 RON in week-end.

Precizare: abonamentul la IDM este cam asa : 520 RON /6 luni taxa fixa plus circa 6,5 lei/ora la fiecare intrare pana la ora 15:00 . Dupa ora 15:00 este 9,5 RON/ora. Dupa jumatate de an dai decat vreo 280 RON /6 luni taxa fixa.
vodafone?
luvishparadise, spune-mi, te rog, daa este obligatoriu sa consumi bauturi de la ei si cam ce preturi au la bauturi?

Multumesc mult.

luvishparadise, spune-mi, te rog, daa este obligatoriu sa consumi bauturi de la ei si cam ce preturi au la bauturi?

Multumesc mult.

ruthless
CITAT (vodafone? @ 5th August 2009, 14:37) *

Multumesc mult.

Multumesc mult.

Evident ca este obligatoriu sa consumi de la ei, nu te poti duce cu sticla de suc in traista ca la garla. laugh.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.