Buna!
Sambata aceasta am fost la Club Bamboo si am primit un voucher cu intrare libera la piscina si a doua zi m-am hotarat sa merg sa vad cum este si chiar am ramas placut impresionata! Primul lucru la care ma uit eu cand merg la o piscina este apa care aici pot sa spun ca era impecabil de curata si adancimea variaza de la 1.50 la 2.00 m deci te poti baga si decat sa te racoresti intr-o zi calduroasa de vara daca nu sti sa inoti.Nici sezlongurile nu erau mai prejos...foarte confortabile iar vegetatia din jur te face sa te simti ca intr-o oaza de racoare.Eu am intrat in vacanta asa ca am de gand s-o frecventez cat de des se poate pentru ca vreau sa obtin un bronz de invidiat si cred ca o sa-mi fac abonament pe toata vara.Din toate piscinele la care am fost pana acum asta mi s-a parut cea mai ok..tinand cont de raportul calitate pret.Intrarea costa 15 lei(de luni pana joi) si 30 lei (vineri-duminica)si iti poti face si abonament pe o luna 360 lei si pe toata vara cel care intentionez sa mi-l fac costa 720 de lei si ai acces nelimitat.Si ospatarita care m-a servit a fost foarte draguta si ceilalti mi-au lasat aceeasi impresie.
Va recomand sa incercati si voi aceasta piscina si sunt convinsa ca o sa sa va placa tinand cont ca sunt o persoana pretentioasa si nu imi place orice ,oricand,oriunde,oricum.