piscine in Bucuresti
Pagini: 1, 2, 3, 4

again

miramar in niciun caz
i_am_altus
Am fost sa vad cum e la Miramar, intr-adevar e nasol: Cladire comunista, apa verde, aer imbaxit.

Nu am stat, ne-am dus la Hotel Parc. Aici incinta nu arata cine stie ce dar apa e curata si are o temperatura potrivita. Poate putin prea mult clor.
Piscina e la vreo 500 m in spatele hotelului. Intrarea costa 30 RON. Abonament 5 intrari lunare = 110 RON.

aeon
scump
la floreasca costa 150 ron 12 intrari; apa e de cele mai multe ori curata smile.gif

Ramoona
am auzit ca exista un bazin de inot pe langa gara de est... imi poate spune cineva unde este clar situat, ce conditii si ce preturi au?
crisupink
unde gasesc si eu o piscina misto in bucuresti?

si nu neaparat de fite...

pls pls spuneti-mi si mie, trebuie sa gasesc repede una.. mersi anticipat smile.gif
adrianatoma
QUOTE (Ramoona @ Feb 24 2008, 14:06) *
am auzit ca exista un bazin de inot pe langa gara de est... imi poate spune cineva unde este clar situat, ce conditii si ce preturi au?

cred ca te referi la larkoty...cauta pe site-ul lor, dar parca nu dau preturi din cate tin minte...
Hitman_8393
a trecut cineva pe la floreasca zilele astea?.........ma intereseaza cat costa o intrare....nu vreau abonament!

KenYa
Te referi la piscina de la Club Floreasca? Daca da, vreau si eu sa stiu daca au redeschis clubul ca stiu ca s-a inchis din februarie.
Stefanshm
O piscina mai este si la Miramar dar nu stiu cat costa...
again

20 ron si 15 pt elevi/studenti
casmxa
Sunt si eu in cautare de piscina.

Am fost saptamana trecuta la Floreasca sa ma interesez. Abonamentul de agrement este de 200 RON/ luna cu 12 intrari. Trebuie sa porti casca. Programul este de luni pana vineri de la ( 6-7, 10-13, 18-22) Sambata ( 6-7, 10-20) Duminica (6-8, 10-20) Alte detalii nu am pentru ca nu am fost sa innot niciodata dar din cate am auzit conditiile sunt bune.

Astazi am fost la Hotel Ramada (fostul hotel Turist) caruia defapt ii apartine piscina de la H Parc (viitor Ramada smile.gif) ) si este in renovare. La Miriam am auzit ca este super jeg..

So..

What should we do is the question... Ma mai interesez si de Blue Ciel din Floreasca si voi decide intre cele 2.
KenYa
La Floreasca ai fost la bazinul ala olimpic sau la Clubul Floreasca (fostul Ilie Nastase) ?
balasoiurares
Stie cineva cat costa lectiile de inot la Floreasca. Si observ ca sunt doua Floreasca, care este mai bun?
KenYa
Pai e asta care e sala Lucian Grigorescu si mai e un bazin care se afla in Clubul Floreasca (fostul Ilie Nastase pe marginea lacului Floreasca).Cele doua sunt apropiate ca distanta.
constantin28
cateva detalii proaspete pentru cei care vor sa mearga la piscina

Hotel Intercontinental
intre 06:00 - 16:00 tarif 70 ron/zi
toata ziua sau la orice alta ora 115 ron
0213102020

Hotel Marriott
35 euro /zi
nu te poti "praji" la soare pentru nu au spatiu amenajat si nu se fumeaza
0214030900

Bleu Ciel
L-V 35 ron
weekend 40 ron
piscina este neacoperita
0722/351931
KenYa
Decat sa dau 70 ron/zi mai bine ma impusc. Scump,fite...
kayman
QUOTE (constantin28 @ Aug 16 2008, 11:34) *
cateva detalii proaspete pentru cei care vor sa mearga la piscina

Hotel Intercontinental
intre 06:00 - 16:00 tarif 70 ron/zi
toata ziua sau la orice alta ora 115 ron
0213102020

Hotel Marriott
35 euro /zi
nu te poti "praji" la soare pentru nu au spatiu amenajat si nu se fumeaza
0214030900

Bleu Ciel
L-V 35 ron
weekend 40 ron
piscina este neacoperita
0722/351931

multumim de informatii! ai fost cumva la bleu ciel, ne poti spune cum e? ar fi potrivita si pt. copii?
kykobaw
QUOTE (kayman @ Aug 16 2008, 19:25) *
multumim de informatii! ai fost cumva la bleu ciel, ne poti spune cum e? ar fi potrivita si pt. copii?

Buna ziua,

are cineva idee desprea vreo piscina in Bucuresti unde sa ofere lectii de inot pentru copii mici?

Multumesc!
gabian22
QUOTE (kykobaw @ Jan 12 2009, 13:44) *
Buna ziua,

are cineva idee desprea vreo piscina in Bucuresti unde sa ofere lectii de inot pentru copii mici?

Multumesc!

Incearca aici: http://www.bery-fitness-spa.ro/sala_fitnes...a_servicii.html

Bazin de inot
- cursuri de initiere pentru copii
kykobaw
Mersi, o sa incerc!

Daca mai stie cineva vreo piscina cu cursuri pentru copii...

Mentionez ca al meu are 2 ani.

multumesc!
azzurrissima
merge cineva la bery fitness spa,la piscina?
se poate inota calumea,e loc?(pare destul de ingusta)
gabian22
QUOTE (azzurrissima @ Jan 13 2009, 14:21) *

Eu nu am fost personal dar stiu de la un prieten care se duce frecvent ca e ok

Probabil depinde si de ora la care te duci.
grumette40
QUOTE (azzurrissima @ Jan 13 2009, 14:21) *

Am fost eu cu al meu sot duminica aceasta . O sa incerc sa prezint in mod obiectiv situatia.
Loc de parcare am gasit foarte usor in imprejurimi, desi cred mai mult ca acest lucru a fost o intamplare.
Piscina este intradevar destul de ingusta, la un moment dat cand erau in jur de 23 persoane era mai dificil de inontat (dar se putea totusi) mai ales ca erau si niste copii ( vreo 7) care se zbenguiau ca niste nebuni pe acolo: sareau in apa (desi este interzis), se bateau, faceau multa galagie etc.
Dar au fost si momente cu 10-12 persoane in apa cand puteai sa inoti foarte lejer, chiar era misto.
Mai erau si niste tipi, mai experimentati asa, care in dorinta de ,,a face'' cateva bazine in diferite stiluri, nu ii mai interesa cine e in calea lor, deci trebuia sa te feresti de ei daca nu puteai sa te trezesti cu o mana/picior in cap. Asta mi s-a parut aiurea din partea lor. Pana la urma aglomeratia de la un moment dat nu justifica marlania altora.
Apa era foarte curata, n-am ce zice si foarte calda, la fel si atmosfera din afara bazinului. Unii ar spune ca prea calda. Sotului meu i s-a facut putin rau din cauza caldurii si a umiditatii ridicate.. spune el. Zicea ca are dificultati in a respira. Mie mi s-a parut ok.
La vestiar iar mi s-a parut cam ingramadeala. Nu mai pun ca aceleasi copchile din bazin au intrat sa schimbe de plecare cu 20 de minute inaintea mea si au parasit vestiarul odata cu mine. Dupa ce ca de abia aveai unde sa te misti mai erau si parasutele astea mici (vreo 4) care tot se prosteau pe acolo. Deschideau usa sa vorbeasca cu baietii cu care venisera si tranzitau vestiarul non-stop, la un moment dat am fost nevoita sa ma rastesc la una dintre ele (insa fara prea mult folos) care tinea usa vestiarului deschisa sa se converseze cu ,,gagicu'' si sa se holbeze ala in curu' meu si a altora de acolo. rant.gif Vorbesc de pustoaice de 10-12 ani care se comportau ca niste tarfe. Scuzati-mi exprimarea plastica, dar m-au enervat la culme aceste specimene.
In concluzie bazinul a fost ok din punctul meu de vedere, insa multa lume proasta. Am sa incerc data viitoare sa vin la o alta ora cand se presupune ca nu mai sunt copii.
Am sa mai merg la bery-fitness pentru ca asa cum am mai spus apa e calda, curata, de fapt intregul complex mi s-a parut curat ( ma refer la vestiare, dusuri, toalete, sauna) si modern, ai dulapioare cu cheita, pentru ca e ieftin- 40 RON/zi ( in alte parti e peste 70 RON, la Marriot e 35 euro, deci vreun milion jumate), pentru ca imi place sa inot si pentru ca desi a fost la un moment dat putin aglomerat, totusi ai unde. Presupun ca in timpul saptamanii e mul mai liber decat in week-end dar din nefericire nu prea am cum sa ajung la bazin decat sambata/duminica. Poate am sa mai incerc si seara in timpul saptamanii ca am vazut ca au program pana la 23.
tomtom
Are cineva idee daca mai exista bazin acoperit la CSS 1 - Pajura?
tomtom
Saptamana trecuta am tot cautat un bazin prin apropierea casei.
Cu ocazia asta am vizitat bazinul Floreasca, cel de pe Titulescu, Lia Manoliu si Club 2000 (prin Militari, pe strada Gabi Szabo).

Floreasca.

Bazinul ok, apa e curata, se inoata, de la cel mai mic, pana la cel mai mare.
Un culoar este impartit in 3 pentru grupele de scufundari, polo si yacht-ing (sper ca am inteles bine), altul pentru inot copii si adulti, si celelalte 2 pentru inot.
Nu este foarte aglomerat, cel putin seara, maxim 7-8 persoane pe culoar. Poti sa inoti ok fara sa te ciocnesti de nimeni.

Dusurile si vestiarele. Ok. Nu exceleaza, dar nici nu ti-e scarba sa intri. Imaginea e cam socanta prima data cand intri, dar incet incet te obisnuiesti.
La vestiare au un fel de cabine cu perdea, ceea ce e bine.

Abonamentul are 12 intrari, este valabil o luna si costa 200 lei. Cele 12 intrari sunt cu antrenor sau nu. Antrenorul nu tine cont de varsta, ceea ce e bine, pentru ca astfel se pot bucura de initiere si cei mari.

Mai este un abonament lunar de 200 de lei (de agrement), care probabil inseamna acces nelimitat oricand, de cate ori vrei.

Programul de seara este de la 20.30 la 22.00 oficial (22.30 neoficial)
________________________________________________________________________________
_________

Lia Manoliu

La fel ca Floreasca, dar cu mici diferente.
Vestiarul la ora 18.00 era full de parinti si copii. Cred ca erau 50 de persoane inauntru, nu exagerez. Nu exista cabine ci numai niste banci.
Bazinul foarte aglomerat, repet, foarte aglomerat.
Necesitatea analizelor pentru a te primi la cursuri (un + din punctul meu de vedere).
________________________________________________________________________________

Club 2000

Bazinul si apa super ok (vazute de afara, de la un geam). Din pacate nu m-au lasat sa intru sa vad vestiarele, dusurile sau bazinul, dar oricum, era prea departe de casa si cursurile cu antrenor mi s-au parut putin cam scumpe.
Abonamentul cu 12 intrari valabil o luna este 200 de lei, dar fara antrenor. Antrenorul pentru adulti este 60 de lei sedinta.
La ora 19 era destul de aglomerat. Majoritatea era formata de persoane de peste 50 de ani.

Pe Titulescu, la scoala nr.3 exista bazin, ca sa-mi raspund la intrebarea din celalalt post, dar este numai pentru copii.
Conditiile sunt bune, bazinul e ok, apa e curata, vestiarele sunt ok, dusurile la fel. Daca vreti sa va trimiteti copii puteti sa o faceti cu incredere.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.