Ramoona
24th February 2008, 14:06
am auzit ca exista un bazin de inot pe langa gara de est... imi poate spune cineva unde este clar situat, ce conditii si ce preturi au?
KenYa
14th June 2008, 19:29
Te referi la piscina de la Club Floreasca? Daca da, vreau si eu sa stiu daca au redeschis clubul ca stiu ca s-a inchis din februarie.
Stefanshm
23rd June 2008, 12:49
O piscina mai este si la Miramar dar nu stiu cat costa...
again
23rd June 2008, 14:23
20 ron si 15 pt elevi/studenti
KenYa
24th June 2008, 17:12
La Floreasca ai fost la bazinul ala olimpic sau la Clubul Floreasca (fostul Ilie Nastase) ?
balasoiurares
26th June 2008, 12:43
Stie cineva cat costa lectiile de inot la Floreasca. Si observ ca sunt doua Floreasca, care este mai bun?
constantin28
16th August 2008, 10:34
cateva detalii proaspete pentru cei care vor sa mearga la piscina
Hotel Intercontinental
intre 06:00 - 16:00 tarif 70 ron/zi
toata ziua sau la orice alta ora 115 ron
0213102020
Hotel Marriott
35 euro /zi
nu te poti "praji" la soare pentru nu au spatiu amenajat si nu se fumeaza
0214030900
Bleu Ciel
L-V 35 ron
weekend 40 ron
piscina este neacoperita
0722/351931
KenYa
16th August 2008, 10:43
Decat sa dau 70 ron/zi mai bine ma impusc. Scump,fite...
kykobaw
12th January 2009, 21:17
Mersi, o sa incerc!
Daca mai stie cineva vreo piscina cu cursuri pentru copii...
Mentionez ca al meu are 2 ani.
multumesc!
azzurrissima
13th January 2009, 14:21
merge cineva la bery fitness spa,la piscina?
se poate inota calumea,e loc?(pare destul de ingusta)
tomtom
18th April 2009, 00:29
Are cineva idee daca mai exista bazin acoperit la CSS 1 - Pajura?
tomtom
26th April 2009, 19:55
Saptamana trecuta am tot cautat un bazin prin apropierea casei.
Cu ocazia asta am vizitat bazinul Floreasca, cel de pe Titulescu, Lia Manoliu si Club 2000 (prin Militari, pe strada Gabi Szabo).
Nu este foarte aglomerat, cel putin seara, maxim 7-8 persoane pe culoar. Poti sa inoti ok fara sa te ciocnesti de nimeni.
Dusurile si vestiarele. Ok. Nu exceleaza, dar nici nu ti-e scarba sa intri. Imaginea e cam socanta prima data cand intri, dar incet incet te obisnuiesti.
La vestiare au un fel de cabine cu perdea, ceea ce e bine.
Abonamentul are 12 intrari, este valabil o luna si costa 200 lei. Cele 12 intrari sunt cu antrenor sau nu. Antrenorul nu tine cont de varsta, ceea ce e bine, pentru ca astfel se pot bucura de initiere si cei mari.
Mai este un abonament lunar de 200 de lei (de agrement), care probabil inseamna acces nelimitat oricand, de cate ori vrei.
Programul de seara este de la 20.30 la 22.00 oficial (22.30 neoficial)
________________________________________________________________________________
_________
Lia Manoliu
La fel ca Floreasca, dar cu mici diferente.
Vestiarul la ora 18.00 era full de parinti si copii. Cred ca erau 50 de persoane inauntru, nu exagerez. Nu exista cabine ci numai niste banci.
Bazinul foarte aglomerat, repet, foarte aglomerat.
Necesitatea analizelor pentru a te primi la cursuri (un + din punctul meu de vedere).
________________________________________________________________________________
Bazinul si apa super ok (vazute de afara, de la un geam). Din pacate nu m-au lasat sa intru sa vad vestiarele, dusurile sau bazinul, dar oricum, era prea departe de casa si cursurile cu antrenor mi s-au parut putin cam scumpe.
Abonamentul cu 12 intrari valabil o luna este 200 de lei, dar fara antrenor. Antrenorul pentru adulti este 60 de lei sedinta.
La ora 19 era destul de aglomerat. Majoritatea era formata de persoane de peste 50 de ani.