Amisor
19th March 2007, 16:58
Nu as sfatui pe nimeni sa se duca la Miramar.Eu am fost anul trecut,ca pret era intr-adevar accesibil,1100 pt elevi/studenti,intrari nelimitate,si in periada in care am inceput eu sa merg era cat de cat ok,in sensul ca nu erau mai mult de 5-6 persoane,insa apa nu era nemaipomenit de curata.Cand a dat caldura a devenit un cosmar,apa ingrozitor de murdara,aglomeratie,te schimbai la un loc cu inca vreo 10-15 persoane in niste camere ingrozitor de darapanate si murdare,plus ca m-am pricopist cu conjunctivita si o ciuperca.In afara de asta,veneau tot felul de negrisori din Delfinului si cred ca daca mai mergeam ma mai pricopseam cu ceva boli.Deci mai bine dati mai multi bani la o piscina adevarata,sau stati acasa,la Miramar no way!
rox
10th April 2007, 17:29
in afara de"clasicele" Miramar, 23 august, Parc, unde mai sunt bazine?
Pina acuma mergeam la 23 august, da' m-am saturat de imbrinceala si inghesuiala cu toti piticii care au venit acolo doar pentru balaceala.
Deci? Un bazin decent ( nu conteaza pretul) si la care sa poti sa faci treaba , nu sa te balacesti printre oameni?
MATRIXU
12th April 2007, 10:03
La hotel Intercontinental, piscina si sala, cu reducere(daca ai card medicover) e cam ~1.5mil pe luna dar am impresia ca tre sa platesti minim 4luni.
E mai mult decat decent, nu e aglomerat..chiar merita!
knoppyx
28th April 2007, 20:27
vreu si eu sa stiu daca la Club Dacia se pot face sarituri in apa, sarituri in cap, etc?
ladydykitty
8th May 2007, 08:43
Ce mai stiti de hotel Intercontinental? [preturi fara reducere ( nu am card medicover)]. se poate plati in rate?
nicul
11th May 2007, 08:28
La Intercontinental problema este ca au doar piscina de 12 metri lungime, si vreo 5 latime. Deci e mai mult pentru balaceala decat pentru inot serios. Insa au si sauna + sala mica de fitness care sunt incluse in abonament. Abonamentul pe o luna e mare (350 ron) dar daca faci pe un an intreg devine rezonabil. Pentru access de la 6am la 4pm vine cam 150/luna daca platesti pe tot anul in avans. Daca vrei acces si dupa 4pm atunci creste mult pretul, cu vreo 75%. Daca vine si sotia pretul pe un an pentru a doua persoana este cam 100/luna (6am-4pm).
La Miramar am fost si eu acu vreo doua saptamani, mare gresala am facut. Puteau sa faca si ei ceva ca lumea ca au piscina de 37 metri (semi-olimpica), dar au preferat sa-si bage picioarele in toata treaba. Apa este infecta, am sarit dimineata in ea (eram primul acolo) si un smoc mare de par ma astepta in suspensie. Inotand mai incolo tot felul de mizerii plutind prin apa, plus mizerie pe fundul bazinului. Apa e verzuie iar vizibilitatea e de max 2 metri (abia se vede fundul). Pe pagina de web a Miramarului spun ceva de genul "modern , toate accesoriile , apa tratata corespunzator , cu sistem de improspatare , filtrare , recirculare continua" -- 100% minciuni. Modern ar fi fost acu 20 de ani, n-au nici un accesoriu, apa o trateaza poate o data pe an (n-are nici urma de clor in ea), improspatare probabil inseamna ca mai deschid usa sa iasa mirosul din cand in cand, iar filtrare inseaman ca uneori se plimba un tip pe margine cu minciocul si scoate mizeriile mai mari care le arunca jos pe marginea bazinului. Pe scurt, EXECRABIL!
Ah, si am uitat de vestiarul barbatilor care e o camaruta mica cu un divan si un geam urias deschis prin care se uita lumea din blocurile vecine ca la teatru.
Asa ca daca stie cineva o piscina acoperita cu apa curata si preturi rezonabile in Bucuresti spuneti-mi si mie. La 23 August am incercat dar se terminasera locurile pe luna asta.
carman
11th May 2007, 08:39
La Hotel Parc este OK daca nu este aglomerat. 30lei/intrarea;220lei pt. 10 intrari lunare; 600 lei/3luni fara limita.
curat,civilizat...
DannY-L
11th May 2007, 14:08
Ce pisicine recomandati in aceasta perioada ?
ruthless
14th May 2007, 23:02
QUOTE(DannY-L @ May 11 2007, 14:08) [snapback]2820326[/snapback]
Ce pisicine recomandati in aceasta perioada ?
Tocmai au fost precizate mai sus
alin_ro
14th May 2007, 23:58
Mai era si cea de la IDM, care e cam scumpa insa...nu mai stiu exact cat, insa e super ca si conditii

enemmari
15th May 2007, 13:32
In vreunul din locurile astea se pot lua si lectii de inot? Sau altundeva unde poate un om de 30 ani sa invete sa inoate in bucuresti? (presupunand ca mai poti invata ceva la varsta asta...
)
TheGrudge
2nd June 2007, 16:28
Imi poate recomanda cineva o piscina in aer liber intrarea pana in 200 mii,fara ciori si fara fitze?
master_gy
12th June 2007, 16:13
Piscina din complex de la Apanova
(floreasca) ....... intrare libera 20lei sezlongul
. Nu e prea mare da e
TheGrudge
22nd June 2007, 15:53
Asta o cautam.Adresa/nr de tel ceva?
dance4life
30th June 2007, 18:45
Reiau intrebarea de mai sus si profit de topic (pt ca altul mai la subiect nu am gasit) ca sa intreb unde se pot lua lectii de inot in buc?
Cam care ar fi variantele, ce preturi au si ce conditii ofera?
demonroses
1st July 2007, 23:02
Orice,dar feriti-va de miramar.in primul rand,miroase ca dracu,in al doilea rand sunt tot felul de babalaci care inoata si te jignesc (da,eram in vestiar,care defapt e o porcarie mizerabila,si vine o babaciune la mine si ma face grasa{am 1,70 si 50 de kg,va dati seama ce grasa sunt}),daca vrei sa te balacesti nu poti ca e un tip care tipa la tine sa nu mai sari in apa,la dusuri nu curge apa calda(dusurile de la femei nu merg,doar la barbati,cel putin asa era prin iunie),apa mizerabila=> jumatate de ora de inotat printre gunoaie si plecat rapid acasa.
De la Lia Manoliu am luat 3 ani la rand conjunctivita si m-am lasat.
Cel mai bine e la Water Park
tzuck
22nd July 2007, 16:12
La Passion Club, la piscina a fost cineva? Cam cat e teriful?
bluebell
28th July 2007, 12:03
30 ron in iunie 2007 la piscina de la H Parc. Am descoperit de curand Club Atlantis pe str. Erou Iancu Nicolae. Intrarea pentru o zi costa 100 Ron, scump, piscina descoperita, apa foarte curata, recirculata mereu, iau probe zilnic din ea, vestiare, dus, piscina acoperita, jacuzzi, Trattoria Calcio daca ti se face foame, bar. Chiar daca e scump, doar aici m-as mai duce la o piscina in Bucuresti.
Zazie
28th July 2007, 12:06
E bine la IDM, Atlantic, La club si Club Floreasca(RAPPS)
ingersedat
28th July 2007, 17:06
Stie cineva cum e la Club Cara?
Eu am vb cu antrenorul de acolo pt lecti de inot si 120 ron 10 sedinte pare rezonabil.... dar cum este apa?
Ma duc de luni.
ftamumuxis
30th July 2007, 08:49
QUOTE(ingersedat @ Jul 28 2007, 18:06)

Stie cineva cum e la Club Cara?
Eu am vb cu antrenorul de acolo pt lecti de inot si 120 ron 10 sedinte pare rezonabil.... dar cum este apa?
Ma duc de luni.
stiu sigur ca pentru dezinfectie folosesc cloramina si apa o schimba o data pe saptamana. deci good luck
sabinilie
4th August 2007, 10:43
Despre piscina de la Dinamo, stie cineva ceva?
september1st
14th August 2007, 09:59
Despre "Blue Ciel" din Floreasca stie cineva ceva?
i_am_altus
7th October 2007, 09:29
La Miramar astazi, pret pentru studenti: 15 RON.
Deschis azi(duminica) pana la 18 fara ceva.
Sade13
9th October 2007, 22:38
parerile observ k sunt destul de'mpartite...so care'i cea care merita, 4 real, tinand cont de raportul calitate-pret si de toate aspectele?!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.