ZTC D95

atty_vandamme

M-am gandit sa imi scriu parerea despre acest telefon Dual Sim, deoarece nu am gasit prea multe informatii pe net inainte sa il cumpar. Eventual daca este cineva care are acest telefon il astept sa imi spuna ce observatii are.
Telefonul il am de 1 saptamana si pana acum sunt multumit in comparatie cu pretul. Este Dual Sim si merg ambele cartele simultan, la partea asta n-am avut probleme pana acum, sper sa nu am nici in viitor. Are doua sloturi de card si merge perfect. Camera este acceptabila, dar nu are zoom optic, chiar daca asa scrie pe net. Touch Screen acceptabil, merge bine cu Penul, cu degetul mai greu dar se poate. Bateria la mine pana acum a tinut cam 2 3 zile dar folosit destul de mult. Tuner Tv care cred ca este cel mai bun din tot telefonu, se vede foarte bine si prinde 8 posturi. Radio lasa de dorit prinde aproximativ 2 3 posturi care se aud bine. Bluetooth merge bine. Sunetul foarte TARE (nota de la 1 la 10, ii dau 11). In casti se aude bine. Ecranul chiar e foarte mare, nu l-am masurat dar pare a fii 3.2 inci, si foarte bine iluminat. Semnalul este bun, n-am avut probleme.
Pareri negative: sms se poate scrie doar cu butoanele, Penul nu se poate folosii pentru introducerea textului (eu nu am gasit), si scrisul se intrerupe cand ajunge la sfarsitul randului, indiferent ca e un singur cuvant sau nu. Totul e scris de la inceputul randului pana la sfarsit.
Comunicarea cu calculatorul destul de greu, trebuie stins telefonu si se copieaza foarte greu pe el. Internet doar wap. Putin cam mare, dar nu si greu, inainte am avut un motorola micut si pot scpun ca nu cred ca e mai greu decat cu vro 10 grame.
Cam atat pot sa spun la o saptamana, dar o sa revin daca o sa mai am observatii.

Daca cineva a resusit sa scrie sms cu penul sa imi spuna si mie cum. Sau daca are cineva intrebari, observatii il astept.
icapet

azi am luat si eu unul nou.Ce ma deranjeaza e ca nu stiu cum pot scrie mesaje .asta e prima observatie.abia l-am primit.apropo nu reusesc sa ma conectez prin bluetooth si sa-mi copiez nr de tf (am un lg 8180)

atty_vandamme
QUOTE (icapet @ Jan 12 2009, 18:42) *
azi am luat si eu unul nou.Ce ma deranjeaza e ca nu stiu cum pot scrie mesaje .asta e prima observatie.abia l-am primit.apropo nu reusesc sa ma conectez prin bluetooth si sa-mi copiez nr de tf (am un lg 8180)

nu vreau sa te sperii, dar parerea mea e sa scapi de el... al meu abea dupa 5 zile i sa stricat camera, adica nu mai iesea, dupa care castile au inceput sa paraie, si ecranu parca se vedea mai sters, si abea lam folosit, mai mult pe masa a stat... mesaje poti sa scrii doar de pe tastatura. Eu am scapat de el si i spun la toti sa nush ia telefoane dinastea ca nu o sa tina.
icapet
ai cumva drivere pt el (daca da trimite-mi-le si mie la icapet@gmail.com)? mi le cere cand il conectez la calc.inca mai butonez si incerc sa-i bag ring-uri si altele.
icapet
am reusit cu mesajele.am descoperit tasta # care are 4 functii. am reusit sa-l setez pe vodafone si sa intru pe voafone live.am reusit sa-i transfer fisiere.am reusit sa-l conectez la calc prin bluetoot.n-am reusit sa-l conectez la calc prin cablu si nu stiu sa fac poze cu aparatul digital.mai invat. daca aveti vreo noutate scrieti-o aici. console.gif
marmotzel
Salut!
Am si eu un Ztc D95 si am cateva nelamuriri...daca ma puteti ajuta va rog!
1.Am citit ca suporta video .mp4 dar cand incerc sa le deschid de pe TEL scrie "not supported". De ce?
2.Stie cineva de ce camera e atat de intunecata??
3.Daca aveti ceva drivere pentru telefon va rog sa raspundeti pentru ca nu am avut CD la el..
4.Ceva secrete pentru a vedea mai clar la televizor??Eu doar TVR2 il vad ff clar si putin TVR1 dar programe ca prima sau PRO tv se vad foarte fasaite

Va multumesc anticipat si ASTEPT ceva raspunsuri!
andreybadboy96
ESTE BUN TELEFONUL ???

dihorul_indraznet
QUOTE (andreybadboy96 @ May 20 2009, 23:29) *
ESTE BUN TELEFONUL ???

la fel ca un rahat de cocalar in mall la 11 seara cu 2 pitipoance si manele in telefon.
driftking91
Am si eu acest model de telefon de vreo jumatate de an:

Lucruri bune:cele 2 cartele SIM,touchscreenul,antena functioneaza bine,se aude tare,cele 2 baterii,camera este indeajuns de buna pentru mine,bluetooth bun.
Lucruri proaste..:difuzorul a inceput sa paraie la volum maxim,modul de scriere al mesajelor e oribil,i-a sarit capacu de la blitz,foarte slab in setari,USB-ul nu merge,browserul praf,nu accepta java,firul de la incarcator(care este si cablu USB)este prea scurt si nu sta bine in priza.

Eu am dat 300 RON pe el atunci si pot spune ca este un telefon destul de bun pt mine.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.