1. La plecarea din mexic a trebuit sa platim 52USD de persoana taxa de plecare, asta e singura suma in plus care am platit-o la excursie fata de costul initial
Ai mare grija cand ajungi in Mexic, sa pastrezi cu sfintenie hartiile care ti le dau cei de la vama! Daca pierzi hartia , la plecare mai platesti inca 50 USD in plus! In momentul cand ti se da boarding pass-ul iti vor cere acea hartie.
2. Daca pleci din Londra catre Cancun, Vei zbura cu avion Firstchoice(chiar daca indicativul cursei este TOM), Boeing 767 300R, care are spatiu suficient la picioare. Upgradeul la premium sincer mie nu mi se pare o mega afacere, doar pt un pic de spatiu in plus la picioare, monitor de 8inch in loc de cel de 7inch, si ai acces la toate filmele si jocurile fara sa mai platesti in plus taxa de 5 lire in avion! Am impresia ca iti dau si ceva bauturi moca, dar nu stiu sigur!
3. Nu exista niciun cost ascuns, cat scrie acolo atat platesti, poate sa difere un pic daca platesti cu card in lei, la cursul valutar, dar in rest nu ai nicio problema!
Daca as mai merge cu ei? Deja imi planific o Florida pentru la anul in februarie - martie tot cu ei, pentru ca nu am avut nimic de reprosat! Practic cu agentia nu intri in contact deloc, doar cand ajungi la destinatie, vine un reprezentant, si iti spune in ce autocar sa te urci ca sa ajungi la hotel. In incinta hotelului noi aveam un reprezentant first choice care te ajuta cu orice informatie vroiai .
Totul este sa cauti hotelul cel mai bun calitate pret, si asta nu depinde de First Choice, ci de hotelul in sine!
In rest, daca vrei sa vezi adevaratul mexic, iesi din Cancun si mergi spre Chichen Itza(ia-o prin sate nu pe autostrada) sau Tulum. Si pe Isla Mujeres mai exista ceva mexican spirit
PS: a doua poza este cea de la premium!