Telecomanda universala.

Zazie

Am un Tv Samsung si o telecomanda universala cu programare pt cod. Dintr-o data nu mai merge. Vreau sa stiu si eu unde pot merge cu ea pt o verificare si eventual o reparatie. Daca nu se mai poate face nimic, cumpar alta. Stie cineva ceva?
merci,
driverx
Bateriile? ohmy.gif

Zazie
N-am incercat altele...dar nici la 1cm nu functioneaza. Beculetul de control se aprinde. Cu alta telecomanda a mers.
suri
vezi aici; preturile nu sunt mari, iar baietii chiar se pricep (e vorba de telecomenzi noi - de reparat nu am cunostinta) - mie mi-au gasit telecomanda pentru un thomas de care cei de la vitacom au zis ca nu exista death.gif .
zuppy
pentru una noua, uite si aici http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=30102
dark2peu
Telecomanda Universala originala (import SUA)

!!!!!!!!!!!!!!!! - vizitati www.telecomenzi.uv.ro!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-p site sunt afisate toate marcile la care functioneaza perfect

Pentru: TV, HI-FI, VCR, AUX, LD, Cable, CD player,DVD, VCD, Cable\Satellite, Tape

si alte tipuri de aparaturi audio-video.

pret 250.000mii (25LG)

Aceasta telecomanda are in plus fata de celalte existente pe piata un buton``Searching for the Correct Code`` prin care se poate cauta automat marca TV, Hi-fi, cd, dvd etc., nefiind cazul cautarii marci in catalog.

Merge la 99% dintre aparaturile audio-video din casa.

Telecomanda mai contine un catalog in care sunt inscrise 400 de marci si 1500 de modele fiecare avand un cod unic.

Merge la o distanta de 15m-sn.

Butoane: Numere de la 0-9, Volum+,-Volum-, Canal+, Canal-, Menu, REC, Guide, Sleep, Disp, Mute, Recall, PLAY, STOP, Fata> , Spate<, PowerON, Setup, Search.

Cele mai cunoscute modele din lista sunt: Sony, Panasonic, JVC, LG, Pioneer, Samsung, Sharp, Philips,Yamaha, Aiwa, Daewoo, Daytron, Hitachi, Kenwood, Marantz, NEC, Orion, Teac etc.

Functioneaza cu 2baterii AA (normale).

Se configureaza foarte ushor:

Se apasa butonul SETUP.

Se apasa butonul TV (sau DVD,CD player, VCD, Hi-Fi) din telecomanda.

Se formeaza Codul ( daca nu este trecut in catalog se apasa Search) ex. 002, 058 etc.

Se apasa butonul POWER

Acestia sunt pasii ce trebuie urmati o singura data pentu memorarea semnalului. (telecomanda - aparat )

Telecomanda este in tipla

Livrez in toata tara in maxim 2zile

Transportul nu este inclus in pret

Cumpara acum numai la pretul de 250.000mii (25LG)

mail: diner87@yahoo.com

YahooM: diner87

tel: 0721762818
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.