Mai, ce sa spun, e senzational ca in .ro oamenii au inceput sa traduca mot-a-mot unele lucruri, ca si cum ceva senzational s-ar fi intamplat. E un mic ajutor pentru cei care nu stiu ca exista Google Translate sau nu stiu engleza.
Problema mea e folosirea intr-un mod eronat a unor documente, experiente sau teste in scop de promovare a unui tool care nu prea merge la public. Ca miscare de marketing e o incercare, nu pot sa neg. Stiu sigur ca merge, sint incepatori care sau bani pe astfel de ...materiale traduse. Ah, nu mai zic ca se confunda SEO cu SEM si SMM. Aici o sa ma acuzi de rautate. Ai voie.

Acuma, ca iei ceea ce zicea SE7EN ca e "un pic de bullshit" si il transformi in "primul" si "prima" din romania, cred ca e cam exagerat. E dreptul vostru, nu zic nu...dar e si dreptul altora sa critice constructiv ceea ce faceti.
Nu e bine sa fii ignorant si sa te limitezi doar la ce iti e confortabil.
Secrete seo, carti seo si alte documente senzationale, fac in general cei care au in spate o experienta buna in spate. Faptul ca "primu" sau "prima" din romania a aparut, nu inseamna ca e "prima ... buna", "primul ... de apreciat" din romania. In plus, grandomania asta cu Romania nu atrage mai nimic si oricum serveste un public lejer in gandire.
Vorba lui lord_ice, "oricum, felicitari, un gest frumos ca l-ai tradus!".
Mestere, tocmai ti-am zis ca o sa vezi in in postul meu ceva negativ si nu ceva constructiv.
In plus, n-ai inteles nimic din ce am zis, decat ca te "atac" ...o atitudine frecventa tie.
Postul meu era despre materiale
le create de tine, nu despre materialul creat.
Probabil, inca e confuza treaba dupa ce te-ai chinuit atata sa traduci un ghid.
Nu e nici o polemica, decat daca vrei tu.
Apropo, nu e frumos sa vorbesti despre altii pe forumuri, cand defapt problema e la tine. Adriana ti-a zis cu totul altceva, decat ai inteles tu.
Ma intreb: un om care nu intelege cum trebuie un text sau o vorba in limba romana si il interpreteaza gresit, cum poate traduce un ghid?
Nu mai vorbim de experienta SEO...
Asa ca, succes in ceea ce faci, nu te avanta in discutii pe care nu le intelegi si le interpretezi gresit.