Meniu Service TV ORION K2110

vdnick

Salut,

Am achizitionat si eu un TV Orion K2110 si am inaginea nitel curbata in partea de jos. Se observa numai cand am o subtitrare.
Cum as putea intra in meniul de service?

Multumesc
jadcomp
QUOTE (vdnick @ Nov 25 2008, 21:03) *
Salut,

Am achizitionat si eu un TV Orion K2110 si am inaginea nitel curbata in partea de jos. Se observa numai cand am o subtitrare.
Cum as putea intra in meniul de service?

Multumesc

Lasa-l asa. E normal. Nu exista asemenea reglaje in meniul service.

vdnick
Daca ar fi al tau si l-ai avea de doar 24 de ore asa ai face?
Sa te ia de fraier oricine vine la tine si vede ca ti-ai luat televizor nou?
Ai niste sfaturi care mai bine le-ai tine pentru tine...

Intre timp l-am dus inapoi si mi l-au schimbat...
jadcomp

Tuburile cu unghi de deflexie de 90 grade (adica cele cu diagonale sub 55 cm) nu au niciun fel de sistem de corectie a distorsiunilor geometrice; de asemenea nu au un sistem de reglaj al dimensiunii orizontale. Distorsiunile de tip NS (nord-sud adica in partea de sus si jos a imaginii) nu se corecteaza nici macar la tuburile de diagonala mare aici exista doar corectie EV (est-vest adica in partile laterale ale imaginii).
Problema este ca multe tuburi sunt de proasta calitate si au distorsiuni geometrice destul de mari. Singurul defect posibil este rotirea accidentala a bobinei de deflexie dar in acest caz imaginea este putin inclinata.
Rezolvarea pe care ai ales-o e corecta. Eu ti-am dat o explicatie tehnica. Calitatea produselor noi e proasta. Astept sa vad cum vor merge LCD-urile actuale peste 5 ani.
Oricum esti un caz singular. Am vandut multe televizoare, maxim 10% din clienti observa asemenea fineturi si 5% nu cumpara un tv cu asemenea probleme. Daca functioneaza si se vede OK marfa se vinde. Oricum la cat costa acum un televizor nimeni nu se asteapta la minuni.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.