ajutor ? ce sa folosesc ?

ulisica

Am ajuns sa finalizez redecorarea apartamentului si in sufragerie sunt intr-o mare dilema.
Ce sa folosesc , jaluzele verticale sau perdea ?
Sotia vrea jaluzele verticale tongue.gif eu sunt vreau perdea rolleyes.gif !!
Eu cred ca a trecut moda cu jaluzele dar e greu de convins !
Un ajutor in aceasta privinta ar fi benefic..........
Multumesc anticipat pt. idei
moschino
ce chestie,tocmai sotia nu vrea perdea,eu zic perdea,doar sunt acasa,nu la birou,eu nu inteleg chestia aia cu jaluzele intr-o casa...
poate pana la urma o convingi pe sotia ta....sau cumpara tu perdele si gata.... biggrin.gif

filomena
Jaluzelele verticale au fost create si sunt utilizate aproape exclusiv de catre companii la birouri si de catre anumite hoteluir pe motiv de economie.
Va recomand cu caldura sa folositi perdele, la care varietatea este infinit de mare. Nu riscati sa mergeti la vecina care are aceleasi "jaluzele".
Perdelele ofera un aer intim, personal. Jaluzelele se utilizeaza nu ca decor ci pentru a te feri de lumina sau ochi indiscreti.
PERDELE.
Cipsu
Perdele 100%
Jaluzelele nu lasa loc la creativitate si nu incurajeaza sentimentul de intimitate a casei.
ulisica
Se pare ca am sanse de izbanda !!!!
Vor fi perdele pana la urma , mai moderne cum am vazut prin Ikea
moschino
clapping.gif
tonks
QUOTE (ulisica @ Nov 25 2008, 19:54) *
Se pare ca am sanse de izbanda !!!!
Vor fi perdele pana la urma , mai moderne cum am vazut prin Ikea

parerea mea proprie si personala despre perdelele din ikea e ca sunt niste cirpe ordinare. nu mi-as cumpara d-alea nici sa ma bati.
daca vrei perdele, cauta prin unirea, victoria, prin ghencea la magazinele de mobila.

Stripper
QUOTE (tonks @ Nov 26 2008, 19:21) *
parerea mea proprie si personala despre perdelele din ikea e ca sunt niste cirpe ordinare. nu mi-as cumpara d-alea nici sa ma bati.
daca vrei perdele, cauta prin unirea, victoria, prin ghencea la magazinele de mobila.

Cirpe ordinare, dar frumoase.

Alea din Ghencea sau Victoria sint ca acum 100 de ani...
moschino
QUOTE (Stripper @ Nov 26 2008, 19:36) *
Cirpe ordinare, dar frumoase.

Alea din Ghencea sau Victoria sint ca acum 100 de ani...

da ai dreptate,macar sunt frumoase daca nu sunt de calitate coolspeak.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.