Arpi
28th January 2005, 13:45
Philips a lansat noul telefon Philips 650 care are un timp în așteptare de până la 850 de ore (peste 5 săptămâni), iar timpul de convorbire este de până la 8 ore și jumătate.
Posesorii acestui telefon pot pleca în delegații fără să mai fie preocupați de reîncărcarea telefonului. Ăn plus, Philips 650 dispune de un spațiu de stocare de 7MB, din care 6MB memorie pentru informații personale: peste 1.000 de numere de telefon în agendă, 20 de mesaje MMS și până la 300 de SMS. Telefonul are și o funcție care, prin intermediul unei taste speciale, permite înregistrarea a 15 mesaje vocale cu durata de un minut.
Printre funcțiile cheie ale telefonului tri-band Philips 650 se numără un ceas internațional și un ceas cu alarme multiple. Pe ecranul telefonului, în modul de așteptare, se pot afișa atât ora locală, cât și ora din țara de origine a posesorului.
Telefonul Philips 650 dispune de o cameră opțională, cu care se pot realiza fotografii color de calitate superioară, care pot fi trimise prin MMS sau pot fi vizualizate prin funcția TV Slideshow. Accesoriul opțional TV Link reprezintă o adevărată soluție Plug & Play: telefonul se conectează ușor la un televizor și astfel se pot vizualiza fotografiile salvate. Funcția TV Slideshow se lansează automat, oferind posibilitatea de selecție manuală sau de rulare automată a fotografiilor.
Philips 650 este un telefon clamshell. Telefonul este disponibil în gama de culori Executive Grey, Discerning Blue și White Bond.
Noul telefon Philips 650 este disponibil pe piață la un preț recomandat de 160 euro plus TVA.
sursa: http://www.chip.ro
http://www.mobile-review.com/review/philips-650-en.shtml

proxxxy
28th January 2005, 20:37
nice! chiar imi place. Cred ca e singurul telefon de la Philips care imi place; Si este chiar ieftin. Oare cand apare si in .ro ?
ezekio
28th January 2005, 22:08
stilul butoanelor este copiat dupa nokia 6230 ...
shobi
29th January 2005, 02:31
ezekio...are nokia drepturi de autor pe cum se dispun butoanele pe un telefon ? nu prea cred ...
rob
18th April 2005, 17:03
Am deja acest telefon. Bateria e teribila, ergonomia e aproape perfecta, calitatea designului, care mie personal nu mi se pare catusi de putin copiat de la Nokia, e speciala, finisajul robust. Nu ma deranjeaza absenta camerei foto. Doar displayul putea fi mai uniform iluminat si cu un pixelaj mai fin, dar chiar si asa are o luminozitate si un contrast foarte bune.
Deasemenea Philips 855 cu touchscreen e un telefon excelent.
Personal consider ca in ultima vreme firma revine in domeniul gsm cu un raport pret-calitate net superior clasicilor gen Nokia, care practica preturi nejustificate. Sunt cam la al 15lea telefon mobil si cred ca pot sa-mi permit asemenea comentarii.
petman
7th August 2005, 12:24
Chiar daca dezgrop morti
o intrebare pentru cei care au Philips 650.
Care este codul de securitate al telefonului ca eu nu l-am gasit pe nicaieri.
Vreau sa blochez folosirea telefonului cu o alta cartela dar nu am acest cod.
Mersic.
_nameless
15th August 2005, 00:43
O alta intrebare ar fi cum sta cu semnalul in zonele cu probleme?
petman
15th August 2005, 06:40
Eu nu am probleme cu semnalul - am probleme cu reteaua in ansamblul ei. Se aude clar, tare.
Problema mea este ca telefonul scartaie .... cand inchid clapita. Cred ca a intrat niste praf pe acolo. Oricum nu e o problema prea mare.
Pe mine ma tine in jur de 11-12 zile dar vorbesc destul de mult.
Zvastrici
15th August 2005, 07:15
Cam cate convorbiri si cam cate minute desfasori in aceste 11-12 zile?
petman
15th August 2005, 07:21
Vorbesc cel putin 200 minute cu nevasta, parinti, socri etc.
Este si telefonul pe care ma suna clientii --- in jur de 150-200 minute pe luna.
Convorbirile variaza de la 30-40 secunde la peste 10 minute.
Aaa, plus bipuri primite 
Il folosesc si pe vibratii uneori, ceas desteptator in fiecare dimineata.
Zvastrici
15th August 2005, 07:32
Bun rau.
Ce nu-ti place la partea softwere?
petman
15th August 2005, 07:34
Eu il folosesc ca telefon. Nu am ce sa-i reprosez il afara de acel scartait.
alcipone
16th August 2005, 16:10
si eu am vrut sa imi cumpar telefonul asta. ce m-a enervat rau de tot a fost ca meniul mi-a lasat o impresie foarte proasta... mai ales viteza cu care raspundea la comenzi. ma gandesc ca asta a fost unul din compromisele care trebie sa le faca philips ca telefonul sa reziste asa de mult. totusi nu stiu cum e cu call list. pastreaza cumva defalcat apelurile primite/efectuate de la/ la aceleasi numere sau il afiseaza mereu doar pe ultimul ?
Cristist50
16th August 2005, 21:38
Mda, telefonul acesta este doar un telefon. Nu este o masinarie multimedia cum sunt majoritatea receptoarelor noi aparute.
Am telefonul de ceva timp si pot spune ca este foarte bun in ceea ce isi propune sa faca. Sa receptioneze si sa efectueze convorbiri telefonice. Din aceasta cauza nu ii pot reprosa mare lucru (poate ecranul interior sa fi fost de generatie mai noua, in rest e excelent.
Ma tine in jur de 9-10 zile cu vorbit in jur de 300 minute/perioada, eu il folosesc tot timpul si pe vibratii si ca ceas desteptator.
Pentru cine vrea doar telefon este o investitie foarte buna.
Taxon
16th August 2005, 22:19
in magazinele din ro pe unde poate fi gasit?
later edit: m-am luminat nitel, la eurogsm, de exemplu. altii?
IP-XCENTRIC
16th August 2005, 22:25
Altex-l-am vazut in 2 magazine din reteaua lor,de unde am tras concluzia ca la ei gasesti
Cristist50
16th August 2005, 23:20
Germanos avea si o oferta daca il luai fara abonament ... parca ...
petman
17th August 2005, 07:01
Cristi, al tau scartaie? 
AAA, LA MULTI ANI.
IP-XCENTRIC
17th August 2005, 13:44
6.200.000 la Altex
PS.nu-i fac reclama
Cristist50
17th August 2005, 20:26
@petman: Nu scartaie, l-am verificat si acum. Baga niste vaselina
dionescux
24th August 2005, 09:21
Salut
Am si eu un Philips 650 ... super multumit de el pana acum ...
Dar ... si aici incepe beleaua, aleator cand primesc un apel, raspund, pe ecran imi apare ca am raspuns, nu se aude nimic in casca si dupa 3 secunde se intrerupe convorbirea si semnalul cade la 0, pierde reteaua ... Dupa inca 5 secunde prinde iarasi reteaua si totul revine la normal
Asta o face cand are el chef, dar mi s-a intamplat si de 2, 3 ori pe zi.
Cine stie un service autorizat Philips in Bucuresti ?
Inca este in garantie.
petman
24th August 2005, 12:24
Vezi ca trebuie sa ai o hartie cu lista service-urilor autorizate ... cand ajung acasa iti zic daca nu ai gasit.
petman
24th August 2005, 21:54
In Bucuresti:
Cetelec
B-dul Ion Mihalache nr. 92 2242596
B-dul Stefan cel Mare nr. 8 2122479
Cristist50
28th August 2005, 08:32
Tu vinzi telefonul pentru ca unul din motive este ca bateria te tine "numai" o saptamana jumate' (10.5 zile)
medvonok
5th September 2005, 23:54
Cam toate telefoanele nou aparute la Philips sunt o mare varza. Am vrut sa iau unul pentru prietena, care de ce sa nu recunosc cauta unul care sa o tina mult si sa aiba culori frumoase pe ecran. (pai ereau si alte preferinte, dar nesemnificative). Am alergat tot Bucurestiul doua zile, plus ca inainte de asta am citit tot ce se putea pe Internet. Am testat toate Philips-urile nou aparute, in magazine ca Germanos, Altex, Media Galaxy plus altele prin Constanta. Rezultatul ??!! Dezamagitor. Degeaba am incercat sa o conving si sa ma conving ca un Philips este bun pentru bateria lui si pentru cele 56k culori, pana la urma am cedat - nu se poate compara nici un telefon (fie el chiar nokia) cu un Samsung. Am ales in cele din urma un Samsung E 700 care are un ecran SUPERB, face poze minunate si il tine si bateria neasteptat de mult, cam 7-8 zile pe vorbit mediu.
Asa ca lasati Philipsul sa faca becuri ca nu cred sa ajunga vreodata in topul celor mai bune telefoane din lume !
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.