petman
6th September 2005, 06:36
Telefonul acesta mi se potriveste ca o manusa. Tine mult bateria, se aude bine in casca, are tot ce-mi trebuie mie. Nu am nevoie de display cu 'nspe mii de culori, camera si alte bazdaganii 
Concluzia este ca fiecare isi cumpara telefonul care-i satisface cat mai multe din necesitati.
Cristist50
6th September 2005, 11:20
Corect, petman, philipsul asta este un TELEFON.
Cu un TELEFON se initiaza si se receptioneaza apeluri. Un TELEFON nu face poze.
Restul sunt gadgeturi.
Acelasi lucru il spun si eu, este telefonul care mi se potriveste.
to_the_limit
8th September 2005, 18:33
da,dar pentru a se intampla cele descrise de voi,intai telefonul trebuie sa mearga,sa prinda semnal,etc..
lucruri care in cazul filipsului nu existau
plu alte buguri de soft.
UnForsaken
8th September 2005, 18:38
QUOTE(petman @ Aug 15 2005, 07:21)
Este si telefonul pe care ma suna clientii --- in jur de 150-200 minute pe luna.
Din nefericire...nu prea ai clienti...
Taxon
12th September 2005, 14:23
pai, nu mai inteleg: pina la urma cum sta cu semnalul? are sanse sa se faca de ris pe DN-uri sau ba?
ca pentru virf de munte, tot la 5110 ramin...
petman
12th September 2005, 14:27
QUOTE(UnForsaken @ Sep 8 2005, 19:38)
Plus ca mai am telefonul de la birou cu linii pe RTL, orange, connex, etc etc.
Din fericire, am clienti. Care ma suna mai mult pe telefonul de la birou ...
dar, nu stiu de ce ma justific in fata ta.....
Zvastrici
12th September 2005, 22:12
QUOTE(UnForsaken @ Sep 8 2005, 19:38)
Terminale fixe si mobile nu este aria fun.
Warn 10%.
UnForsaken
13th September 2005, 20:53
QUOTE(petman @ Sep 12 2005, 14:27)
Plus ca mai am telefonul de la birou cu linii pe RTL, orange, connex, etc etc.
Din fericire, am clienti. Care ma suna mai mult pe telefonul de la birou ...
dar, nu stiu de ce ma justific in fata ta.....
Imi cer scuze petman, glumeam, sper ca nu te-ai suparat
petman
14th September 2005, 06:46
Nu m-am suparat.
Dar nu inteleg de ce lumea se baga in seama fara sa aiba ceva de spus? Pentru posturi?
Taxon
14th September 2005, 09:50
post reloaded (ca se luara astia cu off-topicul):
"pai, nu mai inteleg: pina la urma cum sta cu semnalul? are sanse sa se faca de ris pe DN-uri sau ba?
ca pentru virf de munte, tot la 5110 ramin..."
AIWAMAN
14th September 2006, 16:16
scoatem un pic threadul de la naftalina si va anunt ca am intrat in posesia acestui telefon pe 9-02-2005 deci il am de ceva vreme si e telefonul pe care factura vine in medie 6-8 mil!
In afara ca e julit pe capacul de la baterie si la balama nu mai am un ornament ishi face datoria cu virf si indesat!
Legat de ce e el deci telefon...nu as reprosa decat ca nu prea gasesc cablu date sa pot sa-i bag alte sonerii in rest merge impecabil atit ca semnal(chiar suspect de bine pt un tel cu antena interna) iar de meniu sint super multumit...da aici ar fi ceva mai bine daca ar fi mai rapid)
In rest..nu are camera..ok si ce daca...ce sa fac cu ea..e telefon nu multifunctional ...si decat poze slabe si de kaka mai bine nu (am canon si e de inteles) ca nu are radio card sau mp3 player..ok..totusi e telefon repet si nu ma lasa in drum cand am nevoie...ce e de stiut e locul in care pastrezi incarcatorul...nu de alta dar in 7-10 zile cam uiti pe unde l-ai aruncat!
PS
De ceva luni sta o cartela de cosmote 2000 in el..si vreau sa spun ca se discuta la greu pe ea...sub o saptamina nu a coborit!
petman
14th September 2006, 16:38
Aiwa, poti sa transferi prin infrarosu...sunt gadgeturi care se conecteaza la usb la calculator. Problema e ca nu merge peste 40KB parca.
In rest, merge ok telefonul, tot timpul uit cand l-am incarcat.
Vlad01
14th September 2006, 20:13
Pe mine m-a tinut maxim 8 zile si nu pot sa zic ca vorbeam mult
, oricum l-am dat si am luat moto v360 de care sunt foarte multumit
catnush
26th October 2006, 10:46
Am telefonul asta de aproape un an si este intr-adevar un TELEFON! N-am regretat nici o clipa ca l-am cumparat.
Bitzelu
28th December 2006, 00:55
Unde e ma ala de zicea ca philipsu sa faca becuri..(nu mai gasesc postu acum)... lasa-ne frate telu e bun ce sa mai
PS sa faca si Samsung televizoare
)
catnush
4th September 2007, 16:12
QUOTE(catnush @ Oct 26 2006, 11:46)

Am telefonul asta de aproape un an si este intr-adevar un TELEFON! N-am regretat nici o clipa ca l-am cumparat.
Acum au trecut 2 ani de cand am telefonul si functioneaza ca in prima zi! Este fara cusur din punct de vedere al telefoniei...si autonomiei. Nu regret nici o clipa ca l-am cumparat!
Btw, caut handsfree la el. Poate ma ajutati sa gasesc unul, cei ce aveti?
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.