Optimizare

lupanu1

Am cumparat un script custom: si l-am optimizat dupa cunostintele mele (medii)
am pus seo friendly links,am inscris in cateva directoare ( nu multe pt a nu fi considerat spam)
am ajuns usor la 200 de vizite si vreo 1000 de afisari : insa pe google apar indexat cu paginile vechi ...cat trebuie sa mai astept ca sa ma reindexeze google
ps: am reinscris siteul azi la google.com/addurl (nu mai tin minte exact linkul)

Of topic: care vrei sa faci link exchange-site anunturi auto smile.gif (am pr 0 )
raman dator daca ma ajutati
netul
Trebuie sa astepti... Am avut si eu multe siteuri schimbate si a durat ceva timp pana ce s-a indexat noul continut. (de obicei cateva zile)

lupanu1
QUOTE (netul @ Nov 17 2008, 12:36) *
Trebuie sa astepti... Am avut si eu multe siteuri schimbate si a durat ceva timp pana ce s-a indexat noul continut. (de obicei cateva zile)

mai am o intrebare smile.gif
daca nu te superi smile.gif
am facut in asa fel incat jucandu-ma in google adwords si pana la urma am ales numele domeniului pt siteul respectiv: are cele mai multe cautari pe luna 33100 pe profil smile.gif insa nici dupa prima indexare nu apar pe prima pagina...conteaza si vizitele care le are siteul nu? daca vrei numele siteului iti dau un pm smile.gif
again
fa-i un sitemap si inscrie-l la "google webmasters"
lord_ice
QUOTE (lupanu1 @ Nov 17 2008, 12:39) *
conteaza si vizitele care le are siteul nu?

Abosult deloc. Google nu le evalueaza!
starpom
QUOTE (again @ Nov 17 2008, 13:05) *
fa-i un sitemap si inscrie-l la "google webmasters"

eu am facut sitemap iar acum google nu mai indexeaza site-ul desi googlebot intra pe site si downloadeaza paginile. in webmaster tools de aproape 2 saptamani scrie ca nu am pagini indexate. plus la asta a cazut pozitia in afisare si sta stabil pe locul 8 desi pana a adauga sitemapul eram pe pozitia 2 sau 3. parsiv, o sa sterg sitemapul caci nu vad care este beneficiul in cazul meu. posibil ca sitemapul dau roada doar la site-urile mari si cele care au pagini fara link spre ele.
sulphureous
QUOTE (lord_ice @ Nov 17 2008, 13:30) *
Abosult deloc. Google nu le evalueaza!

Si eu asa stiu, insa nu sunt convins 100%. Am un site, care apare la niste cuvinte slabe, care nu prea sunt cautate. Ii optimizat si pentru un cuvant mai competitiv, si apare unde trebe, si totusi nu prea sunt vizitatori prin cautari. Situl ofera in acelasi timp si serviciu email pentru niste companii "mai mari" care folosesc zilnic foarte mult emailul de pe site. Situl de cam 2 ani sta pentru cuvantul competitiv pe prima pagina, undeva in sus, desii eu cred ca trebuia deja sa dispara de acolo. Cum naiba poate sa steie atunci acolo situl, cand zic si eu ca trebuia sa dispara deja. Zic ca s-ar putea din cauza accesorilor de mail. Pentru ca de acolo iese cel mai mult trafic, si pe site am pus si google analytics. Banuiesc ca google totusi ia in considerare si traficul cand poate sa monitorizeze, de ex cu google analytics.
Ce parere ai Lord_Ice, esti sigur 100% ?

darkstar_tfd
Google aduna foarte multe date si s-ar putea ca factorul numit "timp" si "utilizator" sa conteze destul de mult.

Doar in teorie spun ca :

- linkurile din paginile cu rezultate ale google sunt niste redirecturi, deci foarte usor de adunat informatii despre cel care acceseaza si despre site-ul accesat
- daca un utilizator intra pe site, sta 30 de secunde si apoi se intoarce la pagina de cautare si incearca al doilea site pe care sta 5 minute spre exemplu e foarte posibil ca acel utilizator sa fi gasit ceea ce il intereseaza la al doilea site, deci al doilea site sa fie mai relevant pentru stringul respectiv decat primul site. User behavior pana aici - asa cum am zis, date destul de usor de adunat.

Evident ca pot exista si erori, vorbim despre User = human.

Similar poate fi folosit analytics sau de ce nu, chiar si WMT.

Sunt doar teorii, asa cum am enuntat si mai sus, dar e bine sa nu fie scapate din ochi. Importanta unora dintre factorii pentru pozitionare nu poate fi stabilita cu exactitate. Desi vorbim despre un algortim, e dificil de anticipat orice "miscare" a motorului de cautare
Nosfer
fa-i cat mai multe backlinks daca vrei sa-ti indexeze continutul nou repede. Vezi ca multe bloguri de prin RO sunt do-follow si le verifica crawlerul foarte rapid asa ca apuca-te si comenteaza cu anchor potrivit pe blogurile mari in romana si o sa vada robotelul ca exista si site-u' tau si o sa reactualizeze indexarea.

trafficul pe site nu influenteaza deloc SEO-u, bounce rate-ul e posibil sa influenteze - daca un om intra pe site si-l vede plin de reclame sau cu chestii total inutile pentru el si iese dupa nici 5 secunde e clar ca e poor result si nu are ce cauta acol.

dupa exprimare: "care vrei sa faci link exchange-site anunturi auto" ai sub 18 ani. aveam eu un site bunicel de anunturi auto dar nu fac LE decat 3 way.
RaulitoBoy

nu stiu daca am postat aici bine, dar nu gasesc pe forum postul in care a fost lasate 2 link-uri utile la site despre IBL si care iti aratau linkurile care vine la tine spre site si ce PR au biggrin.gif imi da careva adresele alea 2?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.